ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Rahat takaisin-takuu

Glukomannaani-kapselit

3000 mg 60 kpl | Sisältää kromia ja B6-vitamiinia

Glukomannaanikuitu lukeutuu suosituimpiin markkinoilla oleviin luonnontuotteisiin. Tämä glukomannaani laihdutusvalmiste on ainutlaatuisen tehokas. Valmisteessa on juuri oikeat pitoisuudet maailman parhaita luonnollisia ainesosia. Näistä tärkeimpänä Konjak juuri, joka tehostaa laihdutusta.

 • Konjak-valmisteen on tieteellisesti todistettu tukevan painonhallintaa*
 • Pitää ruokahalun kurissa
 • Täysin vegaaninen tuote
 • Voimakas 3000mg annostus glucomannan-kuitua
 • Glukomannaanikuitu auttaa laihtumaan tutkitusti, kun se yhdistetään vähäenergiseen ruokavalioon*
 • Alentaa tutkitusti myös veren kolestoriarvoja*
 • Valmiste on helposti nautittavassa kapselimuodossa

Laihdutusvalmiste sisältää Konjak -nimisen kasvin juurta, joka on tunnettu painonhallintaa tukevista ominaisuuksistaan. Konjak sisältää runsaasti kuitua, joka imeytyy helposti elimistöön. Konjak sisältää myös erittäin vähän kaloreita ja ehkäisee rasvan ja sokerin imeytymistä elimistöön. Tämä Konjak laihdutusvalmiste sisältää 3000mg päivittäisen annoksen kuitumuista glukomannaania, jota korkeampaa ei markkinoilta löydy.

 • Vegaaninen
 • GMP
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
20.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä on Glukomannaanikuitu?

Glukomannaani on veteen liukeneva kuitu, joka kontrolloi ruokahalua ja verensokeria, tasapainottaa kolesterolia ja aineenvaihduntaa sekä avittaa painonhallintaa. Glukomannaanikuitu imeytyy elimistöön ja laajenee vatsassa antaen pitkäkestoisen täyteyden tunteen. Glukomannaanikuitu myös puhdistaa suolistoa.

Glukomannaanikuitua saadaan kaakkoisaasialaisesta Amorphophallus Konjac -kasvista. Aasiassa sitä on käytetty jo vuosisatojen ajan perinteisten ruokien, kuten hyytelön ja nuudeleiden, valmistuksessa. Konjak hillitsee ruokahalua, koska se imee itseensä vettä ja muodostaa vatsassa kookkaan kuitumassan. Kun Konjak -kuitu asetetaan veteen, se turpoaa jopa 17 kertaa alkuperäistä kokoaan suuremmaksi. Näin ollen lisäravinteen muodossa otettu Konjak -kuitu antaa pitkäkestoisen täyteyden tunteen. Se myös auttaa muuntamaan rasvoja käyttökelpoiseksi energiaksi ja imee ylimääräisiä kaloreita, jotka sitten poistuvat elimistöstä.

Mitä hyötyä tästä Konjak-valmisteesta lisätyllä kromilla ja B6-vitamiinilla on minulle?

Tasapainottaa verensokeria ihanteelliselle tasolle

Kiihdyttää aineenvaihduntaa

Vähentää ei-toivottua makeanhimoa

Korkein markkinoilla oleva pitoisuus glukomannaanikuitua

Nopeuttaa rasvan palamista

Auttaa pitämään kolesterolin normaalilla tasolla

Mitä Konjak-valmiste sisältää?

Konjak laihdutusvalmiste on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa. Sen resepti on ainutlaatuisen tehokas. Konjak-valmiste sisältää täydellisen sekoituksen luonnonmukaisia painonhallintaa auttavia ainesosia. Glukomannaanikuitu saattaa olla tuote, jota olet etsinyt!

Glukomannaanikuitu tunnetaan paremmin nimellä Konjak. Konjak on kasviperäinen kuitu, joka sitoutuu vatsassa olevaan ruokaan ja nopeuttaa sen kulkeutumista ruoansulatuksen läpi. Konjak-laihdutusvalmisteen kuidut myös ehkäisevät nälkää täyttämällä vatsaa pitkäkestoisesti.

Konjak-valmisteen lisätty Kromi yhdessä Glucomannan-kuidun kanssa auttaa ylläpitämään normaalia glukoosi- eli verensokeritasoa. Kromi myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hajottaa hiilihydraatteja ja rasvaa nopeammin, jolloin rasva palaa ja lihas rakentuu nopeammin.

Konjak-valmiste sisältää myös lisättyä B6-vitamiinia, joka nostaa energiatasoja. Näin jaksat liikkua ja urheilla täydellä teholla, ja kehosi polttaa automaattisesti enemmän energiaa.

Kliiniset tutkimukset

EFSA (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) on havainnut yhteyden Glucomannan-kuidun ja laihtumisen välillä. Kliinisissä tutkimuksissa todettiin, että 3 gramman annos Konjak-kuitua päivässä yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa johti painon putoamiseen. Glucomannan-kuidulla oli tilastollisesti merkittävä vaikutus painon putoamiseen, kun sitä nautittiin ennen ruokailua hillitsemään ruokahalua. Näin ollen Konjak-valmisteen tehokkuus painonhallinnassa ja laihdutuksessa on tieteellisesti todistettu.

Käyttöohje

Ota 6 Glukomannaani kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Suosittelemme ottamaan kolme kapselia puoli tuntia ennen aamiaista ja kolme kapselia puoli tuntia ennen illallista. Näin pystyt helposti hillitsemään ruokahaluasi aterioilla. Muista juoda paljon vettä ja pysyä nesteytettynä, sillä Konjak sitoo vatsassa olevaa vettä itseensä. Veden juominen auttaa myös painonhallinassa, koska se hillitsee ruokahalua.

Laihdutusvalmiste painonpudotukseen Glukomannaani 3000mg kapselit

Lue lisää
Glukomannaani-kapselit 3000 mg 60 kpl | Sisältää kromia ja B6-vitamiinia

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

65.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tää on mun eka tilaus. En tiiä toimiko tai ei :)

O Omar A
Verified Purchase

Toimii yli odotusten! Olen tosi tyytyväinen

E Emil
Verified Purchase

Todella hyvä tuote! :)

A Aatto
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös