Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Glukomannaani-kapselit

3000 mg 60 kpl | Sisältää kromia ja B6-vitamiinia

Yhteenveto

Glukomannaanikuitu lukeutuu suosituimpiin markkinoilla oleviin luonnontuotteisiin. Tämä glukomannaani laihdutusvalmiste on ainutlaatuisen tehokas. Valmisteessa on juuri oikeat pitoisuudet maailman parhaita luonnollisia ainesosia. Näistä tärkeimpänä konjak-juuri, joka tehostaa laihdutusta.

 • Konjak-valmisteen on tieteellisesti todistettu tukevan painonhallintaa*
 • Pitää ruokahalun kurissa
 • Täysin vegaaninen tuote
 • Voimakas 3000mg annostus glucomannan-kuitua
 • Glukomannaanikuitu auttaa laihtumaan tutkitusti, kun se yhdistetään vähäenergiseen ruokavalioon*
 • Alentaa tutkitusti myös veren kolestoriarvoja*
 • Valmiste on helposti nautittavassa kapselimuodossa

Laihdutusvalmiste sisältää konjak -nimisen kasvin juurta, joka on tunnettu painonhallintaa tukevista ominaisuuksistaan. Konjak sisältää runsaasti kuitua, joka imeytyy helposti elimistöön. Konjak sisältää myös erittäin vähän kaloreita ja ehkäisee rasvan ja sokerin imeytymistä elimistöön. Tämä konjak-laihdutusvalmiste sisältää 3000mg päivittäisen annoksen kuituista glukomannaania, jota vahvempaa ei markkinoilta löydy.

 • Vegaaninen
 • Miehet & Naiset
 • Gluteeniton
 • Laktoositon
Ilmoita minulle, kun tuotetta on varastossa

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Mitä on glukomannaanikuitu?

Glukomannaani on veteen liukeneva kuitu, joka kontrolloi ruokahalua ja verensokeria, tasapainottaa kolesterolia ja aineenvaihduntaa sekä avittaa painonhallintaa. Glukomannaanikuitu imeytyy elimistöön ja laajenee vatsassa antaen pitkäkestoisen täyteyden tunteen. Glukomannaanikuitu myös puhdistaa suolistoa.

Glukomannaanikuitua saadaan kaakkoisaasialaisesta Amorphophallus Konjac -kasvista. Aasiassa sitä on käytetty jo vuosisatojen ajan perinteisten ruokien, kuten hyytelön ja nuudeleiden, valmistuksessa. Konjak hillitsee ruokahalua, koska se imee itseensä vettä ja muodostaa vatsassa kookkaan kuitumassan. Kun konjak -kuitu asetetaan veteen, se turpoaa jopa 17 kertaa alkuperäistä kokoaan suuremmaksi. Näin ollen lisäravinteen muodossa otettu Konjak -kuitu antaa pitkäkestoisen täyteyden tunteen. Se myös auttaa muuntamaan rasvoja käyttökelpoiseksi energiaksi ja imee ylimääräisiä kaloreita, jotka sitten poistuvat elimistöstä.

Mitä hyötyä tästä Konjak-valmisteesta lisätyllä kromilla ja B6-vitamiinilla on minulle?

Mitä Konjak-valmiste sisältää?

Konjak laihdutusvalmiste on suunniteltu auttamaan painonpudotuksessa. Sen resepti on ainutlaatuisen tehokas. Konjak-valmiste sisältää täydellisen sekoituksen luonnonmukaisia painonhallintaa auttavia ainesosia. Glukomannaanikuitu saattaa olla tuote, jota olet etsinyt!

Glukomannaanikuitu tunnetaan paremmin nimellä Konjak. Konjak on kasviperäinen kuitu, joka sitoutuu vatsassa olevaan ruokaan ja nopeuttaa sen kulkeutumista ruoansulatuksen läpi. Konjak-laihdutusvalmisteen kuidut myös ehkäisevät nälkää täyttämällä vatsaa pitkäkestoisesti.

Konjak-valmisteen lisätty kromi yhdessä Glucomannan-kuidun kanssa auttaa ylläpitämään normaalia glukoosi- eli verensokeritasoa. Kromi myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hajottaa hiilihydraatteja ja rasvaa nopeammin, jolloin rasva palaa ja lihas rakentuu nopeammin.

Konjak-valmiste sisältää myös lisättyä B6-vitamiinia, joka nostaa energiatasoja. Näin jaksat liikkua ja urheilla täydellä teholla, ja kehosi polttaa automaattisesti enemmän energiaa.

Kliiniset tutkimukset

EFSA (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) on havainnut yhteyden Glucomannan-kuidun ja laihtumisen välillä. Kliinisissä tutkimuksissa todettiin, että 3 gramman annos konjak-kuitua päivässä yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa johti painon putoamiseen. Glucomannan-kuidulla oli tilastollisesti merkittävä vaikutus painon putoamiseen, kun sitä nautittiin ennen ruokailua hillitsemään ruokahalua. Näin ollen konjak-valmisteen tehokkuus painonhallinnassa ja laihdutuksessa on tieteellisesti todistettu.

Käyttöohje

Ota 6 Glukomannaani kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Suosittelemme ottamaan kolme kapselia puoli tuntia ennen aamiaista ja kolme kapselia puoli tuntia ennen illallista. Näin pystyt helposti hillitsemään ruokahaluasi aterioilla. Muista juoda paljon vettä ja pysyä nesteytettynä, sillä Konjak sitoo vatsassa olevaa vettä itseensä. Veden juominen auttaa myös painonhallinassa, koska se hillitsee ruokahalua.

Laihdutusvalmiste painonpudotukseen Glukomannaani 3000mg kapselit

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(8)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.92% pohjautuen 12 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tää on mun eka tilaus. En tiiä toimiko tai ei :)

O Omar A
Verified Purchase

Toimii yli odotusten! Olen tosi tyytyväinen

E Emil
Verified Purchase

Todella hyvä tuote! :)

A Aatto
Verified Purchase

Nopea toimitus ja laadukas tuote, kiitos.

J Johanna
Verified Purchase

Energisempi olo jo parin viikon jälkeen, kiitos

K K
Verified Purchase

Oiva tuote, nopea toimitus ja tehokkaat kapselit

H Helena
Verified Purchase

Ostin, jotta saisin enemmän B6-vitamiinia. Toimii.

O O
Verified Purchase

Kiitti! Nopee toimitus ja hyvä kommunikaatio.

J J
Verified Purchase

Ei valittamista, toimii kuten pitääkin.

A Anneli
Verified Purchase

Hyvä asiakaspalvelu ja kommunikaatio, tuote tuli vähän myöhässä mutta firma ilmoitti siitä s-postitse. Tyytyväinen.

K K

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä