ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eco Masters mysmile Hampaiden Valkaisu

Kirkasta hymyä kotona

Emmekö me kaikki haaveile valloittavan kauniista hymystä? Hohtavan valkoiset hampaat ovat merkki terveestä viehätysvoimasta, mutta lukuisat tekijät saavat hampaamme vuosien saatossa näyttämään keltaisemmilta tai harmaammilta kuin toivoisimme. Tämä itsetuntoa vaivaava pulma on kuitenkin ratkaistavissa ilman hammaslääkärin apua, sillä Eco Masters mysmile Hampaiden Valkaisu tarjoaa avun tähän ongelmaan. Tämä tehokas hampaiden kotivalkaisu on mukava ja nopea ja tapa kohti täydellistä hymyä!

  • Täydellinen ratkaisu valloittavaa hymyä varten
  • Helppo hampaiden valkaisu kotona
  • Greippi, Aloe & Kamomilla
  • Kuusi päivää kestävä tehokas ohjelma
  • Sisältää valon, muotin & geelin
  • Sävyopas & käyttöopas sisältyvät pakettiin
  • Vegaaninen
  • CE-sertifioitu
  • Miehet & Naiset
  • Vegetaarinen
44.95
$76.90
Säästät $23.68
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Hohtava hymy

Hymy on yksi valloittavimmista ilmeistämme - mutta nuoruuden hehkuvan valkoiset hampaat voivat keltaistua lukuisten syiden seurauksena. Tupakointi sekä teen, kahvin ja punaviinin nauttiminen jättävät jälkensä, ja samoin tekevät pelkkä ajan kuluminen sekä riittämätön hampaiden harjaus. Näiden tekijöiden vaikutus on yksilöllistä, mutta monet meistä ihailevat Hollywood-tähtien hymyä ja toivovat, että voisimme saada yhtä valkoisena hohtavat hampaat. Kallis ammattiapu on monien ulottumattomissa, eivätkä valkaisevat hammastahnat aina toimi odotetulla tavalla. Jos tähtäimessä on kauniin hymyn tarjoama itsetunto, on hampaiden valkaisu kotona mukava ja tehokas ratkaisu tämän laadukkaan hampaita valkaisevan paketin avulla. Lumoava hymy ja valkoiset hampaat ovat kaikkien ulottuvilla! Tuote sopii asiakkaille, ketkä etsivät ratkaisua keltaisten ja värinsä menettäneiden hampaiden valkaisemiseen, kuin myös niille jotka haluavat ehostaa jo olemassa olevaa valkoista hymyään.

Eco Masters mysmile Hampaiden Valkaisu

Jos hampaiden valkaisu tehokkaiden kasviainesosien avulla houkuttaa, Eco Masters on luonut mysmile Hampaiden Valkaisu -paketin juuri tähän tarkoitukseen! Nämä ainesosat tukevat valkaisuprosessia tehokkaasti. Paketin sisältämä geeli tarjoaa hampaiden valkaisuun erinomaisen menetelmän, joka hoitaa samalla ikeniä ja hampaita. Muotti on suunniteltu sopimaan hampaiden muotoon täydellisesti ja varmistamaan geelin toiminta läpikotaisin, samalla kun valo aktivoi valkaisuprosessin. Sävyoppaan avulla prosessin edistymisen seuraaminen sujuu vaivattomasti, ja paketti sisältää kaiken tarvittavan hohtavan hymyn saavuttamiseen. Hampaiden valkaisu kotona ei ikinä ole ollut helpompaa

Greipinsiemenuute
Greipinsiemenuute
Greippi tunnetaan sen virkistävistä sekä piristävistä ominaisuuksista mutta tiesitkö, että sitä voi käyttää myös puhdistukseen? Greippi liuottaa ja hioo pois epäpuhtaudet, ja jättää jälkeensä hehkuvan puhtaan pinnan.
Aloe Vera
Aloe Vera
Suun kaltaisen herkän alueen käsittelyssä on tärkeää huolehtia mahdollisimman miellyttävästä olosta. Aloe Vera on suosittu kasvi maailman joka kolkassa, ja tarjoaa raikastavia, kosteuttavia sekä viilentäviä ominaisuuksia.
Kamomillankukkauute
Kamomillankukkauute
Tämä kallisarvoinen kasvijohdannainen on ollut suosiossa jo vuosisatojen ajan, ja sen käyttöä arvostetaan tänäkin päivänä. Täydellinen ainesosa tyynnyttämään ja rauhoittamaan jättäen samalla rauhoittavan tuoksun sekä olon.
Mentoli
Mentoli
Minttu on epäilyksettä kaikkien aikojen käytetyin ainesosa hammashuollon historiassa! Tämä kasvi tarjoaa ainutlaatuisen raikkaan tuoksun sekä maun, ja mentolin muodossa sillä on muista ainesosia tukeva sekä tehokkaan viilentävä vaikutus.
Bromelaiini
Bromelaiini
Tämä tärkeä entsyymi saadaan ananaksen rungosta. Ananas tunnetaan sen syväpuhdistavista ominaisuuksista, ja bromelaiini auttaa poistamaan hampaan pinnalle kertyneitä epäpuhtauksia sekä saavuttamaan raikkaamman ja hehkuvamman hymyn.

Complete Geeli Ainesosat

Natriumbikarbonaatti, Natriumkloriitti, Greipinsiemenuute, Aloe Vera, Karpalonsiemenöljy, Kamomillankukkauute, Glyseroli, Propyleeniglyseriini, Deionisoitu vesi, Karbomeeri, Ksantaanikumi, Mentoli, Ananas (Bromelaiini).

Käyttöohje

Käytä mysmile Hampaiden Valkaisu -pakettia kahdesti päivässä. Ennen käyttöön ottoa, poista pattereiden alla oleva muovinen suoja. Kiinnitä hammasmuotti paketin mukana tulevaan hampaita valkaisevaan valoon. Aseta geeliä ruiskun avulla yhden neljäsosan verran hammasmuotin kummallekin puolelle. Geeliä tulisi olla juuri sopivasti peittämään hampaiden etupinta koskematta samalla ikeniin. Aseta muotti suuhusi ja pyyhi pois ylimääräinen geeli niin, ettei se kosketa ikeniä. Paina aloitusnäppäintä käynnistääksesi kymmenen minuutin ohjelman, ja sulje suusi jotta muotti pysyy oikealla paikallaan. Valon sammuttua automaattisesti kuulet äänimerkin, ja voit poistaa muotin suustasi. Huuhtele hampaasi lämpimällä vedellä, ja irroita sitten hammasmuotti valkaisuvalosta puhdistusta varten. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi toista käsittelyä 6-12 peräkkäisenä päivänä. Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Lisätietoa

mysmile Hampaiden Valkaisu -paketti on täydellinen apu tuomaan lisähehkua hymyysi hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tuotteen käyttö ei kuitenkaan sovi lapsille, raskaana oleville naisille, ienongelmista kärsiville, tai juuri suun leikkausoperaatiosta toipuville. Geeliä tulee käyttää ainoastaan hampaiden pinnalla, eikä sitä saa niellä. Jos geeliä joutuu vaatteille tai iholle, huuhtele se nopeasti pois. Vältä tupakointia sekä kahvin, teen, punaviinin, kolajuomien, curryn, sekä tummasävyisten ruokien ja juomien nauttimista valkaisupäivien aikana, sekä kahden viikon ajan valkaisun jälkeen. Saatat tuntea lievää ja tilapäistä suun ärtymistä, ja tilanteen jatkuessa tai vakavoituessa ota yhteys hammaslääkäriin.

Lue lisää
Eco Masters mysmile Hampaiden Valkaisu Kirkasta hymyä kotona

Meidän Lähettiläät

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.64% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja tuotetta on helppo käyttää.

T Tiina P
Verified Purchase

Super tuote! Helppo käyttää.

E Ella
Verified Purchase

Ei yhtään epämukavaa tunnetta. Suosittelen.

P Pekka
Verified Purchase

Inhoan hammaslääkärillä käyntiä... Vihdoin löytyi tuote jonka voin käyttää itse kotona!!

L Leena
Verified Purchase

Laadukkain löytämäni hampaidenvalkaisupaketti. Halusin käyttää luonnollista ainetta joka ei aiheuta haittaa hampaille. Hampaani ovat vaalentuneet ja minulla on vielä pari päivää jäljellä. 5 tähteä!

S Sabina
Verified Purchase

Vähän kallis mutta olen tyytyväinen tuloksiin ja aion ostaa lisää geeliä

H Hulda
Verified Purchase

Laadukas ja edullinen paketti. Päätin kokeilla luonnollista tuotetta joka ei ärsytä, koska minulla on herkät hampaat.

A Arusa
Verified Purchase

Kaikki tarvittava yhdessä paketissa. Hieman kallis, mutta onneksi täyttöpakkauksia voi tilata erikseen

J Jemaline
Verified Purchase

Todella hyvä tuotepakkaus

T Tabitha
Verified Purchase

Tosi hyvä!

J Janet
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös