Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Beard Öljy 30ml Öljy | Partaöljy

Tuotemerkki Eco Masters

9.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Eco Master Premium Beard Oil partaöljy on luonnollinen partaöljy, joka auttaa sinua pitämään partasi pehmeänä ja hyvän tuoksuisena. Eco Masters partaöljy sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotta partasi ja kehosi pysyisi mahdollisimman puhtaana vaarallisista kemikaaleista. Helli partaasi ja tutustu partaöljyn käyttöön tarkemmin.

 • Kosteuttaa ja ravitsee partakarvaa
 • Tekee parran muotoilusta helpompaa
 • Lievittää ärsytystä ja kutinaa, jota uuden parran kasvu voi aiheuttaa
 • Parantaa parran luonnolista tuoksua
 • Täysin luonnolliset aines-osat
 • Kosteuttaa parran alla olevaa ihoa

Eco Master Premium Beard Oil- partaöljy hellii partaasi täysin luonnollisten ainesosien avulla, eikä se sisällä keinotekoisia hajusteita. Partaöljy tekee parran kasvatuksesta mielekästä, sinun ei tarvitse sietää kutinaa ja syyhyävää leukaa tämän tuotteen käytön aloitettuasi.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Partaöljy
Koko: 30 ml

Eco Master Premium Beard Oil partaöljy – Pidä huolta parrastasi

Tämä partaöljy on kehitetty käyttäen viimeisintä tietämystä parran hoidosta. Tämä laadukas öljy partaöljy auttaa pitämään partakarvat kosteina, terveinä ja hyvin ravittuina, näin parran muotoilu on entistä helpompaa.

Päivän aikan partasi käy läpi monia haasteita, erilaiset hajut, savu ja ilmassa olevat hiukkaset ovat uhka partasi hyvinvoinnille. Eco Masters Premium Beard Oil- partaöljy auttaa partakarvaa ylläpitämään sen luonnollista tuoksua. Tämän lisäksi partaöljy helpotta parran muotoilussa aamulla ja muodon ylläpidossa päivän aikana. Parrakas mies- tämä partaöljy auttaa sinua pitämään huolen leuka ryijystäsi. Älä epäröi vaan tilaa!

Miten Eco Master Premium Beard Oil – partaöljy toimii

Parran kasvun kannalta on tärkeää pitää huolta partakarvan hyvinvoinnista, näin parran kasvatus on kivempaa puuhaa. Eco Master partaöljy sisältää luonnollisia ainesosia jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän tasapainon. Kurpitsansiemen öljy auttaa ihoa ja partakarvaa pysymään ravittuina, kun taas manteliöljy auttaa muotoilemaan partaa. Jojoba öljy karvatuppea pysymään terveenä ja estää sitä kuivumasta- kuiva karvatuppi aiheuttaa kutinaa. Luonnollisten ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä auttaa partaasi pysymään terveenä.

Eco Master Premium Beard Oil- Partaöljyn Edut

Partatrendi jatkaa kasvuaan joka vuosi, näistä esimerkkeinä on jokavuotinen Movember tapahtuma jonka aikana miehet eivät ajele partaansa. Laadukkaiden parranmuotoilu tuotteiden kysyntä onkin kasvanut voimakkaasti. Eco Masters partaöljyn ainutlaatuinen koostumuts, pyrkii vastaamaan useisiin yleisimpiin ongelmiin parran kasvatuksessa:


Kutinasta eroon Jokainen partaa kasvattanut tietää, että jossain vaiheessa partaa alkaa kutittaa. Vaikka jotkut miehet eivät tästä välitä, on parran kutina ongelma jonka voi välttää helposti. Kutina johtuu karvatupen talin ehtymisestä, pitkä karva vaatii enempi kosteutta- jota myös partaöljy voi tuoda. Eco Masters ainesosat kosteuttavat karvatuppea tehokkaasti.

Hilse parrassa Ilman partaöljyä, parran alla oleva iho kuivuu ja se johtaa ihon kutinaan. Erittäin kuiva iho voi alkaa hilseillä. Partaöljyn avulla iho pysyy aina ravittuna ja kosteana.

Kasvata tuuhea ryijy tai mahtavat viikset Parrankasvun yhtenä edellytyksenä on terve karvatupen kosteustasapaino. Ihon ollessa terve ja hilseetön, parta kasvaa parhaiten. Terveet ihohuokoset edistävät karvan kasvamista. Parran saadessa riittävästi ravintoa on se myös elastisempi ja paremman näköinen.

Partaöljyn käyttö

1Vaihe

Eco Masters partaöljy on erittäin helppo käyttää, tiputa pari tippaa partaöljyä kämmenellesi. Kokeilemalla löydät itsellesi sopivan määrän.

2Vaihe

Hiero käsiä yhteen ja levitä öljy koko parran alueelle. Tämä on tärkeää sillä epätasainen levitys näkyy helposti. Partaa on nyt helppo muotoilla.

3Vaihe

Partaöljy kosteuttaa luonnollisesti ihoa ja tuo ryhtiä partakarvaan. Pitkä parta vaatii paljon hoitoa , joka on helppoa tämän laadukkaan tuotteen avulla. Hyvinhoidettu parta näyttää huolitellulle- hel.

Ainesosat

Vaikka Eco Master Premium Beard Oil- partaöljyn kaikki ainesosat on 100% luonnolisia on syytä lukea ainesosaluettelo läpi, erityisesti jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Ainesosat ovat seuraavat: Arganöljy, jojobaöljy, e- vitamiiniöljy, manteliöljy, aprikoosinkiviöljy, avokadoöljy, kurpitsansiemenöljy, hampunsiemenöljy ja greippiöljy.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (92% pohjautuen 5 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Tekee kuivasta parrasta pehmeän ja kiiltävän ja paljon paremman näköisen. Tuoksuu hyvälle.
 • * Antaa kiiltoa, raikas ja miellyttävä tuoksu. Vaimo tykkää kun parta ei kutita. Hyvä perusöljy päivittäiseen käyttöön.
 • * Öljy tekee parrasta tuuheamman näköisen, antaa hyvän kiillon ja tuoksun ja lopettaa ihon hilseilyn. Tätä voi kyllä suositella lämpimästi.
 • * Perushyvä partaöljy, ei valittamista
 • * Erittäin hyvä partaöljy, todella tyytyväinen.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi