ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Eco Masters Exclusive Saippua

200 g Saippua | Vaikealle pigmentaatiolle

Hehkuva iho ja tasainen ihonsävy ovat kauneuden merkkejä - mutta kasvojen pigmenttihäiriöt aiheuttavat päänvaivaa monille. Ihoa valkaisevat kemikaalit herättävät epäluottamusta, ja syystäkin. Tämän vuoksi hellävaraisemmat keinot ovat tarpeen. Eco Mastersin luoma Exclusive Soap yhdistää lukuisia tärkeitä ominaisuuksia.

  • Kasvojen pigmenttihäiriöistä kärsiville
  • Rauhoittava ja puhdistava saippua
  • Poistaa epäpuhtaudet iholta
  • Sisältää Manteliöljyä
  • Helppo käyttää kerran päivässä
  • Ehkäisee epätasaista ihonsävyä
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Cruelty-Free
14.99
$31.72
Säästät $14.08
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Exclusive Saippua

Tasainen ja hehkuva iho on kautta aikain ollut yksi kauneuden tärkeimmistä merkeistä. Tästä syystä ihon pigmenttihäiriöt saattavat huolestuttaa ja aiheuttaa epävarmuutta, jonka vain meikkivoide voi peittää. Pisamat, arvet, läiskät, tummentuneet ihoalueet ja syntymämerkit tuntuvat toisinaan vioilta, joiden takia itsetunto saa kolauksen. Vaikka näiden ongelmien ratkaisuun löytyy runsaasti erilaisia tuotteita, on niistä moni kyllästetty vahvoilla kemikaaleilla, jotka eivät tunnu hyvältä ratkaisulta iho-ongelmista entuudestaan kärsiville.

Ainesosat

Manteliöljy, Kookosöljy, Natriumhydroksidi, Steariinihappo, Kojic-happo, Glyseriini, Papaijauute, E-vitamiini.

Käyttöohjeet

Exclusive Saippua on varmasti erityisen nautittava ja tyydyttävä lisäys päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi hyödyntäen ihoystävällistä metodia keskitettyyn ihon pesuun. Kastele kasvot ja kaula, hiero tarkasti pyörivin liikkein ja huuhtele lopuksi. Käytä saippuaa päivittäin, joko aamuin tai illoin. Koska tukeutunut ja kuiva iho saattavat olla jatkuvia huolenaiheita, on suositeltavaa että panostat pitkäaikaiseen käyttöön.

Suositus

Kaikki Eco Masters tuotteet ovat sitoutuneet auttamaan sinua huolehtimaan iho- ja hiustarpeistasi. Tästä huolimatta on aina hyvä huomioida muutama seikka. Kuten kaikkien uusien ihonhoitotuotteiden kohdalla, on hyvä tarkistaa koko ainesosalista ennen ensimmäistä käyttökertaa. Jos sinulla on erityisen herkkä iho, tuotteemme ei ole soveltuva sinulle, mutta voit toki aina tarkistaa asian lääkäriltäsi.

Lue lisää
Eco Masters Exclusive Saippua 200 g Saippua | Vaikealle pigmentaatiolle

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

40.00% pohjautuen 2 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Erinomainen saippua!

G Gem
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös