Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Ennenaikainen siemensyöksy - Saa laukeaminen kuriin

Jos ejakuloit alle kahdessa minuutissa, on mahdollista, että ongelmanasi on herkkä ennenaikainen siemensyöksy. Usein ennenaikainen ja nopea laukeaminen johtuu ainoastaan lievästä hermostuneisuudesta ennen seksiä. Jos ejakulaatio ongelma kuitenkin jatkuu pitempään, on hyvä muistaa, että tarjolla on tehokkaita tapoja saavuttaa pitempi erektion kesto ja viivästyttää laukeamista.

Herkkä ennenaikainen siemensyöksy ja laukeaminen voi todella nakertaa itseluottamusta, mutta jos satut kärsimään tästä ikävästä vaivasta, on hyvä muistaa, että et todellakaan ole yksin. Noin joka kymmenes mies kokee ennenaikaista siemensyöksyä säännöllisesti ja se onkin yksi suurimmista seksuaalisista ongelmista alle 50-vuotiailla miehillä ja pariskunnilla. Kaikkein vaikeimmissa tapauksissa siemensyöksy voi tulla todella herkästi heti erektion kehittymisen jälkeen, täten nopea laukeaminen voi olla hyvin kiusallinen vaiva. Toiset taas saavuttavat kliimaksin nopeasti penetraation jälkeen tai hyvin herkästi yhdynnän alkamisen jälkeen. Nopea laukeaminen voi johtaa huonoon itsetuntoon ja suorituspaineisiin sängyssä, tämä taas pahentaa tilannetta entisestään. On kuitenkin mahdollista päästä eroon tästä vaivasta ja oppia tyydyttämään omaa partneria makuuhuoneen puolella.

Vinkit ja tekniikat ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon

Ennenaikaista laukeamisen syitä ja hoitoja on selvitetty paljon, ja tuotetutkimusta sopivien hoitojen ja tuotteiden osalta on tehty valtavasti. Tästä syystä ennenaikaisen laukeamisen estämiseen löytyy markkinoilta paljon erilaisia tuotteita, joista useat todella auttavat viivästyttämään herkkää laukeamista. Mikä parasta jopa 95 % ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivistä miehistä voi löytää ratkaisun ongelmaansa. Tästä syystä ShytoBuy.fi pyrkii tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita tähän vaivaan. Luonnollisesti tarjoamme kaikille tuotteillemme huomaamattoman ja luottamuksellisen toimituksen.

Ennenaikaisen siemensyöksyn hoitotavat

Ennenaikaista laukeamista voi hoitaa erilaisilla tuotteille, reseptilääkeillä ja myös erilaisilla vinkeillä ja tekniikoilla. Tärkeintä on saavuttaa luottamus oman laukeamisen kontrollointiin tapahtuipa se sitten erilaisten suihkeiden, tekniikoiden tai näiden yhdistelmän avulla. Aina ei ole edes tarpeellista hankkia reseptilääkkeitä vaivan voittamiseen, vaan voit viivästyttää omaa liian herkkää laukeamista harjoittelemalla ja kokeilemalla erilaisia laukeamista viivästyttäviä tuotteita. Suositeltavaa on myös erilaisten tekniikoiden ja harjoitteiden sisäistäminen, joiden avulla voit oppia kestämään pidempään. Yhdistämällä harjoituksiin laukeamista viivästyttäviä hoitotuotteita voi laukeaminen usein siirtyä säännöllisellä harjoittelulla herkästä normaalille tasolle. Erilaisia tekniikoita ja vinkkejä onkin käytetty jo vuosisatojen ajan auttamaan miehiä voittamaan tämän turhauttavan ongelman ilman lääkärissä käyntiä. Tutustu luonnollisiin hoitotapoihin sivustollamme.

Mikä on herkkä siemensyöksy?

Ennenaikaisesta siemensyöksystä voidaan puhua, kun laukeaminen tapahtuu nopeasti aiemmin kuin mies itse tai hänen kumppaninsa sen haluaisivat tapahtuvan. Laukeaminen tapahtuu herkästi ja jopa pieni seksuaalinen stimulaatio voi laukausta ejakulaation. Ennenaikaisessa siemensyöksyssä laukeaminen tapahtuu noin alle yhdessä minuutissa yhdynnän alkamisesta. Vaiva on verrattain yleinen, noin joka kolmas mies kärsii vaivasta elinaikanaan. Vaiva voi olla toistuva ja usein ilmenevä tai sitä voi esiintyä ajoittain, jolloin ei usein ole syytä huoleen. On tärkeää huomata, että normaali yhdynnän kesto on noin 5 minuuttia yhdynnän aloittamisesta.

Ongelma ilmenee yleensä seksuaalisessa kanssakäymisessä partnerin kanssa. Itsetyydytyksessä herkkää laukeaminen on harvemmin ongelma, usein herkästä laukeamisesta kokevat voivat jopa pidättää laukeamistaan itsetyydytyksen aikana. Laukeamisen viivästyttäminen partnerin kanssa on kuitenkin usein vaikeampaa. Tavallisesti nopea laukeaminen esiintyy nuoremmalla iällä ensimmäiset seksikokemusten yhteydessä. Vaiva voi kuitenkin olla pysyvä tai se voi alkaa ilmetä vasta myöhemmin elämän aikana. Seksuaalisten kokemusten karttuessa on mahdollista oppia viivästyttämään omaa laukeamistaan, usein tämä on helpommin mahdollista pitkissä parisuhteissa. Usein laukeaminen on kuitenkin nopeaa, erityisesti uusien partnereiden kanssa. Herkän laukeamisen taustalla voi olla myös parisuhteessa ilmenevät ongelmat, kuten stressi ja muut ristiriidat.

Muutokset omassa elämäntilanteessa voivat vaikuttaa voimakkaasti ejakulaation nopeuteen. Jos seksikerrat alkavat harventua voi siemensyöksy tulla hyvinkin nopeasti kun seksiin yllättäen onkin tilaisuus. Suorituspaineet ovatkin yksi laukaiseva tekijä ennenaikaisessa siemensyöksyssä. Myös muut ulkoiset tekijät voivat vaikuttaa siihen miten kiihottuminen johtaa laukeamiseen. Usein ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsivät miehet ovat oppineet, ehkä jopa tiedostomatta, turruttamaan tuntoaistin alkoholin avulla. Koska alkoholi turruttaa hermostoa, säännöllinen alkoholin käytön lopettaminen voi laukausta herkät liian nopeat siemensyöksyt. Kun elimistössä ei enää ole alkoholia on hermosto aktiivisempi ja laukeamista viivästyttävä alkoholi ei enää toimi jarruttavana tekijänä. Äkillinen alkoholin käytön lopettaminen palauttaa kehon normaalin tilaan ja siemensyöksyt alkavat tulla jälleen nopeasti. Vaikutus voi olla myös päinvastainen jos kyseessä on todella runsas alkoholin tai muiden päihteiden käyttö. Myös muut sairaudet ja lääkkeet voivat vaikuttaa nopeaan tulemiseen yhdynnän aikana.

Herkkä siemensyöksy, muista pysyä positiivisena

Ennenaikainen siemensyöksy on kohtuullisen normaali vaiva ja siihen on olemassa useita toimivia hoitokeinoja. Kaikista tärkeintä on pysyä positiivisena, erityisesti jos olet vasta tutkimassa omaa seksuaalisuuttasi. Tällöin laukeaminen voi tapahtua hyvinkin nopeasti. Tärkeintä on pysyä positiivisena ja pyrkiä ylläpitämään toivoa siihen, että herkkä laukeaminen on mahdollista selättää. Vaiva voi olla fyysinen, mutta usein taustalla on psykologiset tekijät. Kokemattomuus sängyssä voi aiheuttaa suorituspaineita ja yliherkistymistä ja johtaa siten peniksen yliherkkyyteen, erityisesti tämä tapahtuu kun on ahdistunut, hermostunut ja jännittynyt. Laukeamisen aikana keho jännittyy ja psykologinen jännitys ja jopa liian raskas hengitys voi virkistää kehon luulemaan että on aika laueta.

Pääsemällä eroon kehon jännityksestä ja opettelemalla rentoutumaan, on mahdollista lievittää oireita. Rentoutuminen voi tapahtua hengittämällä syvään ja rentouttamalla kehoa yhdynnän aikana, tässä voi auttaa se ettei mies ole yhdynnän aikana päällä. Näin lihaksia ei tarvitse jännittää- saatatkin huomata, että ahdistuneisuus ja jännitys katoavat mahdollistaen tilanteesta nauttimisen aivan uudella tavalla. Onnistumisen kokemukset ovatkin tärkeitä ennenaikaisen ejakulaation ja laukeamisen hoidossa. Psykologiset tekijät ovat suurin syy ennenaikaiseen laukeamiseen, mutta ne on usein voitettavissa. Ongelma on hyvinkin moniuloitteinen ja erilaisten syiden takia useiden tuotteiden ja tekniikoiden kokeilu yhdessä on usein hyvin suositeltavaa. Seuraavassa kappaleessa kerromme miten erilaiset tuotteet voivat auttaa sinua kestämään pitempään makuuhuoneen puolella.

Herkän laukeamisen itsehoito

Ennenaikainen laukeaminen voi olla henkisesti erittäin raskasta monelle miehelle. Kyvyttömyys tuottaa nautintoa omalle kumppanille voi olla kova kolaus omalle itsetunnolle ja se voi kasvattaa suorituspaineita sängyssä. Tämä voi johtaa oravanpyörään, jossa liiat suorituspaineet ruokkivat ennenaikaista laukeamista. Tilanteesta voi olla todella vaikea puhua oman partnerin kanssa, sillä se koetaan usein häpeälliseksi. Mutta se olisi suositeltavaa, sillä se voi poistaa jännitystä, joka saattaa herkistää laukeamiselle. Voit jopa mainita asiasta leikkisästi satunnaisten kumppanien kanssa. Suorituspaineista avoimesti puhuminen auttaa myös purkamaan tilanteeseen liittyvää jännitystä hyvin tehokkaasti. Aina tähän ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai halua. Kaikesta huolimatta nopeaa siemensyöksyä on mahdollista hoitaa monella tavalla, alla kerromme yhdestä toimivasta tekniikasta, jota voit lähteä opettelemaan masturboinnin yhteydessä.

Luonnollisia ja tehokkaita ratkaisuja ennenaikaiseen siemensyöksyyn

Jos olet kokeillut kaikkia mahdollisia tekniikoita, ja silti huomaat kamppailevasi liian nopean laukeamisen kanssa, on olemassa useita tehokkaita vaihtoehtoja avuksesi. Itse asiassa, tuhannet miehet joka vuosi valitsevat luonnolliset ratkaisun ongelmansa ratkaisemiseksi, jotta he voivat nauttia parantuneesta suorituskyvystä, turvallisesti ja hellävaraisesti. Toisin kuin markkinoiden muut kalliimmat tuotteet, jotka tarjoavat nopeita tuloksia, mutta aiheuttavat usein epämiellyttävä sivuvaikutuksia, kaikki ShytoBuyn tuotteet ovat täysin luonnollisia tarjoten turvallisen avun ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Näin voit oppia tyydyttämään kumppaniasi paremmin sängyssä. Paranna suorituskykyäsi ja itseluottamustasi ShytoBuy tuotteiden avulla.

Mitä tulee ennenaikaiseen siemensyöksyyn, kaikki on kiinni positiivisesta mielialasta, eikä mikään anna sinulle suurempaa itseluottamusta kuin tieto siitä, että saatavilla on tuotteet, jotka antavat sinulle tarvitsemasi ratkaisun. Valitse siis vaihtoehto, joka vastaa parhaiten vaatimuksiisi. Tuotteet, kuten Viaman viivästystuotteet ja Coolmann viivästysgeeli, ovat auttaneet miljoonia miehiä ympäri maailman nauttimaan pitkäaikaisemmasta yhdynnästä ja kasvaneesta itseluottamuksesta. Koska kaikki nämä tuotteet alkavat toimia lähes välittömästi, kenenkään ei koskaan tarvitse tietää menestyksesi salaisuutta.

Missä tapauksissa on syytä hakeutua lääkäriin?

Nopeaa laukeamista on mahdollista hoitaa itse hyvin tehokkaasti. Hyvä parisuhde ja keskusteluyhteys oman kumppanin kanssa voi olla itsehoitoon ja itsehoitotuotteisiin yhdistettynä toimiva keino useille miehille. Jos ongelma ei kuitenkaan ala lievittyä on syytä mennä keskustelemaan hoidosta lääkärin tai seksuaaliterapeutin kanssa. Usein apuna voi toimia penistä puuduttavat pyyhkeet, suihkeet tai voiteet, jotka vievät turhan herkkyyden pois peniksestä. Autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa.

Lue myös nämä