ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Hampaiden Valkaisupaketti - MySmile

Tämä ainutlaatuinen yhdistelmäpakkaus auttaa hallitsemaan värjättyjä hampaita luonnollisesti

Yhteenveto

  • Helppo hampaiden valkaisu kotona
  • Valkaisee hymyn vain 10 minuutissa
  • Hiiltä sisältävä koostumus
  • Kuusi päivää kestävä tehokas ohjelma
  • Sisältää valon, muotin & geelin

Emmekö me kaikki haaveile valloittavan kauniista hymystä? Hohtavan valkoiset hampaat ovat merkki terveestä viehätysvoimasta, mutta lukuisat tekijät saavat hampaamme vuosien saatossa näyttämään keltaisemmilta tai harmaammilta kuin toivoisimme.

Tämä itsetuntoa vaivaava pulma on kuitenkin ratkaistavissa ilman hammaslääkärin apua, sillä Eco Masters mysmile Hampaiden Valkaisu tarjoaa avun tähän ongelmaan. Tämä tehokas hampaiden kotivalkaisu on mukava ja nopea tapa kohti täydellistä hymyä!

  • Vegaaninen
  • CE-sertifioitu
  • Miehet & Naiset
  • Vegetaarinen

Hohtava hymy

Hymy on yksi valloittavimmista ilmeistämme - mutta nuoruuden hehkuvan valkoiset hampaat voivat keltaistua lukuisten syiden seurauksena. Tupakointi sekä teen, kahvin ja punaviinin nauttiminen jättävät jälkensä ja samoin tekevät pelkkä ajan kuluminen sekä riittämätön hampaiden harjaus. Näiden tekijöiden vaikutus on yksilöllistä, mutta monet meistä ihailevat Hollywood-tähtien hymyä ja toivovat, että voisimme saada yhtä valkoisena hohtavat hampaat. Kallis ammattiapu on monien ulottumattomissa, eivätkä valkaisevat hammastahnat aina toimi odotetulla tavalla. Jos tähtäimessä on kauniin hymyn tarjoama itsetunto, on hampaiden valkaisu kotona mukava ja tehokas ratkaisu tämän laadukkaan hampaita valkaisevan paketin avulla. Lumoava hymy ja valkoiset hampaat ovat kaikkien ulottuvilla! Tuote sopii asiakkaille, ketkä etsivät ratkaisua keltaisten ja värinsä menettäneiden hampaiden valkaisemiseen, kuin myös niille jotka haluavat ehostaa jo olemassa olevaa valkoista hymyään.

Eco Masters MySmile Hampaiden Valkaisu

Jos hampaiden valkaisu tehokkaiden kasviainesosien avulla houkuttaa, Eco Masters on luonut MySmile Hampaiden Valkaisu -paketin juuri tähän tarkoitukseen! Nämä ainesosat tukevat valkaisuprosessia tehokkaasti. Paketin sisältämä geeli tarjoaa hampaiden valkaisuun erinomaisen menetelmän, joka hoitaa samalla ikeniä ja hampaita. Muotti on suunniteltu sopimaan hampaiden muotoon täydellisesti ja varmistamaan geelin toiminta läpikotaisin, samalla kun valo aktivoi valkaisuprosessin. Sävyoppaan avulla prosessin edistymisen seuraaminen sujuu vaivattomasti ja paketti sisältää kaiken tarvittavan hohtavan hymyn saavuttamiseen. Hampaiden valkaisu kotona ei ikinä ole ollut helpompaa.

Geelin ainesosat

Glyseriini (36%), propyleeniglykoli (32%), deionisoitu vesi (23%), natriumbikarbonaatti (4%), natriumkloriitti (2%), aktiivihiilijauhe (1%), ksantaanikumi (1%), mentoli (0,5%), Citrus Grandis (greippi) siemenuute (0,1%), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) (0,1%), Vaccinium Oxycoccus (karpalo) siemenöljy (0,1%), Matricaria Chamomilla (kamomilla) kukkauute (0,1%) ), Ananas Comosus (ananas) bromelaiini (0,1%).

Käyttöohje

Käytä MySmile Hampaiden Valkaisu -pakettia kahdesti päivässä. Ennen käyttöönottoa, poista pattereiden alla oleva muovinen suoja. Kiinnitä hammasmuotti paketin mukana tulevaan hampaita valkaisevaan valoon. Aseta geeliä ruiskun avulla yhden neljäsosan verran hammasmuotin kummallekin puolelle. Geeliä tulisi olla juuri sopivasti peittämään hampaiden etupinta koskematta samalla ikeniin. Aseta muotti suuhusi ja pyyhi pois ylimääräinen geeli niin, ettei se kosketa ikeniä. Paina aloitusnäppäintä käynnistääksesi kymmenen minuutin ohjelman ja sulje suusi jotta muotti pysyy oikealla paikallaan. Valon sammuttua automaattisesti kuulet äänimerkin ja voit poistaa muotin suustasi. Huuhtele hampaasi lämpimällä vedellä ja irroita sitten hammasmuotti valkaisuvalosta puhdistusta varten. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi toista käsittelyä 6-12 peräkkäisenä päivänä. Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Lisätietoa

MySmile Hampaiden Valkaisu -paketti on täydellinen apu tuomaan lisähehkua hymyysi hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tuotteen käyttö ei kuitenkaan sovi lapsille, raskaana oleville naisille, ienongelmista kärsiville, tai juuri suun leikkausoperaatiosta toipuville. Geeliä tulee käyttää ainoastaan hampaiden pinnalla, eikä sitä saa niellä. Jos geeliä joutuu vaatteille tai iholle, huuhtele se nopeasti pois. Vältä tupakointia sekä kahvin, teen, punaviinin, kolajuomien, curryn, sekä tummasävyisten ruokien ja juomien nauttimista valkaisupäivien aikana, sekä kahden viikon ajan valkaisun jälkeen. Saatat tuntea lievää ja tilapäistä suun ärtymistä ja tilanteen jatkuessa tai vakavoituessa ota yhteys hammaslääkäriin.

Meidän Lähettiläät

Ostetaan usein yhdessä

Hampaiden Valkaisupaketti - MySmile
Hampaiden Valkaisupaketti - MySmile

Tämä ainutlaatuinen yhdistelmäpakkaus auttaa hallitsemaan värjättyjä hampaita luonnollisesti

53.95€

+
Mysmile Valkaisusetin Täyttöpakkaus
Mysmile Valkaisusetin Täyttöpakkaus

Hampaiden Valkaisu -pakkauksen lisäosa, ja siitä löytyy sama tehokas natriumbikarbonaattia

30.99€

1 Tuote(tta)

53.95€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(130)
4 Tähteä
(58)
3 Tähteä
(8)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

91.98% pohjautuen 196 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja tuotetta on helppo käyttää.

T Tiina P
Verified Purchase

Super tuote! Helppo käyttää.

E Ella
Verified Purchase

Ei yhtään epämukavaa tunnetta. Suosittelen.

P Pekka
Verified Purchase

Inhoan hammaslääkärillä käyntiä... Vihdoin löytyi tuote jonka voin käyttää itse kotona!!

L Leena
Verified Purchase

Laadukkain löytämäni hampaidenvalkaisupaketti. Halusin käyttää luonnollista ainetta joka ei aiheuta haittaa hampaille. Hampaani ovat vaalentuneet ja minulla on vielä pari päivää jäljellä. 5 tähteä!

S Sabina
Verified Purchase

Vähän kallis mutta olen tyytyväinen tuloksiin ja aion ostaa lisää geeliä

H Hulda
Verified Purchase

Laadukas ja edullinen paketti. Päätin kokeilla luonnollista tuotetta joka ei ärsytä, koska minulla on herkät hampaat.

A Arusa
Verified Purchase

Kaikki tarvittava yhdessä paketissa. Hieman kallis, mutta onneksi täyttöpakkauksia voi tilata erikseen

J Jemaline
Verified Purchase

Todella hyvä tuotepakkaus

T Tabitha
Verified Purchase

Tosi hyvä!

J Janet

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä