Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

EmuaidMAX Salva, Red, 59 ml
EmuaidMAX Salva, Red, 59 ml

EmuaidMAX Salva

59 ml Salva | salva ongelmaihon hoitoon

Yhteenveto

  • Rauhoittaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa
  • Äärimmäisen tehokas koostumus
  • 15 luonnollista ainesosaa
  • Transdermaalinen Emutaneous™ -imeytymisjärjestelmä
  • Turvallinen kaikenikäisille, myös vauvoille

Tiedämme, että jotkut iho-ongelmat voivat olla äärimmäisen hankalia ja pitkäikäisiä, eikä niistä eroon pääseminen ole helppoa. EmuaidMAX on suunniteltu hoitamaan näitä itsepäisimpiä iho-ongelmia. Äärimmäisen tehokas koostumus tarjoaa nopeaa helpotusta, ja mikä parasta - salvaa voi turvallisesti käyttää perheen pienimmillekin! Voimakkuudeltaan tavalliseen Emuaid Blue Salvaan verrattuna, EmuaidMAX Red Salva sisältää tuplamäärän Bacillus Fermentiä, 10-kertaisesti enemmän Teepuuöljyä, ja 50 kertaa enemmän E-vitamiinia. Tämän ansiosta EmuaidMAX tarjoaa helpotusta mitä sitkeimpiinkin iho-ongelmiin!

Mitä eroa on Emuaid- ja EmuaidMAX -salvalla?

Kuten nimestä voi jo päätellä, EmuaidMAX on äärimmäisen tehokas salva, joka on suunniteltu hoitamaan kaikista itsepäisimpiä iho-ongelmia. Olipa kyseessä ihottuma, ihoärsytys tai muuten kiristävä iho, voi EmuaidMAX helpottaa oloasi. Tuplamäärä Bacillus Fermentiä, 10-kertainen määrä teepuuöljyä ja 50-kertainen määrä E-vitamiinia tavalliseen Emuaid-salvaan verrattuna takaavat, että voit olla rauhallisin mielin - EmuaidMAX auttaa.

Mikä on EmuaidMAX Red Salva?

EmuaidMAX Salva on tehokas ja luonnollinen tooppinen voide, joka on kehitetty rauhoittamaan, ravitsemaan ja vahvistamaan ihoa. 15 tehokasta ja luonnollista ainesosaa tarjoavat turvallisen salvan, jota voi käyttää koko perhe. Koostumuksen ytimestä löytyvä Emuöljy vie aktiiviset ainesosat syvälle ihoon, ja jokainen huolellisesti valittu ainesosa voi auttaa erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Eikä sinun tarvitse uskoa vain meidän sanaamme - lue asiakkaidemme antama palaute salvan tehokkuudesta! EmuaidMAX on niittänyt mainetta luotettavana ja tehokkaana voiteena maailmanlaajuisesti.

Kuinka se toimii?

Aiheuttavatko iho-ongelmat sinulle ainaista huolta? Iho on ihmiskehon “suojakilpi”, jonka tarkoitus on torjua ulkoisesta ympäristöstä saapuvia ärsykkeitä. Tämä suojaava ominaisuus tarkoittaa samalla sitä, että tooppisten voiteiden on hankalaa päästä imeytymään ja vaikuttamaan syvälle ihokudokseen. Ja juuri tässä asiassa EmuaidMAX Salva eroaa tavallisista voiteista! Ainutlaatuisen emutaneous™ -imeytymisominaisuuden ansiosta EmuaidMAX pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. EmuaidMAX-salva toimii kolmella eri tavalla:

  • Imeytyy syvälle ihoon nopeasti, ja torjuu vahingollisia epäpuhtauksia, jotka saattavat aiheuttaa ihoärsytystä ja epämukavaa oloa.
  • 15 tärkeää ainesosaa toimivat rauhoittamalla ihoa, ja lievittämällä oireita.
  • Lipidit, kasvua edistävät tekijät ja happibuusterit stimuloivat verenkiertoa. Tämä puolestaan tukee ihon korjautumista sekä palautumista, ja auttaa torjumaan ongelmia tulevaisuudessa.

Mitä EmuaidMAX Red Salva tekee?

Puhdistaa

Ei-toivotut tunkeilijat voivat aiheuttaa iho-ongelmia myös ihon pintakerrosta syvemmällä! Kolloidihopea ja teepuuöljy ovat suosittuja ja tehokkaita ainesosia, joita käytetään puhdistamaan ihoa ja torjumaan bakteereja sekä epäpuhtauksia. Näin iho pääsee palautumaan ja korjautumaan, ja voi löytää normaalin tasapainon.

Vahvistaa

EmuaidMAX Salva ei ainoastaan ratkaise olemassaolevia iho-ongelmia, vaan voi lisäksi auttaa ehkäisemään niiden ilmestymistä tulevaisuudessa tekemällä ihosta entistä vahvemman. Aminohapot tukevat ihon uusiutumista, ja bacillus ferment auttavat poistamaan kuollutta ihosolukkoa. Näin EmuaidMAX tukee kehosi luonnollista puolustuskykyä.

Kosteuttaa

Riittävä kosteutus on tärkeää koko elimistön toiminnan kannalta - eikä iho ole mikään poikkeus! Emuöljy, lipidit, Ceramide 3 ja fytosfingosiini ravitsevät sekä kosteuttavat ihoa, ja auttavat sitä säilymään hoidetun tuntuisena.

Mikä erottaa EmuaidMAX Salvan muista?

Täysin luonnollinen

EmuaidMAX Salva ei sisällä steroideja, ja sen koostumuksesta löytyy luonnollisia sekä ensiluokkaisia ainesosia. EmuaidMAXin ainutlaatuinen koostumus tarjoaa ihollesi huikeita hyötyjä. EmuaidMAX-salva ei sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita, lanoliinia, alkoholia, parabeeneja, steroideja, petrokemikaaleja tai tuoksuaineita.

Turvallinen kaikenikäisille

Vaikka EmuaidMAX-salva on koostumukseltaan vahva ja tehokas, on tämä luonnollinen salva turvallinen käytettäväksi vauvasta vaariin.

Transdermaalinen Emutaneous™ -imeytymisjärjestelmä

Kuten jo mainittua, ainutlaatuinen emutaneous™ -imeytymisominaisuus takaa, että salva pääsee vaikuttamaan syvällä ihokudoksissa. Tämän ansiosta salva rauhoittaa ja tukee ihoa nopeasti, ja tarjoaa ihoa korjaavia sekä palauttavia hyötyjä.

Asiakaspalaute ympäri maailman

EmuaidMAX Salva on kasvattanut mainettaan vuosien aikana. Tutustu käyttäjien jättämiin kommentteihin, niin vakuutut salvan tehokkuudesta. Älä siis usko meitä, vaan lue itse!

Kenelle salva on tarkoitettu?

Koska EmuaidMAX Red Salvaa suositellaan yli 100 erilaisen iho-ongelman hoitamiseen, sopii salva kaikille jotka tahtovat pitää huolta ihon hyvinvoinnista. Tehokas ja luonnollinen salva sopii kaikenikäisille, myös pienille vauvoille!

Suositus

Asiakkaamme ovat kertoneet huomanneensa tuloksia jo välittömästi ensimmäisen käyttökerran jälkeen - mutta koska olemme kaikki yksilöitä, eivät tulokset synny kaikkien kohdalla samaa tahtia. EmuaidMAX Salvalla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta lue käyttöohjeet huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Salva on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön, eikä sen tule joutua silmien alueelle. Jos iho-ongelmasi jatkuu, tai palaa viikon jälkeen, ota yhteys lääkäriisi.

Ainesosat

Aktiivinen ainesosa: 10x, 20x, 30x HPUS Argentum Metallicum (Kolloidihopea)

Muut ainesosat: Allantoiini, Bacillus Ferment, Ceramide 3, Emuöljy, Euphorbia Cerifera (Kandelilla) -vaha, Glyseryylidebehenaatti, Hydrogenoitu risiiniöljy, Lysiini HCI, Melaleuca Alternifolia (Teepuu) -lehtiöljy, Olea Europaea -hedelmäöljy, Fytosfingosiini, Hopeasitraatti, Skvalaani, Tokoferyliasetaatti, Tribehenin, Kasviöljy.

Käyttöohje

Ennen salvan käyttöä puhdista ihoalue. Aseta sitten ohut kerros salvaa alueelle. Toista 3-4 kertaa päivässä, tai tarpeen mukaan.

Säilytys

Säilytä tuote poissa suorasta auringonvalosta, kuivassa ja viileässä paikassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ostetaan usein yhdessä

EmuaidMAX Salva
EmuaidMAX Salva

59 ml Salva | salva ongelmaihon hoitoon

61.99€

+
Emuaid Blue Salva Ongelmaiholle
Emuaid Blue Salva Ongelmaiholle

59 ml Salva | salva monenlaisiin iho-ongelmiin

51.99€

1 Tuote(tta)

61.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

87.27% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hyvä voide koko pesueelle, itse rasvaan tällä kuivat jalkapohjat

T Tuomas
Verified Purchase

Yksi tehokkaimmista voiteista mitä löytyy! Talvella aivan must!

H Henna
Verified Purchase

Olen tyytyväinen voiteen laatuun. Riittoisa salva.

K Kirsi
Verified Purchase

Ostin molemmat emuvoiteet, tehokkaampi on talvijalkojen pelastus

M Meri
Verified Purchase

Tilaus tuli nopsaan perille, kohta pääsen kokeilemaan

M Miia
Verified Purchase

Koko perheen jalkavoide. Vaimo taitaa kyllä lotrata muutenkin tällä, onneksi ei lopu ihan hetkessä.

V Veeti
Verified Purchase

Laadukas ja tosi ravitseva voide, aivan ihana!

S Siiri
Verified Purchase

Hoituu miehen halkeilevat kyynärpäät ja oma kuiva talvi-iho tällä

P Paula
Verified Purchase

Tilasin juuri, ja odotan innolla pakettia

K Kiira
Verified Purchase

Toinen purkki menossa, kokeilin viime talvena eka kertaa.. Mulla on niin kuiva ja hilseilevä iho että piti ottaa järeämpi voide käyttöön. Toimii!

L Lisa

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä