Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Detox Tone

60 kpl | Detox-kuuri elimistön puhdistukseen

Yhteenveto

Ylläpidä tervettä ruoansulatusta Detox Tonen avulla.

Etsitkö luonnollista kehon puhdistajaa, joka auttaa sinua saavuttamaan terveemmän kehon ja nopeamman painonpudotuksen? Detox Tone on etsimäsi tuote. Se on täysin luonnollinen lisäravinne, jonka koostumus on ainutlaatuinen sekoitus mausteita, yrttejä ja hedelmiä, jotka auttavat kehoasi polttamaan rasvaa samalla sitä puhdistaen.

 • Sisältää 100% luonnollisia ainesosia kuten klorellaa, aloe vera uutetta sekä C- ja E-vitamiinia
 • Auttaa tehostamaan elimistön omaa puhdistusjärjestelmää
 • Auttaa poistamaan kehosta haitallisia myrkkyjä ja toksiineja
 • Voi edistää rasvanpolttoa ja tehostaa aineenvaihduntaa
 • 30 päivän detox kuuri helpossa kapselimuodossa

Detox Tone on luonnollinen lisäravinne heille, jotka haluavat puhdistaa elimistöään ja tehostaa ruoansulatustaan. Tämä puhdistuskuuri sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka on valittu tuotteeseen puhdistavien ja terveyttä parantavien ominaisuuksiensa ansiosta. Ota askel kohti parempaa kokonaisterveyttä ja tilaa puhdistava lisäravinteesi jo tänään.

 • Vegaaninen
 • GMP
 • Vegetaarinen
Ilmoita minulle, kun tuotetta on varastossa

Mikä Detox Tone on?

Detox Tone on luonnollinen lisäravinne ja kehon puhdistuskuuri, jonka ainesosien uskotaan auttavan kehon puhdistamisen lisäksi myös painonpudotuksessa. Detox Tonen ainesosat vahvistavat yleistä terveyttäsi ja saat puhdistuksen ja kiinteytyksen samassa tuotteessa. Tuotteen salaisuus piilee sen sisältämissä yrteissä, mausteissa ja hedelmäuutteissa, jotka yhdessä auttavat sinua saavuttamaan upeita tuloksia. Puhdistavan lisäravinteen käyttö voi auttaa myös ruoansulatusta, sillä puhdistavat ainesosat tasapainottavat suoliston toimintaa.

Miten tuote toimii?

Täysin luonnollinen Detox Tone sisältää monia aktiivisia ainesosia. Seuraavassa on kerrottu keskeisimmistä ainesosista ja niiden toiminnasta kehossa:

 • Aloe Vera -uute - Aloe vera tunnetaan sen inflammatorisista eli tulehdusta ehkäisevistä vaikutuksistaan, mutta tunnetko jo tämän kasvin muut positiiviset ominaisuudet? Aloe veralla tiedetään olevan myös ihon kuntoa parantava vaikutus ja se voi tehostaa painonpudotusta.
 • C- ja E-vitamiini - C-vitamiinin uskotaan parantavan yleistä kuntoa ja tehostavan vastustuskykyä. E-vitamiini puolestaan tunnetaan antioksidanttina, joka suojelee kehoa vapailta radikaaleilta ja auttaa säilyttämään kehon terveenä. Vitamiinit ovat elimistölle elintärkeitä, eikä C- ja E-vitamiini poikkea tässä muista.
 • Klorella - Superfoodina tunnettu klorella sisältää erittäin korkean pitoisuuden terveydelle välttämättömiä ravintoaineita, kuten vitamiineja, rautaa ja sinkkiä. Klorella tunnetaan erinomaisena kasviproteiinin lähteenä ja se edistää tutkitusti kehon puhdistumista toksiineista.

Miten käytän Detox Tonea?

Ota kaksi kapselia ennen ruokailua. Nauti kapselit mieluiten suuren vesilasillisen kanssa.

Mitä ainesosia Detox Tone sisältää?

Kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Detox Tonen ainesosat: Täyteaine (Riisijauho), koliinibitraatti, klorella, C-vitamiini (askorbiinihappo), E-vitamiini (DL-Alpha tokoferoli), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), virtausaine (piidioksidi), inkiväärijuuri 20: 1 uute, aloe vera 200: 1 uute, valkosipuli 100: 1 uute.

Turvallinen käyttää

Detox Tone on täysin luonnollinen lisäravinne, jonka ainesosat tekevät siitä turvallisen painonpudotuksen ja kehon puhdistuksen apuvälineen. Tämä tuote sopii myös vegaaneille ja vegetaristeille.

Miten voin tilata tuotteen?

ShytoBuysta tilaaminen on helppoa ja kätevää. Jos haluat tietää enemmän Detox Tonen kaltaisista kehon puhdistajista, ota yhteys asiakaspalveluumme, jossa vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

76.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Loistava luonnontuote

m mira
Verified Purchase

Näiden aloittamisen jälkeen olen ollut valppaampi ja jopa laihtunut 3 kiloa. Tilaan näitä heti lisää, kun vanhat loppuvat

K Kati
Verified Purchase

Hyvä ja tehokkaat ravintolisät. En ole muualta löytänyt vastaavia

S SannaK
Verified Purchase

Tilasin pari viikkoa sitten... tuli perille muutamassa päivässä. Olen käyttänyt nyt muutaman päivän ja tunne oloni jotenkin raikkaammaksi

L Linda

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä