Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Emättimen kiinteytys

Tuntuuko seksi toisinaan tylsältä? Valtaavatko arjen kiireet mielesi niin, että sinua ei kertakaikkiaan huvita ryhtyä hommiin? Monesti haluttomuus johtuu ongelmista tunnetasolla tai parisuhteessa - mutta toisinaan syy voi olla myös fyysinen. Emättimen kiinteytys kiinnostaa useita naisia, sillä ikääntyminen tai raskaus voivat johtaa lantionpohjan lihasten rappeutumiseen, ja tätä kautta libidon heikentymiseen. On tiedossa, että emättimen supistusvoima voi tehostaa seksuaalista mielihyvää, ja emättimen kiinteytykseen löytyykin markkinoilta monenlaisia tuotteita kuten geelit, voiteet, seerumit ja geishakuulat, sekä erilaisia harjoituksia, joiden avulla voit treenata emättimen lihaksia uuteen uskoon.

Ota oma seksuaalisuutesi haltuun, ja ryhdy tositoimiin parantaaksesi petipuuhia niin, että haluttomuuskin on muisto vain! Tutustu emättimen kiinteyttämistä tukevien tuotteiden valikoimaamme jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Monet naiset kokevat että emättimen tiukkuus vähenee ikääntymisen seurauksena, tämä on toisaalta normaalia sillä kaikki elimistön lihakset rappeutuu ikääntymisen seurauksena. Synnytys on myös yksi elämänvaihe, joka voi vaikuttaa lantion alueen terveyteen huomattavasti. Emättimen supistusvoima voi vaikuttaa koettuun seksuaaliseen mielihyvään. Monet harjoitukset kuten kegel harjoitteet pyrkivät parantamaan lantion alueen lihasvoimaa. Vaginan tiukentaminen voi olla monen naisen haaveissa. Terveen emättimen ylläpitoon on tarjolla monenlaisia tuotteita: geelejä, voiteita, seerumeita ja erilaisia laitteita kuten geishakuulia.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.