Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days) 140ml | Piparmintun makuinen kookosöljy-purskuttelu

maxmedix™

24.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Coconutsplash on vallankumouksellinen uudentyyppinen öljypurskuttelu, joka on suunniteltu antamaan sinulle valkoisemmat hampaat ja raikaampi hengitys. Tuote on valmistettu neitseellisen puhtaasta kookosöljystä, jonka antibakteeriset ominaisuudet voivat auttaa sinua kohentamaan suuhygieniaasi. Kaikki täysin luonnollisesti ja ilman lisättyjä kemikaaleja. Mikä parasta tuote on erittäin kivan makuinen, sillä se on maustettu ihanan kivalla piparmintulla.

 • Suosittu öljypurskuttelu on nyt entistä helpompaa
 • Yksi pakkaus sisältää 14- annospussia
 • Mukava piparmintun maku tekee purskuttelusta miellyttävää
 • Täysin luonnolliset ainesosat
 • Täysin vapaa keinotekoisista säilöntä ja lisäaineista
 • Suunniteltu plakin ja karieksen ehkäisyyn
 • Suunniteltu vahvistamaan ikeniä

Suuhygieniaan on tarjolla monia voimakkaita tuotteita, jotka voivat aiheuttaa erittäin voimakkaita reaktioita. Kemikaaleilla ladattujen tuotteiden tuomat tulokset, eivät myöskään aina ole takuuvarmoja. Herää kysymys: ”Miksi et kokeilisi millä tavalla luonnollinen öljypurskuttelu voi parantaa suuhygieniaasi?” Kirkkaampi hymy voi olla sinun täysin luonnollisesti!

Lue lisää
Kesto: 14 Päivää
Koko: 14x10 ml
Maku: Piparminttu

Öljypurskuttelu pähkinänkuoressa

Öljypurskuttelu toimii samaan tapaan kuin perinteinen suuvesi, jonka tarkoituksena on huuhdella epäpuhtaudet pois hampaiden pinnalta. Kookosöljy toimii aivan samana tapaan, mutta hellävaraisemmin ja täysin luonnonmukaisesti. Kookosöljyn ainesosat on luontaisesti antibakteerisia ja terapeuttisia, joka on erittäin tärkeää kun haluat panostaa hyvään suuhygieniaan ja valkoisempaan hymyyn.

Coconut splash

Öljypurskuttelu on itse asiassa erittäin vanha tekniikka, jolla on pyritty parantaman suuhygieniaa. Luonnollinen öljy on oiva keino huuhdella epäpuhtaudet ja haitalliset kerrostumat pois hampaiden pinnalta ja ikenistä. Ihanan raikas piparmintun maku saa suun tuoksumaan raikkaalle ja tekee purskuttelusta erittäin miellyttävää. Coconut Splash öljypurskuttelu sisältää 14- kätevää annospussia, joiden avulla saat juuri oikean määrän vaikuttavaa kookosöljyä suuhusi joka kerta.

Mitä etuja kookospurskuttelusta on?

Kookosöljy on luonnollisesti antibakteerinen ja antifungaalinen, se on kuin luotu hammaspeikkojen poistamiseen suun pinnoilta. Pieni päivittäinen purskuttelu saa plakkia aiheuttavat bakteerit huuhtoutumaan pois suun pinnoilta käden käänteessä. Hampaiden puhdistuksessa voi toki kokeilla myös muita öljyjä, mutta silloin ei ole mahdollista saavuttaa kookosöljyn tarjoamia antibakteerisia ja fungaalisia etuja.

Perinteisiin hampaiden valkaisukeinoihin verrattuna kookosöljy on selvästi hellävaraisempi. Se ei sisällä voimakkaita kemikaaleja, joita hampaiden valkaisuaineet yleensä sisältävät runsaasti. Kemikaaleilla tehty hampaiden valkaisu voi ärsyttää ikeniä ja suun sisäisiä limakalvoja huomattavasti. Kookosöljyyn perustuvan purskuttelun avulla vältät nämä haitalliset vaikutukset täysin. Kookoksen luonnolliset ainesosat ovat tehokkaita hampaiden ja ikenien puhdistuksessa, mutta toimivat luonnollisen hellävaraisesti.

Miten käytän Coconut Splash öljypurskuttelua?

Kaada annospussin sisältö suuhusi ja aloita purskuttelu.

Purskuttele suussa noin 15-20 minuuttia. Öljyn tulee virrata hampaiden läpi.

Sylje lopulta pois!

Saat parhaan hyödyn irti käyttämällä annospusseja säännöllisesti. Yksi pakkaus sisältää 14- päivän kuurin kookospurskuttelua, joka täydentää päivittäistä rutiinia suuhygienian hoidossa todella vaivattomasti. Voit käyttää päivittäisen purskuttelun, joko aamuisin tai iltaisin. Tärkeää on muistaa purskutella säännöllisesti, tosin ei haitta jos unohdat öljypurskuttelun joku päivä. Jatka normaalin tapaan seuraavan päivänä. Kätevät kerta annospussit kulkevat myös mukavasti mukanasi.

Valkoisempi hymy voi olla sinun! Noudata näitä ohjeita: Avaa annospussi repäisemällä pakkauksen kulma auki. Kaada kookosöljy suuhun ja pyörittele sitä suussasi suuveden tapaan. Purskuttelun tulisi jatkua noin 5-15 minuuttia, ennen kuin voit sylkeä kookosöljyn pois suustasi. Purskuttelussa öljyn tulisi virrata hampaiden välistä ikeniin ja takaisin.

Miten säilytän annospusseja?

On suositeltavaa säilyttää annospusseja kuivassa ja viileässä paikassa. Niitä ei tulisi jättää suoraan auringonvaloon. Voit kokeilla säilyttää kookosöljyä myös jääkaapissa.

Coconut Splash öljypurskuttelun tilaaminen?

Öljypurskuttelun tilaaminen ei voisi olla helpompaa verkkokaupastamme. Lisää tuote ostoskoriin ja seuraa näytölle tulevia ohjeita. Voit valita haluamasi toimitustavan ja maksutapahtumaan on tarjolla useita vaihtoehtoja. Ota askel kohti kirkkaampaa hymyä ja tilaa öljypurskuttelu kotiisi jo tänään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (92% pohjautuen 5 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * Ihan mahtava tuote. Piparminttu <3
 • * Tosi kiva ja mahtava maku, mutta hinta on hieman korkee. Tulokset oli kyllä ihan positiivisia. Kokeilen toistekkin!
 • * Mun kaveri suositteli tätä mulle, täytyy kyllä sanoa että ilahduin todella positiivisesti.
 • * Sain tätä joululahjaksi, tosi toimiva. Aluks oli vähän ällöä, mutta koostumukseen tottuu. Maku on onneks todella kiva.
 • * Kokeilin yhtä pakkausta kaverin luona, hampaat oli purskuttelun jälkeen huomattavasti kirkkaammat. Oli ihan pakko tilata kokeeksi lisää ja olen edelleen hämmästynyt vaikutuksesta. Miks tätä ei ole ollut aiemmin saatavilla.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi