Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Dandrene Shampoo 205ml Shampoo | Hilseshampoo kuivalle ja rasvaiselle päänahalle

Tuotemerkki DS Laboratories

39.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Harjaa hiutaleet päästäsi kertaheitolla Dandrene hilseshampoon avulla. Mitä tulee hilseshampoihin tämä vallankumouksellinen tuote on tieteen tukemana valmistettu. Älä enää pety massamarkkinoiden hilseshampoihin, sillä tämä tuotemerkki on se, mitä tarvitset.

 • Voi vähentää päänahan ärsytystä estäen hilseilyä ja kutina
 • Auttaa selättämään päänahan kuivuuden
 • Täysin sulfaatiton ja äärimmäisen turvallinen ja hellävarainen käyttää
 • Käyttää hypersuorituskykyisten ainesosien yhdistelmää
 • Suunniteltu estämään talin (öljyn) tuotantoa
 • Sisältää monia erilaisia yhdisteitä, jotka auttavat ehkäisemään sientä
 • Korjaa ja uudistaa päänahkaa jättäen sen vahvemmaksi ja terveemmäksi kuin ennen
 • Toimittaa keskeisiä aminohapporavinteita hiuksiin ja päänahkaan
 • Tuottaa kaivattua helpotusta niille, jotka kärsivät ärsyttävästä kutinasta

Dandrene hilseshampoo on suunniteltu erityisesti vähentämään päänahan öljyyntymistä, mikä ruokkii hilsettä aiheuttavia sieniä. Tämä auttaa vähentämään ärsytystä, raapimista ja hilseilyä, monille se on tervetullut helpotus jatkuvaan päänahan raapimiseen.

Olipa kyseessä kuiva, rasvainen tai kutiava päänahka on suositeltavaa pestä päänahka säännöllisesti laadukkaalla shampoolla.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Shampoo
Koko: 205 ml

Mikä on Dandrene?

Se on käynyt läpi edistyksellisen DS Laboratoriesin tuotekehityksen tarjoten innovatiivisen ja tieteellisesti muodostetun sekoituksen helpottamaan hilseen kiusallisia oireita. Dandrene-shampoo tarjoaa helpotusta niille, jotka ovat turhautuneita päänahan öljyisyyteen, kuivuuteen ja sienen hajuun. Hilseshampoon tavoitteena on tarjota sinulle paremman tuoksuiset ja terveemmät hiukset.

Dandrene hyödyntää erilaisia sieniä ehkäiseviä aineita ja luonnonuutteita, joita on jo vuosia käytetty perinteisessä sekä nykyaikaisessa kauneudenhuollossa.

Miten se toimii?

Antimykoottista teknologiaa käyttävä Dandrene-shampoo voi auttaa pysäyttämään sienien muodostumisen. Se toimii vähentämällä ylimääräistä talia, joka ruokkii sientä korjaten ja uudistaen päänahkaa.

Tämä edistyksellinen tuote toimii kolmella eri tavalla:

 1. Se kohdistuu tarttuvaan Malassezia-sieneen, joka syö ylijäänyttä talia.
 2. Se auttaa hallitsemaan ja kuivattamaan ylimääräistä talia, mikä voi vähentää päänahan rasvaisuutta.
 3. Se on muotoiltu tavalla, joka voi tuottaa päänahkaa ja hiuksia tukevia ja rakentavia elintärkeitä ravintoaineita ylläpitäen yleisesti terveellisempää hiuspohjan.

Dandrene shampoo sisältää vaikuttavana aineena climbazolea, mikä on yhdistetty makukaan, pajuun ja panimohiivaan. Yhdessä ne estävät kutinaa ja hiutaleiden muodostumista, mitkä usein tulevat hilseen mukana ja auttavat torjumaan oireita niiden lähteestä asti.

Mikä aiheuttaa hilseilyä?

Yleisenä olettamuksena on, että hilse johtuu kuivasta tai rasvaisesta ihosta, muotoilutuotteista tai hiusten liiallisesta pesemisestä. Hilseen muodostumisen todellinen syy on kuitenkin kaukana siitä. Tieteen kehittyminen ja hiustenhoitoteknologia ovat löytäneet hiivatyypin nimeltään Malassezia, jolla on tapana syödä ihon talia. Valitettavasti se myös viihtyy talirauhasissa, ja talin kohdatessaan se aiheuttaa hilsettä.

Joka hetki ihmisen päästä löytyy miljoona talia miljoona talia, jotka useimmiten elävät harmoniassa säilyttäen terveen hiuspohjan. Tämä terve suhde voi kuitenkin rikkoutua, kun päänahan talin tuotanto lisääntyy. Ylimääräinen tuotettu tali ruokkii sitä syöviä sieniä, mikä puolestaan aiheuttaa ärsytystä ja lisääntynyttä solujen liikevaihtoa. Dandrene hilseshampoo on suunniteltu estämään erityisesti ei-toivottujen sienien muodostumista ja lopettamaan hilseen tuotannon.

Mitkä ainesosia tuote sisältää?

Dandrene-shampoon keskeisiin ainesosiin kuuluvat:

Climbaziole - osoittautunut kliinisissä testeissä kerta toisensa jälkeen kliinisissä tutkimuksissa tehokkaaksi taistelussa Malasseziaa vastaan.

Paju - Tämä aine taistelee rasvaista hilsettä vastaan, mikä puolestaan auttaa lievittämään arkuutta, punoitusta ja kutinaa.

Panimohiiva tarjoaa runsaasti välttämättömiä B-vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä ja aminohappoja jättäen hiuksille paremmat mahdollisuudet kasvaa vahvempina ja kiiltävämpinä kuin koskaan ennen.

Manuka - Tämä erityinen kasvi auttaa ehkäisemään Malassezia-sienen leviämästä. Tämän pensaan valkoisista kukista tehdään myös hunajaa!

Kuinka käytän Dandrene-shampoota?

Parhaan tuloksen saamiseksi levitä ja vaahdota pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja päänahkaan sekä huuhtele. Toista prosessi, mutta tällä kertaa anna vaikuttaa kaksi minuuttia ennen pois huuhtelua. Dandene-shampoota voidaan käyttää turvallisesti 3-4 kertaa viikossa.

Turvallinen käyttää

Käytä Dandrene hilseshampoota vain, jos sinulla todella on hilsettä. Vältä käyttöä, jos ihosi on tulehtunut tai rikkoutunut, sillä tämä saattaa pahentaa sitä entisestään. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää käyttää tuotetta ohjeiden mukaisesti.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Hilse on vaivannut minua jo pitkään. Kaupas perus hilseshampoot eivät ole tehonneet mutta tämä todella toimii!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi