Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Emuaid Salva, Blue, 59 ml
Emuaid Salva, Blue, 59 ml

Emuaid Blue Salva Ongelmaiholle

59 ml Salva | salva monenlaisiin iho-ongelmiin

Yhteenveto

  • Rauhoittaa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa
  • 15 tehokasta luonnon ainesosaa
  • Suositellaan yli 100 iho-ongelmaan
  • Emutaneous™ transdermaalinen imeytymissysteemi
  • Turvallinen kaikenikäisille, myös vauvoille

Tuntuuko sinusta, ettei iho-ongelmiin tepsi enää mikään? Kroonistuneet iho-ongelmat voivat olla todella epämukavia ja hankalia. Emuaid Blue Salva on suunniteltu hoitamaan ongelmaihoa tehokkaasti ja luonnollisesti. Ainutlaatuinen transdermaalinen emutaneous™ -imeytymissysteemi auttaa viemään salvan tehoainekset syvälle ihokudokseen. Anna ihollesi sen tarvitsemaa suojaa ja huolenpitoa jo tänään.

Mikä on Emuaid Blue Salva?

Emuaid Salva on tehokas ja luonnollinen tooppisesti käytettävä voide, jonka tarkoitus rauhoittaa ja korjata ihoa. 15 luonnon tehoaineksen yhdistelmä takaa sekä turvallisen että tehokkaan koostumuksen. Salvan ytimestä löytyy emuöljy, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat sinne missä niitä tarvitaan. Jokainen ainesosa on huolellisesti valittu, joten mikä tahansa ongelmasi onkaan - Emuaid voi auttaa sinua sen hoitamisessa. Eikä sinun tarvitse uskoa vain meitä, lue mitä asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta!

Kuinka salva toimii?

Aiheuttavatko iho-ongelmat sinulle ainaista huolta? Iho on ihmiskehon “suojakilpi”, jonka tarkoitus on torjua ulkoisesta ympäristöstä saapuvia ärsykkeitä. Tämä suojaava ominaisuus tarkoittaa samalla sitä, että tooppisten voiteiden on hankalaa päästä imeytymään ja vaikuttamaan syvälle ihokudokseen. Ja juuri tässä asiassa Emuaid Salva eroaa tavallisista voiteista! Ainutlaatuisen emutaneous™ -imeytymisominaisuuden ansiosta Emuaid pääsee vaikuttamaan tehokkaasti. Emuaid-salva toimii kolmella eri tavalla:

  • Imeytyy syvälle ihoon nopeasti, ja torjuu vahingollisia epäpuhtauksia, jotka saattavat aiheuttaa ihoärsytystä ja epämukavaa oloa.
  • 15 tärkeää ainesosaa toimivat rauhoittamalla ihoa, ja lievittämällä oireita.
  • Lipidit, kasvua edistävät tekijät ja happibuusterit stimuloivat verenkiertoa. Tämä puolestaan tukee ihon korjautumista sekä palautumista, ja auttaa torjumaan ongelmia tulevaisuudessa.

Mitä Emuaid Blue Salva tekee?

Puhdistaa

Ei-toivotut tunkeilijat voivat aiheuttaa iho-ongelmia myös ihon pintakerrosta syvemmällä! Kolloidihopea ja teepuuöljy ovat suosittuja ja tehokkaita ainesosia, joita käytetään puhdistamaan ihoa ja torjumaan bakteereja sekä epäpuhtauksia. Näin iho pääsee palautumaan ja korjautumaan, ja voi löytää normaalin tasapainon.

Vahvistaa

Emuaid Salva ei ainoastaan ratkaise olemassaolevia iho-ongelmia, vaan voi lisäksi auttaa ehkäisemään niiden ilmestymistä tulevaisuudessa tekemällä ihosta entistä vahvemman. Aminohapot tukevat ihon uusiutumista, ja bacillus ferment auttavat poistamaan kuollutta ihosolukkoa. Näin Emuaid tukee kehosi luonnollista puolustuskykyä.

Kosteuttaa

Riittävä kosteutus on tärkeää koko elimistön toiminnan kannalta - eikä iho ole mikään poikkeus! Emuöljy, lipidit, Ceramide 3 ja fytosfingosiini ravitsevät sekä kosteuttavat ihoa, ja auttavat sitä säilymään hoidetun tuntuisena.

Mikä erottaa Emuaid Salvan muista?

Täysin luonnollinen

Emuaid Blue Salva ei sisällä steroideja, ja sen koostumuksesta löytyy luonnollisia sekä ensiluokkaisia ainesosia. Emuaidin ainutlaatuinen koostumus tarjoaa ihollesi huikeita hyötyjä. Emuaid-salva ei sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita, lanoliinia, alkoholia, parabeeneja, steroideja, petrokemikaaleja tai tuoksuaineita.

Turvallinen kaikenikäisille

Vaikka Emuaid-salva on koostumukseltaan vahva ja tehokas, on tämä luonnollinen salva turvallinen käytettäväksi vauvasta vaariin.

Transdermaalinen Emutaneous™ -imeytymisjärjestelmä

Kuten jo mainittua, ainutlaatuinen emutaneous™ -imeytymisominaisuus takaa, että salva pääsee vaikuttamaan syvällä ihokudoksissa. Tämän ansiosta salva rauhoittaa ja tukee ihoa nopeasti, ja tarjoaa ihoa korjaavia sekä palauttavia hyötyjä.

Asiakaspalaute ympäri maailman

Emuaid Salva on kasvattanut mainettaan vuosien aikana. Tutustu käyttäjien jättämiin kommentteihin, niin vakuutut salvan tehokkuudesta. Älä siis usko meitä, vaan lue itse!

Kenelle salva on tarkoitettu?

Koska Emuaid Blue Salvaa suositellaan yli 100 erilaisen iho-ongelman hoitamiseen, sopii salva kaikille jotka tahtovat pitää huolta ihon hyvinvoinnista. Tehokas ja luonnollinen salva sopii kaikenikäisille, myös pienille vauvoille!

Suositus

Asiakkaamme ovat kertoneet huomanneensa tuloksia jo välittömästi ensimmäisen käyttökerran jälkeen - mutta koska olemme kaikki yksilöitä, eivät tulokset synny kaikkien kohdalla samaa tahtia. Emuaid Salvalla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta lue käyttöohjeet huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Salva on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön, eikä sen tule joutua silmien alueelle. Jos iho-ongelmasi jatkuu, tai palaa viikon jälkeen, ota yhteys lääkäriisi.

Ainesosat

Emuöljy, Kasviöljy, Hydrogenoitu risiiniöljy, Skvalaani, Bacillus Ferment, Lysiini, Kolloidihopea, Allantoiini, Glyseryylidibehenaatti, Olea Europaea (Oliivi) -öljy, Melaleuca Alternifolia (Teepuu) -lehtiöljy, Silver Dihydrogen Citrate (SDC), Fytosfingosiini, Ceramide 3, Tokoferoliasetaatti.

Käyttöohje

Tämän tuotteen tarkoitus on tarjota tehokasta paikallista hoitoa kätevästi ja helposti. Ennen salvan käyttöä puhdista ihoalue. Aseta sitten ohut kerros salvaa alueelle. Toista 3-4 kertaa päivässä, tai tarpeen mukaan.

Säilytys

Säilytä tuote poissa suorasta auringonvalosta, kuivassa ja viileässä paikassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ostetaan usein yhdessä

Emuaid Blue Salva Ongelmaiholle
Emuaid Blue Salva Ongelmaiholle

59 ml Salva | salva monenlaisiin iho-ongelmiin

51.99€

+
EmuaidMAX Salva
EmuaidMAX Salva

59 ml Salva | salva ongelmaihon hoitoon

61.99€

+
maxmedix HemaGo Voide
maxmedix HemaGo Voide

60 ml Voide | Luonnollinen ja rauhoittava peräpukamavoide

31.99€

1 Tuote(tta)

51.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ihanan kosteuttava voide, ihon kunto parani jo muutaman päivän käytön jälkeen!

L Laura
Verified Purchase

Hyvä ja tehokas salva, käytän tätä kaikista kuivimpien ihoalueiden rasvaamiseen

M Marjo
Verified Purchase

Niin ihana jalkojen hoidossa!

H Heidi
Verified Purchase

Hyvin toimii kantapäille ja kyynärpäille, ei halkeile enää

J Jouni
Verified Purchase

Aivan huippu talvisin!

O Outi
Verified Purchase

Aloitin juuri käytön tosi kuivalle iholle, tuntuu kosteuttavalta ja riittoisalta

A Anna
Verified Purchase

Laadukas voide!

M Milja
Verified Purchase

Hyvin toimii kuivalle iholle

T Toni
Verified Purchase

Tehokas salva! Kiitos ShytoBuy!

J Jaana
Verified Purchase

Nopea toimitus, ja voide tuntuu miellyttävältä ja rauhoittaa tosi kuivaa ihoa.

N Nelli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä