ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Emuaid & EmuaidMAX Voiteet

Salva | Monikäyttöinen ihovoide ongelmaiholle

Jos tuntuu siltä, ettei iho-ongelmiin tepsi enää mikään, tulevat Emuaid & EmuaidMAX Voiteet apuun! Nämä voiteet on luotu hoitamaan hankalaa ongelmaihoa kuntoon, ja nämä kaksi eri vahvuista voidetta hoitavat lukemattomia vaivoja. Ikoniset Emuaid Blue sekä tehokkaampi Emuaid Red tuovat helpotuksen ongelmiisi.

 • Valitse 2 vallankumouksellisen hoitovoiteen väliltä
 • Molemmat on suunniteltu ongelma-alueiden hoitoon
 • Rauhoittava, puhdistava, kosteuttava & helpottava
 • Suositellaan yli 100 vaivaan
 • Emuöljy & puhdas kolloidihopea
 • Käytä muutaman kerran päivässä, tai tarvittaessa
 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • Cruelty-Free
49.99
:


Tuotetyyppi

Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä ovat Emuaid & EmuaidMAX Voiteet?

Tieteellisesti tutkittu ja ammattilaisten suosittelema ihovoide kahdella eri vahvuudella. Molemmat Emuaid & EmuaidMAX Voiteet sisältävät 15 ainesosan tehokkaan yhdistelmän, ja jokainen ainesosa on valittu mukaan huolellisesti hoitavien ominaisuuksien perusteella. Yhdessä ne tarjoavat puhdistavan, rauhoittavan sekä kosteuttavan vaikutuksen, ja tuovat apua juuri niihin iho-ongelmiin, joihin ei tunnu löytyvän ratkaisua. Pidämme tarkasti silmällä Emuaid-arvosteluja, joista näemme jatkuvasti uusia käyttötarkoituksia sekä normaali tehoiselle Emuaid Blue-, että äärimmäisen tehokkaalle Emuaid Red -voiteelle. Jos tähtäimessäsi on laadukas ihonhoito, ota Emuaid & EmuaidMAX Voiteet osaksi rutiiniasi, ja voit heittää hyvästit huolillesi!

Onko ihovoide tarvitsemasi ratkaisu?

Iho- tai vartalovoide saattaa olla oikea - ja helppoakin helpompi ratkaisu lukuisiin iho-ongelmiin. Näitä ongelmia ovat mm. sieniperäiset tai geneettiset vaivat, mutta usein niiden tärkeimpiä aiheuttajia ovat bakteerit. Näissä tapauksissa tarvitaan antibakteerista, hoitavaa, sekä syvälle alempiin ihon kerroksiin kulkeutuvaa voidetta. Lääketieteen ammattilaisilta ei aina löydy vaivoihin vastausta, ja monet joutuvat kamppailemaan yksin ongelmansa kanssa. Onneksi uusia, luonnollisia reseptejä luodaan ensiluokkaisten lääketieteellisten standardien mukaisesti. Tarkasta alla olevasta listasta, täsmäävätkö oireesi niihin, jotta voit löytää tehokkaan, tieteellisesti tutkitun ja sopivan vahvuisen hoitovoiteen vaivojasi helpottamaan.

Punainen
 • Huuliherpes
 • Ihottumat
 • Psoriasis
 • Vakavat paiseet
 • Muhkurat & kyhmyt
 • Peräaukon kutina
 • Myrkkymuratti, Tammi & Sumakki
 • Neuropatia
 • Jalkasilsa
 • Kynsisieni
Sininen
 • Punajäkälä
 • Ekseema
 • Makuuhaavat
 • Peräpukamat
 • Valkojäkälä
 • Selluliitti
 • Dermatiitti
 • Palovammat & Rakkulat
 • Diabeettiset haavaumat
 • Halkeilevat kantapäät

Kuinka Emuaid & EmuaidMAX Voiteet toimivat?

Emuaid- sekä EmuaidMAX -voiteet ovat uskomattoman monipuolisia, ja tasapainottavat ihoa vastaten samalla sen syvimpiin tarpeisiin. Voiteet ovat eri vahvuisia, ja tukevat synergisesti kehon luonnollisia resursseja tuoden helpotusta sekä mukavampaa oloa. Voiteet myös stimuloivat ihon verenkiertoa, tehostaen näin ihon omaa parantumiskykyä ja tuoden ratkaisun lukemattomiin vaivoihin. Viidentoista ainesosan joukosta joka ikinen on valittu mukaan joko vallankumouksellisten ominaisuuksiensa, tai pitkäaikaisen suosionsa ansiosta, ja kummankin voiteen avainainesosa emuöljy vie aktiiviset ainesosat tehokkaasti syvälle ihoon.

Puhdistava
Saatamme kuvitella ihomme tilan olevan synnynnäinen ja pysyvä ominaisuus - mutta usein syypää löytyy pinnan alta! Kolloidihopeaa sekä kasvipohjaista teepuuöljyä on jo pitkään käytetty ei-toivottujen tekijöiden karkoittamiseen ja ihon oikean tasapainon uudelleen löytämiseen.

Vahvistava
Ihanteellisessa tilassa iho kykenee uudistamaan sekä hoitamaan itsensä. Aminohapot ovat proteiinin rakennuspalikoita, ja voiteesta löytyy erityisesti proteiinigeneesiä edistävää L-lysiiniä. Bacillus Ferment on ihoa entsymaattisesti kuoriva raaka-aine, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Kosteuttava
Vesi on keholle, ihoa mukaan lukien, äärimmäisen tärkeää kaikilla mahdollisilla tavoilla. Emuöljyn lisäksi Emuaid & EmuaidMAX -voiteista löytyy kaksi lipidiä: luonnollinen Phytosphingosine sekä ihon kanssa samankaltainen kasvipohjainen Ceramide 3.

Emuaid & EmuaidMAX Voiteet - Ainesosat

Normaalivahvuinen: - Emuöljy, Kasviöljy, Hydrogenoitu risiiniöljy, Skvalaani, Bacillus Ferment, Lysiini, Kolloidihopea, Allantoiini, Glyseryylidibehenaatti, Olea Europaea (Oliivi) -öljy, Melaleuca Alternifolia (Teepuu) -lehtiöljy, Silver Dihydrogen Citrate (SDC), Fytosfingosiini, Ceramide 3, Tokoferoliasetaatti.

Erittäin vahva: - Emuöljy, Kasviöljy, Hydrogenoitu risiiniöljy, Skvalaani, Bacillus Ferment, Melaleuca Alternifolia (Teepuu) -lehtiöljy, Tokoferoliasetaatti, Lysiini, Kolloidihopea, Allantoiini, Glyseryylidibehenaatti, Silver Dihydrogen Citrate (SDC), Olea Europaea (Oliivi) -öljy, Fytosfingosiini, Ceramide 3.

Käyttöohje

Tuotteen tarkoitus on tarjota tehokasta ja paikallista helpotusta sekä apua. Ennen Emuaid & EmuaidMAX -voiteiden käyttöä puhdista hoidettava ihoalue. Vie alueelle ohut kerros voidetta, ja toista 3-4 kertaa päivässä, tai tarpeen mukaan.

Lisätietoja

Saamassamme palautteessa asiakkaat ovat kertoneet huomanneensa voiteen tehon välittömästi käytön aloitettuaan. Jokainen ihminen on kuitenkin erilainen, ja vaikutukset yksilöllisiä, joten saatat tarvita hieman enemmän aikaa ennen tulosten huomaamista. Emuaid & EmuaidMAX -voiteilla ei ole lainkaan tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta muista käyttää niitä käyttöohjeiden mukaisesti. Voiteet sopivat ainoastaan ulkoiseen käyttöön, eikä niitä tule käyttää silmien läheisyydessä. Jos iho-ongelmasi ei voiteen käytöstä huolimatta parane tai se uusiutuu viikon kuluttua, ota yhteys lääkäriin.

Iho-ongelmien hoito

Iho-ongelmat voivat olla elämää vaikeasti hankaloittavia: sieni-infektiot voivat vaurioittaa ihoa, ja peräpukamat, valkojäkälä sekä selluliitti ovat toisinaan erittäin epämukavia. Monet tuotteet eivät pääse tarpeeksi syvälle ihon kerroksiin hoitaakseen vaivaa, sillä ihon pääasiallinen tehtävä on pitää esimerkiksi bakteerien kaltaiset tunkeilijat loitolla. Ratkaisu löytyy välittäjästä, joka on tarpeeksi nopea tunkeutuakseen syvälle ihoon, jotta hoitavat ainesosat pääsevät vaikuttamaan siellä missä niitä tarvitaan. Tämän jälkeen tarkoitukseen erityisesti kehitetty antibakteerinen, ei-steroidinen tuote pääsee toimimaan nopeasti, ja lievittämään kipua, tulehdusta sekä muita oireita. Etsi tuote jolla ei ole sivuvaikutuksia, joka toimii yhdessä lääketuotteiden kanssa, ja on turvallinen kaikenikäisille.

Lue lisää

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

80.00% pohjautuen 6 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hyvä tuote atooppiselle iholle

M Mirja S
Verified Purchase

Jess toimii! On helpottanut ihottumaani.

E Emma
Verified Purchase

Hyvä on!

M Marja-Leena
Verified Purchase

ostin punaisen ja on pitänyt jalat kunnossa! ei ole jalkasilsa vaivannut

H Harri
Verified Purchase

Ostin punaisen ja toimii ihottumaan, kutinaan ja finneihin. Suosittelen!!

R Reetta
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös