Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Emuaid Overnight Acne Treatment

Tuotemerkki Speer Laboratories Ltd

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Heitä hyvästit aknelle ja toivota kaunis iho tervetulleeksi Emuaid Overnight Acne Treatment hoitotuotteen avulla. Nimensä mukaisesti tämä tuote työskentelee yön yli taistellen aknen syntymistä vastaan. Emuaid aknen hoitotuotteen tehokkaat ja luonnolliset aineosat tunkeutuvat ihohuokosiin ja taistelevat tulehduksia vastaan.

 • Täysin luonnollinen hoitotuote
 • Pienentää ja vähentää mitä tahansa kauneusvirheitä yön aikana
 • Levitä kerran päivässä aloittaaksesi nopean paranemisen

 • Auttaa poistamaan vakavia tulehduksia, mustapäitä, kystistä aknea ja ruusufinniä
 • Toimii erinomaisesti kaikilla ihotyypeillä
 • Ei aiheuta sivuvaikutuksia tai ärsytystä
 • Kamferi auttaa vähentämään tulehdusta
 • 2% Salisyylihappoa kuorii ihon huokosia
 • Vain kasvoille

Emuaid Overnight Acne Treatment hoitotuote aloittaa parantavan toimintansa heti levittämisen jälkeen. Voit luottaa tähän aknen hoitonesteeseen, sillä se ei aiheuta sivuvaikutuksia tai ärsytystä iholla. Käytä sitä kerran päivässä terveen ja säteilevän ihon saavuttamiseksi.

Lue lisää
Koko: 29 ml.
Tuotetyyppi: Seerumin
Vahvuus: 2% Salicylic Acid

Mikä on Emuaid Overnight Acne Treatment?

Lähes jokainen meistä kokee jonkun tyyppistä aknea jossain vaiheessa elämäänsä. Tämä voi jättää ihollesi arpia, mikäli sitä ei hoideta oikein. Emuaid Overnight Acne Treatment auttaa pienentämään aknen aiheuttamien kauneusvirheiden kokoa ja sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

Kuinka tämä aknen hoitotuote toimii?

Emuaid Overnight Acne Treatment aloittaa ihon parannusprosessin heti tuotteen levittämisen jälkeen. Se kuorii huokosia tukkivia jätteitä samalla kun sen luonnollisten ainesosien yhdistelmä tunkeutuu ihon huokosiin taistelemaan tulehdusta vastaan. Huolimatta sen kyvystä tuottaa haluttuja tuloksia keskivaikealla tai vaikealla aknella, nämä ainesosat eivät ärsytä ihoa tai aiheuta mitään sivuvaikutuksia. Tämä tekee yön yli vaikuttavasta Emuaid Overnight Acne Treatment aknen hoitonesteestä sopivan kaikille ihotyypeille. Tämä on ainutlaatuinen tuote, joka tuottaa hyviä tuloksia millä tahansa kauneusvirheellä.

Tämän Emuaid Overnight Acne Treatment aknen hoitotuotteen tuomat hyödyt

 • Hoitaa ja auttaa parantamaan aknen puhkeamista ihon pinnalla ja pinnan alla
 • Pienentää ja parantaa ihon kauneusvirheitä yön aikana
 • Edistää nopeaa paranemista
 • Puhdistaa huokosia ja taistelee tulehdusta vastaan
 • Ehkäisee tulevia puhkeamisia
 • Voidaan käyttää ruusufinniin ja kystiseen akneen

Mitä tekee siitä tehokaan hoitotuotteen?

Voimakkaat luonnon elementit yhdistyvät tässä Emuaid Overnight Acne Treatment hoitotuotteessa parantaen aknen oireita nopeasti. Se kehitettiin Emuaidin yksityisessä laboratoriossa vuonna 1978 ihotautilääkäreiden ja kauneushoitajien toimesta. He tekivät siitä ainoan aknen hoitotuotteen, joka koostuu todistetusti tehokkaasta sekoituksesta voimakkaita ainesosia, jotka tarjoavat mahdollisimman hyviä tuloksia ärsyttämättä ihoa tai aiheuttamalla sivuvaikutuksia.

Emuain Overnight Acne Treatment hoitotuotteen tehoaineet ovat kamfori ja salisyylihappo, jotka suoraan hoidettavalle alueelle levitettynä auttavat vähentämään tulehdusta. Happo kuorii ihoa ja vähentää ihohuokosia tukkivia jätteitä iholla. Tuote sisältää myös isopropyylialkoholia, vettä, rikkiä, sinkkioksideja ja magnesiumalumiinisilikaattia.

Kuinka käytän sitä?

Puhdista iho hyvin ennen Emuaid Overnight Acne Treatment hoitotuotteen käyttöä. Kasta puhdas pumpulipuikko nesteeseen ja levitä suoraan hoidettavalle alueelle. Rajoita käyttöä yhteen kertaan päivässä välttääksesi liiallista ihon kuivumista tai käytä sitä lääkärin ohjeen mukaan

Miten voin tilata tuotteen?

Emuaid Overnight Acne Treatment hoitotuotteen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Klikkaa vain ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja tilaa tuote jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (96% pohjautuen 5 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Uusia finnejä on ilmestynyt vähemmän viimeaikoina. Ihon kunto on myös parempi
 • * Tunnen oloni paremmaksi nyt kun ihossani on vähemmän epäpuhtauksia. Tämä tuote auttoi.
 • * Hoitaa finnejä ja muita epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa liikaa. Ihoni on paremmassa kunnossa kuin ennen.
 • * Välillä kasvojeni iho puhkeaa kukkimaan stressaavan ajanjakson seurauksena. Emuaidin avulla pääsen finneistä eroon nopeammin.
 • * Emuaid auttaa rauhoittamaan puhjenneet finnit. Myös mustapäiden määrä on vähentynyt!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi