ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Uutuus!

Eco Masters Rikkisaippua

200 g Saippua | Tukkeutuneelle ja rasvaiselle iholle

Rasvainen iho ja pigmenttivirheet voivat johtua tukkeutuneista ihohuokosista ja aiheuttaa runsaasti päänvaivaa. Jotta voisit hoitaa ihoasi tehokkaasti, Eco Masters on kehittänyt vaivattoman Sulphur -rikkimineraalisaippuan. Eco Masters on ammattitaitoisesti yhdistänyt tehokkaat mineraalit muihin ihoa hoitaviin ja puhdistaviin ainesosiin.

  • Rikki avaa tukkeutuneet ihohuokoset tehokkaasti
  • Tasapainotettu koostumus puhdistaa & kosteuttaa
  • Sisältää Oliiviöljyä & Sheavoita
  • Kätevä kahden pakkauksen setti
  • Käytetään puhdistukseen kahdesti päivässä
15.99
$22.31
Säästät $3.48
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Uskomaton rikkimineraali!

Yksi maailman uskomattomimmista geologisista elementeistä ovat rikkipitoiset kuumat altaat, joita löytyy ympäri maailmaa. Kiina, Costa Rica, Islanti ja Japani ovat erityisen tunnettuja kuumavesialtaistaan, jotka hoitavat ja hellivät ihoa. Yksi altaiden tehokkaimmista mineraaleista on voimakastuoksuinen rikki. Tämä olennainen mineraali on tärkeä ihon solujen rakennusaine ja sitä on käytetty sekä öljyisen että kuivan ihon hoitoon vuosisatojen ajan. Rikkimineraali on erinomainen lisä ihonhoitorutiiniisi ja tasapainoittaa ja hoitaa sitä kokonaisvaltaisesti.

Eco Masters Rikkisaippua

Tukkeutunut tai aknesta kärsivä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa - kun käytössä ovat erityisen tehokkaat ainesosat kuten rikki, ovat tuotteen koostumus sekä korkea laatu todella tärkeitä. Juuri tästä syystä Eco Masters on lisännyt rikkisaippuaan myös kosteuttavia ainesosia. Puhdistava rikki yhdessä kosteuttavan oliiviöljyn sekä sheavoin kanssa toimivat tasapainoisesti ja rauhoittavat ongelmaihoa, samalla puhdistaen ihohuokosia.

Ainesosalista

Rikki, Kuolleen meren suola, Aloe Barbadensis -lehtiuute, Oliiviöljy, Sheavoi, Glyseriini, Natriumhydroksidi, Steariinihappo, E-vitamiini.

Käyttöohjeet

Rikkisaippua on miellyttävä lisä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Hiero saippuaa iholle hellävaraisin pyörivin liikkein, ja huuhtele se sitten iholta. Käytä rikkisaippuaa aamuin ja illoin, jotta saat nauttia kaikista rikin ja E-vitamiinin puhdistavista sekä virkistävistä ominaisuuksista. Koska tukkeutuvat ihohuokoset ovat monesti krooninen ongelma, suosittelemme saippuan pitkään jatkuvaa käyttöä.

Suositus

Vaikka jokainen ainesosa Eco Masters tuotteissa on tarkoin valittu ja perustuu erinomaiseen laadun kontrolliin, kaikkiin ihohoitotuotteisiin liittyy kuitenkin tärkeitä huomioita. Suosittelemme lukemaan ainesosalistan huolellisesti läpi, jotta vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta allergioilta. Jos kärskit jostain lääkehoitoa vaativasta iho-oireesta, konsultoithan lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Lue lisää
Eco Masters Rikkisaippua 200 g Saippua | Tukkeutuneelle ja rasvaiselle iholle

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

60.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii kuin rasvattu. Iho tuntuu sileältä ja pehmeältä

A Alba
Verified Purchase

Toimii hyvin ja puhdistaa ihoa

S Sally
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös