• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Käyttämällä meikkiä, voiteita ja rasvoja, voit helposti peittää ihon epätasaisuudet, mutta mikäli todella haluat saada terveen ihon ja vähentää ikääntymisen merkkejä, sinun tulee hoitaa ihoa sisältä päin. Regime-tiimi uskoo, että todellinen kauneus säteilee sisältä päin ja siitä syystä he kehittivät Dermal Grandeur MSM:n, ensiluokkainen MSM ravintorikki, joka on suunniteltu kiinteyttämään ihoa ja häivyttämään ihon juonteita sekä ryppyjä.

 • Puhdas, luonnollinen ja biologinen muoto MSM:ää
 • Suunniteltu kiinteyttämään ihoa ja häivyttämään juonteita sekä ryppyjä
 • Kaunis iho sisältä päin
 • Soveltuu lisäksi ihonhoitorutiiniin
 • Valtava 3000mg päiväannos MSM:ää
 • Sopii kasvissyöjille

Todella ajaton kauneustuote, Dermal Grandeur MSM ravintorikki on niin ravintolisä kuin kosmetiikkatuote, joka on valmistettu käyttäen pudasta OptiMSM® ravintorikkiä. Tuotteella on vahva 3000mg annos ravintorikkiä. Kliinisten tutkimusten mukaan tämä vahvuus MSM:ää on tehokkaasti osoitettu tehoavan ikääntymisen merkkeihin ja vähentämään otsan ryppyjä 18%, ja kiinteyttämään ihoa 12,5% ja parantamaan ihon rakennetta jopa 32%*.

 • Vegaaninen
 • Probioottinen
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen

Kaunis iho sisältä päin

Todellinen kauneus ei ole saavutettavissa pelkästään kosmetiikkatuotteiden avulla, voiteiden tai rasvojen avulla, sillä ulkoisesti käytetyt tuotteet kohdistuvat vain tietylle alueelle ja toimivat ihon pinnalla. Tuote, joka vaikuttaa ihoon sisältä päin, vaikuttaa huomattavasti tehokkaammin. Tästä syystä todellinen kauneus kumpuaa sisältä päin ja tästä syystä Regime-tiimi, mestarit Dermal Grandeur MSM ravintolisän takana, kehittivät tuotteen. Heidän missiona oli kehittää tuote, joka pitää huolta asiakkaiden kauneudesta sisältä ulos. Varmistamalla tuotteen korkean laadun, tuote sisältää vain korkealuokkaista ja puhtainta MSM ravintorikkiä, OptiMSM®. Dermal Grandeur MSM keskittyy rakentamaan ihoa sisältä päin ja todellinen kauneus loistaa ulkoisesta olemuksesta.

MSM kapselit

Metyylisulfonyylimetaani (MSM), tunnettu myös nimellä ravintorikki (DMSO2) ja metyylisulfoni, on orgaanista rikkiä sisältävä yhdiste, jota löytyy luonnostaan ruuista kuten omenat, vadelmat, kaali, maissi, täysjyvävilja sekä lehmänmaito. MSM sisältää noin 34% rikkiä, mineraalia, joka on pitkään yhdistetty terveeseen ihoon johtuen sen synteesistä kollageenin kanssa, kuten Hyaluronihapon ja Keratohyalinin kanssa, jotka ovat yksiä ihon tärkeimmistä molekyyleistä rakenteen ylläpitämiseksi.

Kun näiden elementtien määrä alkaa vähentyä ikääntymisen tai fyysisen stressin vaikutuksesta, ihon rakenteet alkavat sitä myötä heikentyä, aiheuttaen ihon veltostumista ja ryppyjä. Tarjoamalla keholle luonnollista MSM ravintorikkiä, autat kehoa uudistamaan näitä elementtejä ja saavutat vahvan ihon sekä nuorekkaan ulkonäön. Tämän tuloksena, MSM on noussut yhdeksi suosituimmista ravintolisistä vahvistamaan ja ylläpitämään ihon hyvinvointia. Lisäksi kliiniset tutkimukset todistavat MSM:n vaikutukset ravintolisänä ihon hyvinvoinnille ja nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi.

MSM Kliiniset Tutkimukset*

Satunnaisessa plasebo-kontrolloidussa tutkimuksessa, joka teetettiin pilottiryhmälle OptiMSM® avulla ja, joka toteutettiin 16 viikon ajanjaksolla 20 naispuoliselle osallistujalle, havaittiin, että ravintorikki tukee ihoa. Löydettiin, että vahva, suun kautta otettava päivittäinen 3000mg annos ravintorikkiä toimi vähentämällä ihon ryppyisyyttä sekä juonteita. Verrattuna lumelääkkeeseen, tutkimus osoitti naisten raportoivan 7% tuloksia heidän juonteista jo 8 viikon käytön jälkeen, ja 18% 16 viikon käytön jälkeen. Lisäksi 12,5% naisista raportoi ihon olevan kiinteämpi ja 32% raportoi ihon rakenteissa tapahtuneista selkeistä muutoksista 16 viikon jälkeen. Lue lisää tästä tutkimuksesta täältä.

Käyttö MSM kapselit

Käyttääksesi, ota vain 2 kapselia aamuisin aamiaisen jälkeen ja 2 kapselia illalla illallisen jälkeen. Molemmat kapselit tulee ottaa veden kanssa. Jokainen purkki Grandeur MSM ravintolisää sisältää 120 kapselia, joka riittää käytössä kuukaudeksi (30 päivää). Jotta saat tuotteesta parhaimmat hyödyt, suosittelemme käyttämään kapseleita vähintään 8-16 viikkoa, sillä tämä on ideaali aika näkyvien tuloksien saavuttamiseksi.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Metyylisulfonyylimetaani (MSM).

Muut ainesosat: Kapselin kuori - Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Titaniumdioksidi. Sitova aine - Magnesium stearaatti. Juoksetusaine - Silikonidioksidi.

Ensiluokkainen MSM ravintolisä, kätevässä kapselimuodossa

Dermal Grandeur MSM on ensiluokkainen MSM ravintolisä, joka käyttää luonnollisia ainesosia ja on näin ollen turvallinen käyttää, eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Kuten mitä tahansa uutta ravintolisää käytettäessä, suosittelemme aina lukemaan läpi täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tämä ravintolisä soveltuu myös kasvissyöjille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.