• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Kuvaava kuva kategoriaan DS Laboratories

DS Laboratories

Suodattimet

Hinta
41€44€
Tähdet
 
Lajittele

DS Laboratories on perustettu vuonna 1996 tavoitteenaan tuottaa laadukkaita ihon ja hiusten hoitoratkaisuja sekä miehille että naisille. DS Laboratories on jatkuvasti yrittäneet tarjota asiakkailleen innovatiivisia uutuustuotteita, joita ei aiemmin ei ole markkinoilla saatavilla.

Kaikki DS Laboratories -tuotteet koostuvat ainutlaatuisten ainesosien yhdistelmistä, jotka poistavat iholta likaa ja kemikaaleja. Jokainen uusi tuote hyödyntää innovatiivista Nanosomi-tekniikkaa, joka on monen vuoden tutkimustyön tulos ja käytetty menestyksekkäästi kaikissa DL Laboratories -ihonhoitotuotteissa.

DS Laborotirers tarjoaa myös erittäin laadukkaan sarjan hiushoitotuotteita, joiden avulla voit maksimoida päänahkasi hyvinvoinnin. Revita sarja keskittyy perinteisiin tuotteisiin, kuten shampoot ja hoitoaineet. Spectarl sarjasta löydät tuotteita jotka tukevat tervettä päänahkaa. Spectral sarjasta löydät myös laadukkaat nanoksidiiliä sisältävät hiustenhoitotuotteet. Nanoksidiili on hyvä vaihtoehto perinteiselle minoksidiilille.

Spectral sarjasta löydät nanoksidiili sarjan lisäksi muita laadukkaita tuotteita, kuten hiusöljyjä ja ravinteita joiden avulla voit kohentaa päänahkasi terveyttä ja maksimoida hiustenkasvun

Nanosomit korvaavat kosmetiikkatuotteissa perinteisesti käytetyt liposomit. Nanosomeilla on paljon korkeampi stabiilisuus ja pitoisuus huoneenlämmössä sekä korkeampi tiheys tilavuusyksikköä kohden, verrattuna liposomeihin. Tämä mahdollistaa suuremman aktiivisten ainesosien hyötysuhteen verrattuna muiden ihonhoitosarjojen tuotteisiin. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä pitkälle kehittyneitä ja laadukkaita ainesosia tuovat merkittäviä tuloksia ihotautien hoidossa.

Saatat ajatella, että DS Laboratories on jatkuvasti luomassa uusia tuotteita pysyäkseen kysynnän rinnalla. Itse asiassa he viettävät paljon aikaa tutkimuksiin siitä, mitä kuluttajat todella etsivät tarkoituksenaan keksiä sopivimmat ratkaisut. Tämä ajattelumalli on yksi tärkeä syy heidän menestykseensä.

Iholle ja hiuksille käytettävien tuotteiden rinnalla on tärkeää noudattaa tasapainoista ruokavaliota ja varmistaa riittävä liikunnan määrä terveen ihon ja hiusten saavuttamiseksi. Terveellinen ja monipuolinen ruokavaliota sekä säännöllinen liikunta näkyy sekä ulkonäössä että yleisessä hyvinvoinnissa. Hyvät yöunet antavat myös oman panostuksensa ulkonäölle, sillä keho palautuu yöunien aikana. Vältä tupakointia ja alkoholia, sillä se on haitaksi hiusten, ihon ja koko kehon hyvinvoinnille. Saadaksesi upeat hiukset ja heleän ihon, on tärkeää yhdistää sisäinen terveys ja hyvät tuotteet.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.