Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Facial Höyrytin Höyrytin | Kasvojen höyrytyslaite ihon puhdistamiseen

Tuotemerkki Eco Masters

Eco Masters kasvojen höyrytyslaite on uusi vallankumouksellinen laite, joka myrskyn lailla valloittaa ihonhoitomarkkinat. Se on keino rentoutua, mutta se tarjoaa myös monia hyötyjä iholle. Tukkeutuneita ihohuokosia puhdistavien ja kasvojen epäpuhtauksia poistavien ominaisuuksiensa ansiosta, Eco Masters kasvojen höyrytyslaite on mainio tapa pitää iho puhtaana, terveenä ja hehkuvana.

  • Puhdistaa ihon pinnan
  • Poistaa kuolleet ihosolut, lian ja epäpuhtaudet
  • Avaa ja puhdistaa huokoset
  • Rentouttaa
  • Avaa nuhaisen nenän ja kurkun

Eco Masters kasvojen höyrytyslaite on mainio tapa puhdistaa iholta lika ja epäpuhtaudet. Laitteen käyttö on erittäin vaivatonta - aseta vain höyrytin 20cm etäisyydelle kasvoistasi ja anna höyryn tehdä taikojaan. Lämmin höyry sekä avaa tukkeutuneet ihohuokoset että tarjoaa sinulle rentouttavan ihonhoitohetken oman kodin mukavuudessa.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kasvojen höyrytyslaite

Mikä on Eco Masters Face Steamer?

Eco Masters kasvojen höyrytyslaite on tehokas ihonpuhdistaja. Se puhdistaa iholta epäpuhtauksia ja tarjoaa rentouttavan ihonhoitohetken samalla, kun se avaa tukkoisen nenän ja kurkun. Enää et tarvitse kalliita ja aikaa vieviä käyntejä kauneushoitoloissa, vaan voit sen sijaan saada kasvohoidon kätevästi kotona.

Miksi valita Eco Masters Face Steamer?

Eco Mastersin kasvojen höyrytyslaite on välttämätön osa kasvojenpuhdistusta. Se puhdistaa huokoset tavalla, johon muut tuotteet eivät pysty. Se auttaa lievittämään stressiä ja tarjoaa sinulle ihanan kylpyläkokemuksen ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa. Eco Masters kasvojen höyrytyslaite on moderni ja hillitty, ja sopii kaikille. Tyylikkään ja kompaktin muotoilunsa ansiosta se sopii huomaamattomasti osaksi sisustusta ja sitä voi säilyttää helposti kylpy- tai makuuhuoneessa.

Kuinka Eco Masters kasvojen höyrytyslaite toimii?

Eco Masters kasvojen höyrytyslaite vapauttaa höyryä kasvoille. Höyry avaa huokoset, tunkeutuu ihon läpi ja tuo epäpuhtaudet ihon pinnalle. Kun iho on pesty, se on puhdas ja valmis päivittäiselle kosteusvoiteelle. Kasvojen höyrytys auttaa kosteusvoidetta imeytymään entistä tehokkaammin.

Höyrytyslaitteen käyttö

Ennen höyrytyslaitteen käyttöä, varmista että ihosi on puhdas, sillä se takaa laitteen perusteellisen käytön.

Valinnaisena vaiheena, ennen Eco Masters höyrytyslaitteen käyttöä voit levittää iholle entsyymiseerumia, joka tehostaa höyryn vaikutusta.

Halutessasi voit lisätä silmänympärysiholle seerumia, kurkkusiivuja tai teepussit. Höyry aktivoi ainesosat ja päästää ne läpäisemään ihon.

Höyrytyksen rentouttavaa vaikutusta voit tehostaa lisäämällä eteerisiä öljyjä höyrytyslaitteeseen. Tämä lisää kylpylätunnetta jonka Eco Masters kasvojen höyrytyslaite tarjoaa sinulle.

Aseta laite eteesi 20cm etäisyydelle ja anna höyryttimen tehdä työ puolestasi. Voit istua alas ja rentoutua samalla kun höyrystin puhdistaa huokosesi ja poistaa lian iholtasi.

Puhdistettuasi kasvot on tärkeää käyttää kasvovoidetta. Kun iho on puhdas, kasvovoiteen kosteuttavat ominaisuudet imeytyvät paremmin. Anti-age voiteet ovat entistä tehokkaampia. Usein meikki, hiki ja epäpuhtaudet kerääntyvät iholle. Eco Masters kasvojen höyrytyslaite poistaa kaiken lian ja jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Turvallinen käyttää

Eco Masters kasvojen höyrytyslaite on turvallinen käyttää. Se on luonnollinen tapa puhdistaa kasvot. Höyryä on vuosisatojen ajan käytetty puhdistamaan kehoa. Hanki Eco Masters kasvojen höyrytyslaitteen ja saat vaivatta oman kauneushoitolan kotiisi. Kasvohöyrytyslaitteen käytöllä ei ole tunnettuja riskejä.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi