Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eco Masters Porkkana & Argan Seerumi

30 ml Seerumi | Kirkastava koostumus

Yhteenveto

Vaikka useimmat meistä tahtoisivat nauttia tasaisen sävyisestä ja kauniina hehkuvasta ihosta, ovat pienet kauneusvirheet kuten tummat läikät, arvet, syntymämerkit, sekä ikääntymisen, ilmansaasteiden tai stressin aiheuttamat merkit monille tuttuja. Eco Masters on ottanut luonnollisen lähestymistavan ongelman ratkaisuun, ja valmistanut Porkkana & Argan Seerumin, joka hoitaa ihon pieniä virheitä hellävaraisen tehokkaasti.

 • Täydellinen apu epätasaiselle ihonsävylle
 • Erittäin tehokas koostumus
 • Väkevä kasvipohjainen resepti
 • Porkkana & argan avainainesosina
 • Sisältää E-vitamiinia & glyseriiniä
 • Käytetään kerran päivässä
 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • Cruelty-Free
 • Osta 1 27.99€ 49.95€
 • Osta 2 50.38€ 55.98€ Säästät 10%
  • Ilmainen toimitus
 • Osta 3 67.17€ 83.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Ei-toivottu ihon pigmentaatio

Virheettömän kaunis ja hehkuva iho on luonnollisen kauneuden merkki monelle, mutta samaan aikaan useimmat meistä joutuvat huomaamaan ihollaan pieniä virheitä ja merkkejä, jotka voivat nakertaa viehättävää oloa. Syntymämerkit, maksaläiskät, pisamat ja arvet olisi mukava saada pois - mutta useat ratkaisua lupailevat tuotteet pursuavat haitallisia kemikaaleja. Tahdotko hieroa ihollesi elohopeaa tai valkaisuaineita? Vai valitsetko ihosi hoitoon mieluummin luonnollisen hellävaraisen, mutta samalla tehokkaan tuotteen?

Porkkana & Argan Seerumi

Eco Masters tietää, että moni asiakkaista on jo pitkään toivonut tehokasta ihonhoitotuotetta pigmentti- ja maksaläiskille. Siitä syystä kehitimme Porkkana & Argan Seerumin! Markkinat ovat täynnä porkkana- ja arganöljyä sisältäviä tuotteita, jotka väittävät kirkastavan ihoa, mutta vain Eco Mastersin seerumi sisältää näin runsaasti ihoa myös kosteuttavia ja ravitsevia luonnonmukaisia ainesosia. Eco Masters Porkkana & Argan Seerumi kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee kohdennetun ihonhoitometodinsa avulla.

Brighten

Kirkastaa
Porkkanat eivät ole ainoastaan rouskuteltavaksi tarkoitettuja - niiden sisältämät uutteet ovat nimittäin suosittuja ihon kirkastamisessa. Tämä johtuu niiden korkeasta vitamiinipitoisuudesta. Lisäksi seerumin sisältämä aloe barbadensis -lehden mehu rauhoittaa ihoa sekä sisältä että ulkoa.

Hydrate

Kosteuttaa
Kosteus on ihon kauniin hehkun ja hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeää. Ympäri maailman suosittu arganöljy on samaan aikaan kevyt sekä ihoa ravitseva. Lisäkosteutta seerumiin tarjoavat niin ikään ihonhoidossa laajalti käytetyt ainesosat glyseriini ja E-vitamiini.

Revitalise

Ravitsee
Virkistäviä ainesosia tarvitaan, jotta iho näyttäisi nuorekkaan raikkaalta. Camellia sinensis -lehtiuutetta on käytetty ihon virkistämiseen jo vuosisatojen ajan. Natriumhyaluronaatti tunnetaan raikastavista ominaisuuksista ja glykolihappo auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä iholla.

Ainesosat

Vesi, aloe barbadensis -lehden mehu, natriumhyaluronaatti, glyseriini, arganöljy, dikalium glysyrrisinaatti, fytiinihappo, glykoolihappo, E-vitamiini, camellia sinensis -lehtiuute, punica granatum -uute, porkkanauute, ksantaanikumi, kaprylyyliglykooli, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini.

Käyttöohjeet

Olemme varmoja että tästä Eco Masters tuotteesta tulee erinomainen lisä päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi. Käytä pieni määrä tuotetta kohdennetusti alueille, jotka kärsivät ihon pigmenttimuutoksista. Tarkan lopputuloksen saamiseksi annostele tuotetta vanupuikolle ja levitä tarkennetusti iholle. Voit käyttää tuotetta myös kirkastavan vartalovoiteen kanssa kokonaisvaltaisen hehkuvan lopputuloksen takaamiseksi. Suosittelemme seerumin pitkäaikaista ja päivittäistä käyttöä.

Ohjeita

Jokainen Eco Masters tuote pyrkii erinomaisuuteen ja on tavoitteeltaan hellävarainen ja kokonaisvaltainen ihonhoitometodi. Ennen kuin levität tuotetta ihollesi, lue ainesosalista huolellisesti läpit, jotta vältät mahdolliset henkilökohtaiset allergiat. Jos sinulla on lääkehoitoa vaativia ihosairauksia, konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

40.00% pohjautuen 1 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Helppokäyttöinen ja toimiva

R Raina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä