Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Confidence Rings Penisrenkaat

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Confidence Ring -penisrengas auttaa sinua ja partneriasi nauttimaan seksistä entistä pidempään, ilman reseptilääkkeitä tai kirurgisia toimenpiteitä.
 • Pidempikestoiset, kovemmat ja nautinnollisemmat erektiot
 • Sopii käytettäväksi kondomin kanssa
 • Erittäinen suosittu; helppo ja huomaaton käyttää
 • Sopii kaikenkokoisille
 • 1 kuukauden materiaali takuu

Confidence Ring -penisrengas kiertyy peniksen juuren ympärille rajoittaen veren virtaamista ulos peniksestäsi. Tämän seurauksena voit kokea kovemmin ja pidempikestoisen erektion ja siten miellyttävämmän yhdynnän. Rengas on suunniteltu olemaan miellyttävän tuntuinen ja se pitää sinut käynnissä jopa 45 minuuttia. Käyttämällä näitä renkaita voit unohtaa erektiovaivat ja ennenaikaiset laukeamiset.

Lue lisää

Mitä ovat Confidence Rings –penisrenkaat?

Confidence Rings –penisrenkaat on valmistettu patentoidusta silikonista, joka on 50% pehmeämpää kuin peniksen ympärille asetettava lateksi, ja auttavat sinua saavuttamaan pidempikestoisen ja jämäkämmän erektion. Niitä voidaan käyttää joko sellaisenaan tai penispumpun kanssa.

Miten Confidence Rings –penisrenkaat toimivat?

Iän karttuessa peniksesi sisäiset ja ulkoiset verisuonet saattavat alkaa vuotamaan, mikä voi johtaa verenkiertohäiriöihin. Nämä häiriöt voivat hankaloittaa erektion ylläpitoa. Confidence Rings -erektiorenkaat voivat auttaa sinua saavuttamaan kestävämmän erektion supistamalla peniksesi verisuonia ja estäen veren ulosvirtaamisen vaurioittuneista suonista – samalla kuitenkin mahdollistaen riittävän valtimovirtauksen..

Penisrenkaat ovat helppoja ja huomaamattomia käyttää peniksesi ympärillä, mutta eivät tukahduta verenkiertoasi tai estä siemensyöksyä.

Miten käytän penisrengasta?

Aseta erektiorengas peniksesi ympärille, kun olet saavuttanut erektion. Jos käytät rengasta penispumpun kanssa, aseta rengas paikoilleen ennen pumpun käyttöönottoa.

Milloin voin odottaa näkeväni tuloksia?

Voit tuntea huomattavan eron erektiosi voimakkuudessa ja kestossa lähes välittömästi renkaan asettamisen jälkeen.p>

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Renkailla ei ole sivu- eikä jälkivaikutuksia. Ne ovat yksinkertaisia, turvallisia ja miellyttäviä käyttää.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 6 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * Ilmainen toimitus ja tuli nopeaan. Kiitos
 • * Laadukkaat renkaat. Tuntuu kestävän kovaakin jyystöä;)
 • * Mä olen tykännyt näistä. Juuri täydellinen joustavuus. Ei purista liikaa, mutta tuntuu. Huomaan, että on laadukas tuote kyseessä.
 • * Älä osta halpoja penisrenkaita. Mulla hajosi kesken h-hetken. Seuraavalla kerralla panostin näihin, ja ovat selvästi laadukkaampia.
 • * Näiden avulla kestää, kestää ja kestää... :)
 • * ei yhtä huomaamaton kuin pillerit mutta vaikutus nopeampi. Suosittelen erityisesti vakituisessa parisuhteessa oleville
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi