ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Emuaid First Defense probiootti maithappobakteeri
Emuaid First Defense probiootti maithappobakteeri

Emuaid First Defense Probiotic Capsules

Ravintolisä

Yhteenveto

Sisäelimet ovat kehomme yksi tärkeimmistä elimistä - ja mikäli sisäelimissä tapahtuu muutoksia, voi tulla hieman yllätyksenä kuinka sillä on vaikutusta koko elimistöön! Emuaid First Defense Probiotic Ravintolisä on suunniteltu tukemaan kehoa sisältäpäin. Ravintolisän teho perustuu kolmeen erilaiseen bakteerikantaan ja yhteensä 15 miljardia erilaista mikro-organismia.

  • Sopii ruuansulatuksen ongelmiin
  • Edistää sisäelinten terveyttä
  • Sisältää 15 miljardia elävää bakteeria
  • Kolme “hyvää” bakteerikantaa
  • Riittää käytössä kuukaudeksi
  • Kapselit ovat helppoja niellä

Probiootteja on tutkittu jo vuosia - ja jokainen on varmasti kuullut niistä, sillä probiootteja käytetään myös ruuissa ja ravintolisissä. Nyt, Emuaid on tuonut saataville täydellisen yhdistelmän hyviä bakteereja helposti nieltävien kapselien muodossa. Vain yksi kapseli päivässä riittää. Emuaid First Defense Probiotic Ravintolisä on hyvä lisä edistämään sisäelinten terveyttä.

Hyvää Suolistolle

Yleensä ajatellaan, että kehon elimet ovat erillisiä ja ne toimivat itsenäisesti - mutta minkään muun elimen kohdalla se ei pidä paikkaansa kuin suoliston! Tämän elimen sisällä vallitsee täysin omanlainen bakteerikanta, joka koostuu niin “hyvistä” kuin “huonoista” bakteereista. Bakteerikantaa voi järkyttää niin prosessoitu ruoka, sokeri, alkoholi tai stressi. Jopa antibioottien nauttiminen liian usein voi vaikuttaa suoliston toimintaan! Ärsytys voi saada ohutsuolen huokoset avautumaan, jolloin sulamattomat ruuantähteet ja myrkyt vuotavat verenkiertoon. Tämä puolestaan aiheuttaa lukuisia haittoja - aina turvotuksesta kramppeihin. Tutkimukset osoittavat myös ohutsuolen toiminnan häiriön aiheuttavan myös muun muassa ihottumaa, väsymystä ja mielialan vaihteluja. Tämän alueen ongelmat voivat olla avain muihin terveysongelmiin.

Vahvat Probiootit

Nämä mikro-organismit, joiden tiedetään tarjoavan terveydelle hyötyjä, on ollut osa ruokavaliota jo vuosisatojen ajan aina siitä lähtien, kun fermentoitujen ruokalajien tärkeyttä alettiin ymmärtää paremmin. Ja tämä tapahtui jo paljon aikaisemmin ennen kuin mikro-organismien olemassaolosta edes tiedettiin, mutta siitä lähtien niiden on tiedetty edistävän terveyttä, vastustuskykyä, vähentämällä elimistön tulehdusta sekä tietysti helpottavan ja ylläpitävän normaalia ruoansulatusta sekä hillitsevän hiivan ja ja sieni-infektioiden kasvua.

Emuaid Ensiapu

Immuunisysteemin suurimman elimen ymmärtäminen on tärkeää, ja näin ollen Emuaid päätti tutkia kattavasti, mitä tekijät vaikuttavat suolistoon ja he keräsivät yhteen kolme erityistä bakteerikantaa joista jokaisen tiedetään edistävän suoliston terveyttä. Nämä kolme bakteerikantaa työskentelevät harmoniassa ja taistelevat suoliston epätasapainoa vastaan sekä edistävät mahdollisesti epätasapainosta johtuvien haittojen paranemista. Tämä First Defense Probiotic ravintolisä on edistysaskel sinulle.

Bifidus
Bifidus

Bifidobacterium on varmasti eniten käytetty kaikista bakteerikannoista. Kaikkialla ruuansulatuskanavassa tapahtuva toiminta katsotaan liittyvän immunomodulaarisiin ominaisuuksiin ja näin ollen sillä on suuri rooli myös vastustuskyvyn ylläpidossa. Bifidobakteerien toiminta suolistossa liitetään erityisesti terveyttä edistäviin toimintoihin - lisätietoa saat klikkaamalla tästä.

Lactobacillus
Lactobacillus

Keskeinen osa maitohappobakteerien ryhmää, jotka toimivat suolistossa muuntaen sokerin maitohapoksi ruuansulatukseen. Toimii yhdessä Bifiduksen kanssa, joka puolestaan on yksi yleisimmin tavattu probiootti fermentoiduissa ruuissa kuten jugurtti. Sen tiedetään auttavan muun muassa ripuliin, emättimen tulehduksiin sekä ihon ongelmiin. Lukeaksesi lisää, klikkaa tästä.

Bilberry Extract
Enterococcus Faecium

Viimeaikaiset tutkimukset erittäin arvostetuista tieteellisistä julkaisuista ovat sijoittaneet erittäin tärkeäksi mikrobiksi: E. faecium maitohappobakteerin. Tutkimukset ovat onnistuneet eristämään entsyymin tästä mikrobista, joka tiedetään nimellä SagA. Tämän tiedetään edistävän vastustuskykyä ja taistelevan ei-toivottuja ja haitallisia patogeeneja vastaan. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.

Täydellinen Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium.

Muut: Maltodextriini, kasviselluloosa, magnesiumstearaatti.

Nauti Emuaidin Puolustuksesta

Kapselit ovat suunniteltu olemaan helppo ja yksinkertainen lisä päivään. Käyttö: niele yksi kapseli aamuisin ruuan ja nesteen kanssa. Tarkista ennen käyttöä, jos sinulla on ruuansulatukseen diagnosoitu ongelma. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai epävarmuutta, konsultoi lääkäriä ennen käyttöä.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(48)
4 Tähteä
(38)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

89.11% pohjautuen 89 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Meillä syö näitä koko perhe. Hyvin on pysytty terveenä :)

U U-M
Verified Purchase

emuaid kapselit ovat auttaneet suolisto-ongelmissani. ruokailun jälkeen en enää kärsi kamalista ilmavaivoista ja turvotuksesta

N Nimetön214
Verified Purchase

10 pistettä!

J Joanne
Verified Purchase

Auttaa vatsaongelmiin, etenkin hermostuneena vastsani oireilee. Nää on pelastus.

R R
Verified Purchase

Hemmottelutuote, sain tyttäreltäni.

H Hannele
Verified Purchase

Hyvät kapselit

A Anneli
Verified Purchase

Ei valittamista.

V V
Verified Purchase

Tulen tilaamaan uudelleenkin.

K K
Verified Purchase

Apu vatsavaivoihin.

M Marika
Verified Purchase

Nappituote!!

H Hannele

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä