• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Emuaid First Defense Probiotic

30 Kapselia | Probiootti

Speer Laboratories Ltd

29.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Immuniteettisi on koetuksella joka päivä lukuisten bakteerien ja virusten sekä koko ajan lisääntyvien saasteiden vuoksi. Tämän vuoksi haluamme tarjota Emuaid First Defense Probiootin, mikä on hiivaa, sieni- ja virusinfektioita vastaan taisteleva ravintolisä parantamaan immuniteettikykyäsi.

 • 100% luonnollinen immuuniteettia lisäävä ravintolisä
 • Auttaa taistelemaan hiivaa, sieni- ja virustulehduksia vastaan
 • Edistää terveellistä suoliston mikrokasvustoa
 • Auttaa palauttamaan luonnollisen hyvien bakteerien tasapainon
 • Helpottaa ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten ilmavaivoja, turvotusta ja ripulia
 • Säilyttää optimaalisen ydinterveyden parantamalla ruoansulatusta ja immuunijärjestelmää
 • Ei sisällä vehnää, soijaa tai gluteiinia
 • Sopii sekä miehille ja naisille

Sen lisäksi, että se vahvistaa immuniteettiasi, Emuaid First Defense Probiootti -lisäravinne varmistaa, että hyvät bakteerit on varastoitu kehoon ja ruoansulatusongelmat, kuten ilmavaivat, turvotus ja ripuli, vähenevät. Vaikka et kärsisi näistä ongelmista, ota tämä probiootti osaksi päivärutiinejasi ylläpitämään terveellistä immuunijärjestelmää.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Määrä: 30 kapselia
Kesto: 30 Päivää
Annostelu: 1 päivässä

Mikä on Emuaid First Defense Probiootti ravintolisä?

Ruoansulatuskanavamme koostuu sekä hyvistä että huonoista bakteereista. Terve keho ylläpitää tämän suoliston kasvuston oikeanlaista tasapainoa. Päivästä toiseen päädymme kuluttamaan paljon myrkkyjä, jotka voivat aiheuttaa huonojen bakteerien ylivoiman hyvine bakteerien sijaan. Emuaid First Defense Probiootti on päivittäin otettava ravintolisä, joka auttaa sinua lisäämään terveitä bakteereita ja siten ylläpitämään suoliston tasapainoa.

Mitkä ovat sen terveyshyödyt?

Koska 70% immuunijärjestelmästämme sijaitsee ruoansulatuskavassamme, Emuaid First Defence Probiootti iskee ongelmien juureen edistäen tervettä ruoansulatusjärjestelmää ja optimaalista yleistä terveyttä.

AUTTAA RUOANSULATUSTA -Probiootit ovat eläviä hyviä bakteereja, jotka ovat elintärkeitä terveen ruoansulatuksen kannalta. Emuaid FIrst Defence Probiootti sisältää näitä hyviä bakteereja, joilla on kyky tuottaa ruoansulatusentsyymejä, jotka pilkkovat proteiineja, sokereita ja rasvaa.

AUTTAA VÄHENTÄMÄÄN TULEHDUSTA -Hyödyllisten bakteerien tehokas yhdistelmä First Defence Probiootti ravintolisässä auttaa tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa ja vähentämään ongelmallisia tulehduksia koko ruoansulatusjärjestelmässä ja suolistossa.

VÄHENTÄÄ KAASUA, TURVOTUSTA JA EPÄMUKAVUUTTA -Tätä ongelmaa aiheuttaa puute asianmukaisista entsyymeistä, jotka hajottavat hiilihydraatteja, ennen kuin ne saavuttavat alemman suoliston. Emuaid First Defense Probiootti auttaa ruoansulatusta näissä hiilihydraateissa, kuten laktoosissa ja fruktoosissa.

Mitkä ovat sen ainesosat?

Jokainen Emuaid FIrst Defense Probiootti -kapseli sisältää 15 miljardia elävää organismia.

Ravintosisältö

Annoskoko: 1 Kapseli
Annoksia pakkauksessa: 30

Lactobacillus Acidophilus

7,50 miljardia CFU

Bifidobacterium Bifidum

3,75 miljardia CFU

Enterococcus Faecium

3,75 miljardia CFU

Maltodekstriini, Kasvisselluloosa, Magnesiumstearaatti

Kuinka lisään sen päivittäiseen rutiiniini?

Voit helposti ottaa Emuaid First Defense Probiootin osaksi päivittäistä ruokavaliotasi. Ota vain 1 kapseli päivässä aamiaisen yhteydessä. Ota kapseli runsaan veden kera. On suositeltavaa säilyttää kapseleita jääkaapissa suojellaksesi niitä lämmöltä, valolta ja kosteudelta.

Onko se turvallinen lisäravinne?

Emuaidin homeopaattiset tuotteet tarjoavat nopean ja luonnollisen helpotuksen moniin eri kivuliaisiin iho ja suolisto-ongelmiin. Emuaid First Defense Probiootti on myös 100% luonnollinen ja sitä voivat käyttää kaikki perheenjäsenet. Riittää, että otat yhden kapselin päivässä optimoimaan terveyttäsi ja edistämään ruoansulatustasi ja immuunijärjestelmääsi.