Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Erektio-ongelmat

Tutkimuksen mukaan jopa 200 000 aikuisista suomalaisista miehistä kärsii kiusallisesta erektiohäiriöstä jossain elämänsä vaiheessa. Olipa kyseessä sitten tilapäinen tai krooninen ongelma, erektiöhäiriöllä voi olla todella lamauttava vaikutus sukupuolielämään. Ongelmia erektion kanssa voi ilmentyä esimerkiksi ikääntymisen tai hormonaalisten muutosten myötä, ja myös perintötekijöillä voi olla vaikutusta erektion ylläpitämiseen. Yksi merkittävä tekijä erektio-ongelmiin löytyy elämäntapavalinnoista ja ruokavaliosta, ja myös liikunnalla on positiivinen vaikutus mieskuntoon.

Erektiohäiriön hoitamista varten on kehitetty monenlaisia tuotteita kapseleista ja tableteista aina geeleihin sekä erektiopumppuihin. Älä jää yksin ongelmasi kanssa, vaan ota asia rohkeasti puheeksi, hanki lisätietoa vaivan syntyperästä, ja etsi ratkaisuja. Onneksi tarjolla on runsaasti erilaisia keinoja ikävien erektiohäiriöiden hoitamista varten, jolloin potenssivarmuus voi palata makuuhuoneen puolelle. Sivustoltamme löydät tuotteita, jotka voivat tuoda luonnonmukaisen helpotuksen erektiohäiriöön ja tuoda taas vipinää lakanoiden väliin!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Useat miehet kokevat elämänsä aikana erektio-ongelmia, usein miehet uskovat että heillä on alkava erektiohäiriö ja usein onkin syytä käydä ammattilaisen juttusilla selvittämässä onko taustalla jotain muuta. Toisille vastaanotolle meno voi tuntua ylivoimaiselta ja osaa miehistä se voi jopa nolottaa. Ongelmia erektion kanssa voi alkaa esiintyä ikääntymisen myötä, hormonaalisten muutosten myötä ja myös perintötekijöillä voi olla vaikutusta erektion ylläpitämiseen. Yksi merkittävä tekijä erektio-ongelmiin on elämäntapavalinnat ja ruokavalio, liikunnalla on aina positiivinen vaikutus mieskuntoon. Erektiohäiriöön on kehitetty monenlaisia tuotteita: tarjolla on luontaistuotteita kuten kapseleita ja tabletteja, geelejä ja erilaisia erektiopumppuja. Älä jää erektio-ongelmasi kanssa yksin, ota asia rohkeasti puheeksi ja pyri ratkaisemaan ongelma.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.