ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

East Cape

50 g Voide | Manukaöljyä sisältävä luonnonmukainen ihovoide

East Cape Manuka Cream -voide on suunniteltu tukemaan iholla elävien hyvien mikro-organismien tasapainoa ja sitä kautta ihon vastustuskykyä. Se on luonnonmukainen tapa auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa punoitukselta ja ärsytykseltä. Helposti imeytyvä voide yhdistää manukan tehon muihin eteerisiin öljyihin ja ihonhoidon ainesosiin. Sellaisena se on varsin varteenotettava haastaja taistelussa ihon suojelemiseksi.

 • Erityinen sekoitus manukaöljyä ja luonnollisia ainesosia
 • Auttaa tasapainottamaan ja suojelemaan ihon omia mikro-organismeja
 • Lempeän tuoksun alkuperä on laventeli- ja sitruunamyrttiöljyissä
 • Manukaöljyn tiedetään sisältävän runsaasti antimikrobisia triketoniyhdisteitä
 • Helppo ja nopea levittää
 • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita eikä keinotekoisia hajusteita

Bakteeri- ja sienitulehdukset ovat nopeita leviämään, ja niitä vastaan taistelevien tuotteiden kysyntä ja on noussut. Tällä hetkellä monet näistä tuotteista sisältävät kuitenkin keinotekoisia kemikaaleja. Siksi monet ovat kääntyvät manukan tehosta ammentavien luonnonmukaisten vaihtoehtojen puoleen.

25.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä on manukaöljy?

Manukaöljyä valmistetaan manuka- eli Leptospermum scoparium -kasvista, jota kasvaa Uudessa Seelannissa. Ympäri Uutta-Seelantia toteutetussa tieteellisessä tutkimuksessa todettiin, että laadukkainta manukaöljyä saadaan Northern Islandin East Capen alueen kasveista. Tämän kaukaisen alueen kasvien sanotaan sisältävän kaikkein runsaimmin antimikrobisia triketoniyhdisteitä, joten niistä syntyy myös parasta, monikäyttöistä manukaöljyä.

Manukaöljyä verrataan usein toiseen samantyyppiseen eteeriseen öljyyn, teepuuöljyyn. Manukaöljy on kuitenkin todettu teepuuöljyä paremmaksi antibakteeristen ominaisuuksiensa suhteen. Uusiseelantilaisen Cawthron Instituten riippumattomassa tutkimuksessa manukaöljy oli 20-30 kertaisesti teepuuöljyä aktiivisempi grampositiivisten bakteerien hallinnassa. Tämä ominaisuus on tehnyt manukaöljystä erittäin suositun paikallisten Maori-heimojen keskuudessa. Maorit käyttivät sitä esimerkiksi seuraaviin vaivoihin:

 • Puremat ja pistokset
 • Ihovauriot
 • Lihaskipu
 • Sienivaivat
 • Hien haju
 • Tulehdukset
 • Hilse

East Cape Manuka Cream

East Cape Manuka cream -voide on erityislaatuinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia. Hellävarainen ja helppokäyttöinen voide saa tehoa manukaöljyn hyödyllisistä ominaisuuksista. Se on suunniteltu auttamaan ihon mikro-organismien tasapainon säilyttämisessä ja sitä kautta tukemaan ihon vastustuskykyä pieniä iho-ongelmia vastaan. East Cape Manuka Cream -voide voi auttaa monissa baketeeri- ja sienivaivoissa kuten:

 • Jalkasieni
 • Silsa
 • Kynsisieni
 • Hiivatulehdukset

Voiteesta voi myös olla apua päätäiden, hyttysten ja hietasääskien kaltaisten hyönteisten loitolla pitämisessä ja karkottamisessa.

Tämä tutkimustieto on peräisin Otagon yliopiston East Capen alueen manukaöljyä käsittelevästä tutkimuksesta. Tutkimuksessa todettiin manukaöljyn olevan tehokasta muun muassa jalka- ja kynsisientä, jalka- ja nivussilsaa sekä hienhajua jaloissa ja muualla vartalolla aiheuttavien bakteerien ja sienien vastaisessa taistelussa. Tutkijat huomasivat East Capen manukaöljystä olevan apua myös Candida Albicans -hiivasienen hallinnassa sekä laimennettuna myös emätintulehdusta aiheuttavien bakteerien hallinnassa. Tutkittuaan manukaöljyä ja ihonhoitovoiteita, Manuka Naturalsin asiantuntijat yhdistivät viisiprosenttista manukaöljytiivistettä ensiluokkaiseen yhdistelmään, minkä tuloksena syntyi East Cape Manuka Cream -voide.

Lisätietoja tieteellisistä tutkimuksista löydät täältä.

Avainainesosat

Manukaöljyn ohella tämän voiteen aktiivisia ainesosia ovat:

Makeamanteliöljy:
Ihonhoitotuotteissa suosittu makeamanteliöljy on kenties yksi mailman monikäyttöisimmistä eteerisistä öljyistä. Makeamanteliöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja voi auttaa ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa – siksipä se on niin hyödyllinen ihonhoidossa. Sitä käytetään myös usein auttamaan muiden eteeristen öljyjen tasapainottamisessa niin, että ne sopivat paremmin myös herkälle iholle.
image of Lemon Myrtle Oil
Laventeliöljy:
Laventeliöljy tunnetaan parhaiten rauhoittavasta ja hyväntuoksuisesta aromistaan ja se on yksi tunnetuimmista eteerisistä öljyistä. Vaikka laventeliöljyä käytetään useimmiten tuoksunsa takia, sillä sanotaan olevan ihonhoidossa myös tulehdusta rauhoittava vaikutus. Laventeliöljyä voidaan käyttää myös tukemaan pienten haavojen ja lievien palovammojen paranemisprosessia.
image of Lavender Oil
Sitruunamyrttiöljy:
Runsaasti sitraalia sisältävä sitruunamyrttiöljy voi olla hyvin hyödyllinen ihonhoidossa. Öljyn sisältämä sitraaliyhdiste ei vain anna tuotteelle raikasta sitruunaista aromia, vaan sen sanotaan myös lisäävän öljyyn antiseptisiä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Tämän ominaisuuden ansiosta sitruunamyrttiöljy on ihanteellinen yhdistettävä muiden antibakteeristen öljyjen ja ainesosien kanssa.

Täydellinen ainesosaluettelo: Distilled water, Sweet Almond oil, Glycerin, Manuka oil, Stearic acid, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, emulsifier, TEA, Lavender oil, Lemon myrtle oil, preservative.

Käyttöohjeet:

Yksi East Cape Manuka Cream -voiteen parhaista ominaisuuksista on sen helppokäyttöisyys ja nopea imeytyvyys ihoon. Levitä voidetta tarpeen mukaan ihoalueille ja anna imeytyä.

Turvallinen ja luonnonmukainen

Koska tuote on valmistettu luonnon ainesosista, ohjeen mukaisella käytöllä ei tunneta sivuvaikutuksia. Aina uutta tuotetta kokeiltaessa on suositeltavaa lukea ainesosaluettelo läpi mahdollisia omia allergioita silmälläpitäen. Active Manuka Honey Cream -voide ei sisällä keinotekoisia väriaineita, keinotekoisia hajusteita tai parabeenisäilöntäaineita. Sitä ei myöskään ole testattu eläimillä.

Lue lisää
East Cape 50 g Voide | Manukaöljyä sisältävä luonnonmukainen ihovoide

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

70.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Helppokäyttöinen voide joka auttaa ihottumaan ja tekee ihosta pehmeän

E Erica
Verified Purchase

Levittyy hyvin ja tasaisesti

N Niko
Verified Purchase

Ihana voide joka tekee ihosta pehmeän

S Saku
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös