Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Hair Straightener Hiusharja Hiusharja | Hiusten suoristus- ja muotoiluharja

Eco Masters

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Hiusten suoristaja on nykyään hiustuotteiden must-have. Eco Masters on kehittänyt uuden suoristusharjan, joka tekee hiusten suoristamisesta helppoa. Sen harjakset ovat hellempiä hiuksille kuin muut hiustensuoristuskeinot, mutta lopputuloksena on uskomattoman suorat hiukset. Eco Masters suoristusharjassa on lukuisia innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät hiusten suoristuksesta helppoa ja nopeaa.

  • Kehittyneet keraamiset lämpölevyt
  • Käyttää ioniteknologiaa
  • Yhtä tehokas kuin kampaamohoito
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Suoristaa tehokkaasti myös hiusten juuret
  • Kytkeytyy automaattisesti pois päältä
  • Käyttövalmis 15 sekunnissa
  • Kevyt ja ergonomisesti muotoiltu

Eco Masters hiusten suoristusharja on valmistettu keraamisista levyistä. Keraamiset levyt ovat paras vaihtoehto hiusten suoristukseen, sillä ne kuumenevat tasaisesti eikä riskiä hiusten vahingoittumisesta ole. Keraamiset levyt myös kuumenevat nopeasti ja tekevät hiuksistasi kiiltävän ja terveen näköiset.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Suoristusharja
Vahvuus: 180°C - 230°C

Eco Masters hiusten suoristusharja

Eco Masters hiusten suoristusharja on korkeaa lämpötilaa hyödyntävä hiusten suoristaja, minkä ansiosta se suoristaa hiukset täydellisesti, mutta suojaa kuitenkin hiuksiasi lämmöltä. Eco Masters hiusten suoristusharja lämpenee nopeasti, ja on loistava lisä hiustuotearsenaaliisi. Eco Masters hiusten suoristusharja minimoi vahinkojen riskin ja tekee kiharaisista tai aaltoilevista hiuksista suorat ja kiiltävät.

Miten Eco Masters hiusten suoristusharja toimii?

Eco Masters hiusten suoristusharja on upouusi hiusten suoristuslaite, jonka ominaisuudet ovat erittäin innovatiivisia. Se on kevyt ja helppokäyttöinen. Voit käyttää suoristajaa aina kun haluat sen sijaan, että odottelisit suoristusraudan kuumenemista. Eco Masters hiusten suoristusharja tekee hiuksistasi sileät ja ehkäisee vahinkoja ioniteknologian avulla. Harjapää myös ehkäisee vaurioita tehden samalla hiuksistasi suorat ja kiiltävät.

Käyttöohjeet

Varmista, että hiuksesi ovat kuivat ja perusteellisesti harjatut ennen Eco Masters hiusten suoristusharjan käyttöä.

Kytke Eco Masters hiusten suoristusharja päälle painamalla virtapainiketta 3 sekunnin ajan.

Voit nyt valita ihanteellisen lämpötilan hiuksillesi. Kun Eco Masters hiusten suoristusharja kuumenee, jaa hiuksesi osioihin.

Aseta laite lähelle hiusjuuria ja liu’uta varmalla otteella ja hitaasti koko hiuksen pituudelta latvoja kohti.

Toista mikäli tarpeellista tai siirry seuraavaan hiusosioon. On suositeltavaa, että annat hiustesi jäähtyä ennen kuin käytät muita hiusmuotoilutuotteita.

Kytkeäksesi Eco Masters hiusten suoristusharjan pois päältä, yksinkertaisesti paina virtapainiketta 3 sekunnin ajan. On suositeltavaa, että annat Eco Masters hiusten suoristusharjan jäähtyä ennen kuin laitat sen säilytyspaikkaansa.

Turvallista käyttää

Eco Masters hiusten suoristusharja on kehitetty turvallista käyttöä ajatellen. Keraamiset levyt varmistavat, että lämpö jakautuu tasaisesti eikä polttavia pisteitä muodosta. Vallankumouksellinen ioniteknologia edistää hiusten nesteytystä ja paranemista. Eco Masters hiusten suoristusharja on erittäin kehittynyt hiusten suoristuslaite, sillä se kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Mikäli laite on päällä 60 minuutin ajan, se kytkeytyy automaattisesti pois päältä. On kuitenkin suositeltavaa, ettei laitetta koskaan jätetä ilman valvontaa, kun se on päällä tai kytketty pistorasiaan.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi