Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eco Masters Kuoriva Saippua

200 g Saippua | Kuivuneelle iholle

Yhteenveto

Iho voi kaivata kuorintaa useasta eri syystä, oli kyse sitten helpotuksesta rasvoittumisen tuomaan tukkoisuuteen tai vastauksesta kuivuneen ihosolukon puhdistukseen. Nämä tekijät estävät tuomasta esille ihosi luontaisen kaunista säteilyä! Jotta voisit vapauttaa ihosi näistä epämieluisista kertymistä, Eco Masters Kuorivalla Saippualla on siihen täydellinen ratkaisu. Se pyrkii kiillottamaan pois kuivat ihosolut ja rasvoittuneen kerrostuman paljastaen sisäisen loisteesi.

  • Tukkeutuneelle iholle
  • Tasapainoinen koostumus siloittamiseen ja puhdistamiseen
  • Raikkaan ja hehkuvan ihon paljastamiseksi
  • Sisältää syväpuhdistavia ainesosia
  • Tehostava makea mantelijauhe
  • Ihanteellisesti käyttö 2-3 kertaa viikossa

Jos pyrit kirkkaaseen, tasaiseen ja virheettömään ulkonäköön saatat jatkuvasti pettyä tavallisten puhdistus- ja pesuaineiden vaikutuksiin. Käyttämällä Eco Master Kuorivaa Saippuaa kerran päivittäin, saatat olla ottamassa juuri oikeaa askelta eteenpäin! Puhdistava ja kuoriva tuotteemme voi olla etsimäsi ratkaisu.

Ihmeellinen kuorinta

Ihon energistä, säteilevää kauneutta ylläpitää yksi elintärkeä prosessi: kuolleiden ihosolujen häviäminen. Luonnollisesti ne kerääntyvät ja varisevat iholta, mutta parhaimmassa tapauksessa ihosolut voi huuhdella pois tavallisessa pesussa jättäen tilalle puhtaan pinnan. Tämän sanottua, iho voi myös usein tukkiutua lian ja rasvaisuuden myötä, mikä johtaa sumeaan ulkonäköön ja mahdollisesti kauneusvirheisiin, kuten finneihin tai valko- ja mustapäihin. Jopa ilman tällaisia vaivoja, iho voi olla hilseilevä tai tuntua kuivalta vaatien käsittelyä. Ratkaisuna molempiin näistä huolista tarvitaan avitusta kuolleen ihosolukon puhdistamiseksi ja pois kuorimiseksi. Tämä tärkeä toimenpide mahdollistaa uuden kirkkaan, terveen ja puhtaan ihon syntymisen tuoden esille hehkuvan ja nuorekkaan ilmeen.

Eco Masters Kuoriva Saippua

Auttaakseen sinua löytämään ratkaisun useaan tarpeeseen vain yhdellä palalla, Eco Masters Kuoriva Saippua on tasapainoinen kokonaisuus, joka on suunniteltu auttamaan kuolleiden ihosolujen ja epäpuhtauksien poistamisessa jotta saavuttaisit kirkkaamman, tasaisemman ja virheettömän luonnollisesti hehkuvan sekä elinvoimaisen ihon. Lisäksi asiantuntijoiden kehittämän koostumuksen myötä voit käyttää sitä kaikkialle kehollasi, niin kasvoille kuin vartalolle!

Ainesosat

Propyleeniglykoli, natriumstearaatti, glyseriini, sakkaroosi, natriumlauryylieetterisulfaatti, sorbitoli, natriumlauraatti, natriummyristaatti, natriumlauryylisulfaatti, piidioksidi, natriumkloridi, steariinihappo, lauriinihappo, pentasodium, tetrasodium, salisyylihappo, prunus amygdalus dulcis (makea manteli) -siemenjauhe, hajuste.

Käyttöohjeet

Eco Masters Kuorivasta Saippuasta saat varmasti erittäin miellyttävän ja tyydyttävän lisän jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniisi sen ottaessa hellän lähestymistavan tehokkaaseen ihon puhdistukseen. Kastele kasvot ja kaula, hiero tuotetta rauhallisesti pyörivin liikkein ennen huuhtelua. Käytä saippuaa päivittäin, aamuin tai illoin. Koska kuiva ja tukkeutunut iho voi olla jatkuva huolenaihe, on hyvä pyrkiä tuotteen pitkäaikaiseen käyttöön.

Suositus

Kaikki Eco Masters tuotteet ovat omistautuneet pyrkimykselle auttaa sinua edistämään ihosi ja hiustesi hyvinvointia, mutta otathan huomioon muutaman seikan. Kuten ennen minkä tahansa uuden ihonhoitotuotteen käyttöön ottamista, on suositeltavaa, että luet läpi koko ainesosalistan. Jos ihosi on erityisen herkkä, kokeile saippuaa käsivartesi sisäpuolen iholle ennen tuotteen käyttämistä kasvoille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Eco Masters Kuoriva Saippua
Eco Masters Kuoriva Saippua

200 g Saippua | Kuivuneelle iholle

14.99€

+
EmuaidMAX Salva
EmuaidMAX Salva

59 ml Salva | salva ongelmaihon hoitoon

61.99€

+
Fabulous Breasts Tabs
Fabulous Breasts Tabs

90 kpl | Luonnolliset naisellisuutta korostavat tabletit

43.99€

1 Tuote(tta)

14.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(12)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

92.31% pohjautuen 12 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii juuri niin kuin on luvattu. Kuorii ihoa ja tekee siitä pehmeän

C Caroline
Verified Purchase

Toimii odotusten mukaisesti

R Roosa
Verified Purchase

Puhdistaa hyvin mutta ei kuivata tai kiristä ihoa

V Venla
Verified Purchase

Ei yhtään huonompi tuote, tyytyväisiä ollaan.

K Karoliina
Verified Purchase

Hyvä saippua, kiitos.

E Emilia
Verified Purchase

Hyvä ja hellävarainen kuorinta iholle.

A Anneli
Verified Purchase

Hyvä tuote, kuorii ihon hyvin.

M Marjatta
Verified Purchase

Hyvä tuote.

H Hannele
Verified Purchase

Tyytyväisiä ollaan.

K Kristiina
Verified Purchase

Hyvä kuorinta. Ihoni tuntuu puhtaammalta ja pehmeämmältä.

S Susanna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä