Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Collagen Shot

Nestemäinen ravintolisä kauneudenhoitoon

Yhteenveto

Sano hyvästit ärsyttäville pillereille ja tervehdi Collagen Shot:ia, vallankumouksellista kauneudenhoitovalmistetta, joka ensimmäisenä lajissaan käyttää 5,000mg VERISOL® bioaktiivista kollageenipeptidiä. Se on ainoa kliinisesti tutkittu hydrolysoidun kollageenin lähde, jonka on tieteellisesti todistettu palauttavan ja korjaavan kollageenitasoja ja auttavan vähentämään ryppyjen ilmestymistä ja niiden merkkejä

  • Herkullista ja nautinnollista juotavaa ihonhoitoa
  • Parantaa ryppyjen merkkejä
  • Auttaa ihon elastisuuteen, kiinteyteen ja sävyyn
  • 5,000mg kliinisesti tutkittua VERISOL®:ia
  • C-vitamiinia kollageenin normaalia muodostumista varten
  • Ei keinotekoisia väriaineita, alkoholia tai siasta peräisin olevia ainesosia

Proto-Col Collagen Shot :in salaisuus ihmeiden tekemiseen iholle on siinä, kuinka se onnistuu yhdistämään tyyppien I ja III hydrolysoitua kollageenia ällistyttävän voimakkaisiin vitamiineihin ja mineraaleihin saaden aikaan edistyneen ja ainutlaatuisen ihonhoitoravinnelisän, jota ei voi ohittaa. Tämän huippuluokan kauneusjuoman ansiosta sinun ei enää tarvitse huolehtia pillereiden ja rasvojen vaatimasta vaivasta tai sotkusta, sillä tämä päivittäinen juotava kauneudenhoitovalmiste vie ihonhoitosi vallankumouksellisen askelen eteenpäin. Miksi tyytyisit vähempään, jos voit antaa ihollesi kaikkein parasta?

  • Kliinisesti todistettu
  • Asiantunteva resepti
  • Korkea vahvuus

Miksi valita hydrolysoitu kollageeni?

Kollageenin pitkäketjuiset aminohapot toimivat ihon olennaisina rakennusosina. Hydrolysoitu kollageeni, eli kollageenipeptidit ovat pohjimmiltaan pilkottuja versioita näistä pitkistä ketjuista, ja sen seurauksena niillä voi olla erilaisia ominaisuuksia. Siinä missä pitkäketjuinen kollageeni auttaa terveen ihon ylläpitämisessä, hydrolysoidun version sanotaan olevan vieläkin parempaa, sillä sen osat ovat pienempiä ja siten helpommin imeytyviä. Tämä tarkoittaa, että keho kykenee imeyttämään niitä paremmin, joten paras mahdollinen lopputulos iholle voidaan saavuttaa tämän avainainesosan avulla. Kun sitä lisäksi yhdistellään ihoa rakastaviin vitamiineihin ja mineraaleihin, saadaan vieläkin parempi tuote, todellinen tehopakkaus.

Proto-Col:in Collagen Shot

Proto-Col :in Collagen Shot on ensimmäinen ja ainoa supervahva kollageenituote, joka käyttää suurta, 5,000mg määrää Bioactive Collagen Peptide:ä, ollen näin kaikkein suorituskykyisin ja voimakkain saatavilla oleva tuote. Kliinisten tutkimusten perusteella 2,500mg of VERISOL® tuotti erinomaisia hyötyjä iholle, joten Proto-Col halusi antaa vieläkin parempaa ja käytti kaksinkertaista annosta jokaisessa juomassa antaakseen turbolatauksen ihonhoidollesi.

Kollageenia on yhdistelty useiden mahtavien mikroravinteiden kanssa, jotta tästä tuotteesta saataisiin paras mahdollinen ja se pääsisi aivan omaan luokkaansa. Jokainen Collagen Shot:iin valituista vitamiineista ja mineraaleista tunnetaan ihoa rakastavista ominaisuuksistaan ja kyvystään työskennellä kehosi hyväksi. Sen seurauksena tämä suurenmoinen yhdistelmä ensiluokkaisia luonnollisia ainesosia ottaa todella askeleen eteenpäin ihonhoidon kehityksessä ja se voi saada aikaan mieleenpainuvia tuloksia luonnon, tieteen ja kauneuden yhdistelmällään.

VERISOL® kliiniset tutkimukset

VERISOL® on erityisesti kehitetty ja optimoitu kauneudenhoitotarkoituksiin ja se on luonnollinen bioaktiivinen kollageenipeptidi, joka on tulosta merestä saatujen tyyppien I ja III hydrolysoitujen kollageenien yhdistelystä. Useat tähän raaka-aineeseen kohdistetut tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että siitä on monia hyötyjä iholle. FSE (Food Supplement Europe) on hyväksynyt nämä tutkimukset ja EFSA (European Food Standards Agency) on huomioinut ne, mikä tekee VERISOL® :istä ainoan saatavilla olevan tämäntyyppisen kollageenin, jonka taustalla on hyväksytty kauneuteen liittyvä tutkimus.

Ensimmäiseen kliiniseen tutkimukseen osallistui 69 iältään 35-55 -vuotiasta naista, jotka nauttivat 2,500mg VERISOL® :ia neljän viikon ajan. He ilmoittivat tämän jälkeen huomanneensa merkittävää ihon elastisuuden lisääntymistä, mikä oli 15 % enemmän kuin plasebon vaikutus. He kertoivat myös merkittävästä ryppyjen vähenemisestä sekä ihon kosteustason paranemisesta. Toisessa, yli 100 noin 55-vuotiasta naista käsittäneessä tutkimuksessa havaittiin, että suun kautta annosteltua VERISOL® :ia nautittaessa nähtiin merkittävää vähenemistä ryppyjen määrässä ainoastaan neljän viikon jälkeen sekä huomattavasti korkeampia ihon prokollageenin pitoisuuksia. Sen lisäksi Dr Stefan Oesser, maailman johtava hydrolysoidun kollageenin asiantuntija, raportoi samalla annoksella 15 % kasvun ihon elastisuudessa, ja 60 % kasvun ihon kollageenitasoissa neljässä viikossa, joka pysyi samana 8 viikon jälkeen.

Ihoa rakastavat mikroravintoaineet

Ainesosaluettelo

Vesi, vaalea viinirypälemehu (tiivisteestä), punainen viinirypälemehu (tiivisteestä), kollageenipeptidit, agave-mehu, fruktoosi, granaattiomenamehu (tiivisteestä), punajuurimehutiiviste, C-vitamiini, B6-vitamiini, E-vitamiini, biotiini, kupariglukonaatti, sinkkisitraatti, happo (sitruunahappo), stabilisaattori (selluloosakumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), luonnollinen aromi.

Collagen Shot :in nauttiminen

Tuote on suunniteltu erittäin helpoksi käyttää. Ravista hyvin ja juo....niin helppoa se on! Suosittelemme juomaan pullon päivässä vähintään neljän, mieluiten kahdeksan viikon ajan tai kauemmin parhaiden tulosten saavuttamiseksi tällä nestemäisellä kauneudenhoitoon tarkoitetulla ravintolisällä. Älä ylitä yhden pullon päiväannosta. Pakkaus sisältää 10 kappaletta 50ml pulloja, joten yksi pullo päivässä nautittaessa se riittää 10 päivän kuuriin.

Ohjeita

Koska Proto-Col :in Collagen Shot on suunniteltu ja valmistettu korkeimpia standardeja noudattaen, se sisältää ainoastaan ensiluokkaisia luonnollisia ainesosia, joita on tutkittu tieteellisesti. Sen vuoksi sen nauttiminen on turvallista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia, eikä se sisällä, maitoa, laktoosia eikä gluteenia. Kuten minkä tahansa uuden ravintolisän suhteen, suosittelemme kuitenkin aina lukemaan ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Maistuu hyvälle!

N Nuru
Verified Purchase

Hyvä ja helppo kollagenilisä

N Nina
Verified Purchase

Erinomainen tuote!

J Julia

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä