Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eco Masters-paketti

Yhdistelmäpakkaus | Eco Masters-ihonhoitopaketti

Yhteenveto

Vie ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle Eco Masters-paketin avulla! Tämä ainutlaatuinen tuotepaketti pitää huolen ihostasi luonnollisesti. Tunne näiden 3 lempeän ja ravitsevan seerumin edut ja rauhoita ihoasi 3 in 1 dermarollerilla saadaksesi kaiken hyödyn seerumeistasi. Täytä kaikki ihosi tarpeet ja tunne ihosi virkeäksi ja säteileväksi Eco Masters Bundlen avulla!

  • 3 in 1 dermarolleri
  • Retinolseerumi
  • C-vitamiiniseerumi
  • Anti-age-seerumi

Mitä Eco Masters-paketti pitää sisällään?

Eco Masters-setin käyttöohjeet

Näin saat kaiken hyödyn irti Eco Masters-setistä:

  1. HieroEco Masters 3 in 1 dermarolleria dhellävaroen ihollesi 4 kertaa pystysuoraan, 4 kertaa vaakasuoraan, 4 kertaa vaakasuoraan ja 4 kertaa sivuun vasemmalle ja 4 kertaa sivuun oikealle. Suosittelemme, että käytät dermarolleria 2-3 kertaa viikossa saadaksesi parhaimmat tulokset. Tämä avaa ihosi ihohuokoset, mikä auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn irti luonnollisista seerumeistasi!
  2. Kun olet tehnyt tämän, voit aloittaa retinolseerumin lisäämisen. Aloita pesemällä kasvosi ja taputtele kasvosi hellävaroen kuivaksi. Lisää ohut kerros seerumia (yleensä muutaman pisarallinen) ja anna imeytyä. Voit tämän jälkeen lisätä meikkiä tai lisätä muita ihonhoitotuotteita, kuten C-vitamiiniseerumia ja anti-age-seerumia. Käytä tätä osana päivittäisiä ihonhoitorutiineitasi aamuisin ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa.
  3. Hiero C-vitamiiniseerumia samoin kuin retrinolseerumia.
  4. Anti-age-seerumi on suunniteltu silmänympärysalueelle ja sitä käytetään hieman eri tavalla kuin muita seerumeita. Levitä ohut kerros puhtaalle iholle (tai muutamia pisaroita) silmänympärysiholle, välttäen suoraa kosketusta silmien kanssa. Suosittelemme, että aloitat silmien sisäkulmasta ja taputtelet reunoja. Ihonhoitorutiinisi on nyt valmis!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä