ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eco Masters Porkkana & Argan Saippua

200 g Saippua | Ihon pigmenttiläiskille

Oletko aina halunnut hehkuvan ja hyvinvoivan ihon? Eco Masters Porkkana & Argan Saippua on innovatiivinen ja uusi tuote kilpailemaan muiden markkinoiden saippuoiden kanssa. Tämän saippuan teho perustuu kahteen luonnomukaiseen öljyyn ja siten ravitsee, elinvoimaistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.

  • Kohti hehkuvaa ihoa
  • Kirkastaa ja kosteuttaa
  • Hellävarainen kuorinta
  • Erinomainen porkkana- & arganöljyn sekoite
  • Soveltuu päivittäiseen käyttöön
  • Vartalolle ja kasvoille
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Cruelty-Free
17.99
$39.05
Säästät $17.73
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Eco Masters: Puhdas ja yksinkertainen

Porkkana & Argan Saippua on jälleen yksi todiste Eco Mastersin erinomaisuudesta: tuotteesta löytyy vain kaksi loistavaa raaka-ainetta, joita on lisätty juuri sopiva määrä. Tämän jälkeen koostumus on täydennetty innovatiivisilla, tieteellisesti tuotetuilla kosteuttavilla ainesosilla kuten Glyseriinillä, Kookosöljyllä ja E-vitamiinilla. Puhdistamisen lisäksi tämä saippua rauhoittaa ihoa ja tekee siitä hehkuvan. Saippuapalat sopivat sekä kasvoille että vartalolle, joten voit käyttää sitä todella monipuolisesti.

Porkkanauute
Porkkana yhdistetään etenkin silmien hyvinvointiin sen runsaan A-vitamiinipitoisuuden vuoksi, mutta porkkanasta on myös muuksi, sillä A-vitamiini parantaa myös ihosi hyvinvointia. B-karoteeni vaikuttaa tutkitusti ihon hehkuvuuteen ja kirkkauteen.

Arganöljy
Olet varmasti törmännyt arganöljyyn useissa eri ihonhoitotuotteissa! Uskomattoman monikäyttöistä arganöljyä käytetään sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Öljy sisältää runsaasti rasvahappoja sekä E-vitamiinia ja se hoivaa, suojaa ja rauhoittaa ihosi jättäen sen elinvoimaisen ja terveen näköiseksi.

Ainesosat

Porkkanauute, Arganöljy, Kookosöljy, Natriumhydroksidi, Kojic-happo, Steariinihappo, Glyseriini, E-vitamiini.

Käyttöohjeet

Eco Masters Porkkana & Argan Saippuasta tulee varmasti osa ylellistä ja miellyttävää päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Tuote soveltuu käytettäväksi kaikkialle vartaloon ja kasvoille. Hiero hellävaraisesti iholle ja huuhtele. Suosittelemme tuotteen pitkäaikaista käyttöä.

Suositus

Jokainen Eco Masters tuote pyrkii huomioimaan kaikkien ihotyyppien tarpeet ja perustuu erinomaiseen tuotekehittelyyn. Huomioithan kuitenkin että Porkkana & Argan Saippuaa ei ole tarkoitettu herkälle iholle. Lue ainesosalista huolellisesti läpi, jotta vältyt henkilökohtaisilta allergioilta. Jos sinulla on erityisiä ihonhoitokysymyksiä, konsultoithan lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Lue lisää
Eco Masters Porkkana & Argan Saippua 200 g Saippua | Ihon pigmenttiläiskille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

40.00% pohjautuen 2 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Laadukas verrattuna muihin merkkeihin

C Carolina
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös