Emuaid Therapeutic

142g Palasaippua | Terapeuttinen kosteuttava saippua

Speer Laboratories Ltd

19.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Päivän kuluessa ihosi menettää ravintoaan tehden siitä elottoman näköisen ja alttiin eri iho-ongelmille. Et voi tyytyä mihin tahansa saippuaan vaan tarvitset edistyneen puhdistusaineen. Ratkaisu on Emuaid Terapeuttinen Kosteuttava Saippua, joka on erittäin ravitseva kosteuttava palasaippua, joka puhdistaa, kuorii, uudistaa ja kosteuttaa herkkää, vaurioitunutta ja kuivaa ihoa.

 • Täysin luonnollinen ja kolminkertaisesti jauhettu palasaippua
 • Tehoaa ihotulehduksiin, ekseemaan, psoriasikseen ja ruusufinniin
 • Voidaan käyttää kasvojen ja vartalon iho-ongelmiin
 • Ikääntymisen merkkejä vähentävä vaikutus
 • Edistynyt yhdistelmä emuöljyä, tea tree -öljyä, arganöljyä, macadamiaöljyä ja jojobaöljyä
 • Bakteereja, sieniä ja viruksia ehkäisevä
 • Syväpuhdistaa ja poistaa myrkkyjä iholta
 • Antaa iholle intensiivistä kosteutta ja säilyttää kosteuden
 • Kuorii pois kuolleita ihosoluja
 • Stimuloi luonnollista ihon uudistumista

Tämä emuöljy-saippua on paljon enemmän kuin vain tavallinen palasaippua. Se rikastuttaa ihoa tea tree -öljyllä, arganöljyllä, macadamiaöljyllä ja jojobaöljyllä vähentäen myös ikääntymisen merkkejä iholla. Käytä Emuaid Terapeuttista Kosteuttavaa Saippuaa päivittäin pesten ja raikastaen kasvojesi ja vartalosi ihoa.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Palasaippua
Koko: 142g

Mikä on Emuaid Terapeuttinen Kosteuttava Saippua?

Emuaid on sitoutunut työskentelemään lääketieteellisten ja humanitaaristen kansainvälisten organisaatioiden kanssa parantaakseen ihmisten terveyttä. Emuaid Terapeuttinen Kosteuttava Palasaippua on suunniteltu erityisesti niille ihmisille, jotka kärsivät ihosairauksista, kuten ihotulehduksista, ekseemasta, psoriasiksesta ja ruusufinnistä. Siihen on lisätty kosteuttavia, ihoa korjaavia öljyjä, jotka tuovat iholle intensiivistä kosteutta ja auttavat ihoa säilyttämään kosteuden. Lisäksi ne kuorivat ihoa ja stimuloivat luonnollista ihon uudistumista.

Mitä kukin saippuapala sisältää?

Tehokkaista luonnollisista ainesosista koottu Emuaid Terapeuttinen Kosteuttava Saippua sisältää maksimimäärät seuraavia ainesosia:

Emuöljy: Emuöljy on Emuaid Terapeuttisen Kosteuttavan Saippuan ydin. Sillä on transdermaalisia parantavia ominaisuuksia sekä korkeat pitoisuudet luonnollista linoli- ja öljyrasvahappoja sekä E- ja A-vitamiinia. Emuöljy-saippua on erinomainen kosteuttaja eikä se tuki huokosia.

Teepuuöljy: Se sisältää orgaanisen yhdisteen, nimeltään terpinen-4-ol, joka on vastuussa Emaid Terapeuttisen Kosteuttavan Saippuan antimikrobisista ominaisuuksista. Teepuuöljy on mieto, ärsyttämätön, antiseptinen ja sieniä ehkäisevä ainesosa, jolla on myös ihoa parantavia voimia taistellen aknea ja muista iho-ongelmia vastaan.

Arganöljy: Tämä harvinainen öljy on tunnettu sen ihoa pehmentävästä ja uudistavasta vaikutuksesta sen korkean E-vitamiinin, tärkeiden rasvahappojen ja antioksidanttien pitoisuudesta. Arganöljy tukee tätä emuöljy-saippuaa taistelemaan monia iho-ongelmia, kuten kuivaa ihoa, ryppyjä, psoriasista, ekseemaa ja aknea, vastaan.

Macadamiaöljy: Se auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä, pehmentää, kosteuttaa ja parantaa kuivaa tai vaurioitunutta ihoa kiitos sen korkean palmitoleenihappopitoisuuden.

Piparminttuöljy: Se auttaa Emuaid Teraputtista Kosteuttavaa Palasaippuaa lievittämään yleisiä iho-onglemia, kuten aknea, ärsytystä, herkkyyttä ja kutinaa. Lisäksi se vähentää punoitusta sekä piristää väsynyttä ihoa.

Jojoba-öljy: Se on erinomainen kosteuttaja, joka sopii kaikille ihotyypeille eikä tuki huokosia.

Salisyylihappo: Käytä Emuaid Terapeuttista Kosteuttavaa Saippuaa vähentämään turvotusta ja punaisuutta sen sisältämän salisyylihapon kanssa. Tämän lisäksi se hoitaa myös muita ongelmia pehmentämällä ja helpottamalla kuivaa, hilseilevää ja paksuuntunutta ihoa.

Ihon kokemat hyödyt terapeuttisesta saippuasta

Olemalla yksi täydellisistä ihon hoitotuotteista Emuaid Terapeuttinen Kosteuttava Saippua syväpuhdistaa ja poistaa myrkkyjä iholta, antaa sille intensiivistä kosteutta ja säilyttää ihon kosteuden. Se kuorii ja uudistaa herkkää ihoasi.

 • Syväpuhdistaa ja poistaa myrkkyjä iholta
 • Kosteuttaaihoa ja ylläpitää kosteuden
 • Kuorii kuolleita ihosoluja
 • Stimuloi luonnollista ihon uudistumista

Kuinka käytän sitä?

Emuöljy-saippuan käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain hieroa märkää saippuapalaa hellästi kasvoihisi ja vartaloosi, vaahdota ja lopulta huuhtele pois.

Onko sitä turvallista käyttää?

Kyllä, Emuaid Terapeuttista Kosteuttavaa Saippuaa on erittäin turvallista käyttää. Se ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, parafiinia, gluteiinia, probyleeniglykolia, mineraaliöljyä, synteettisiä hajusteita, PABA:ta, synteettisiä väriaineita, DEA:ta tai sulfaatteja.