Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

ClearPores Facial Acne Kit

Kokonaisvaltainen Ihonhoitosarja Akneiholle

Yhteenveto

Ensimmäinen asia, jonka aamulla näemme itsestämme ovat kasvot - mikäli peilistä vastaan tuijottava näky on epämiellyttävä, voi tämä olla itsetunnolle kova kolaus! Iho, joka on talin ja öljyn vuoksi tukkeutunut, voi olla vaikea hoitaa ja käsitellä, sillä tiedämme haitallisten kemikaalien olevan huono ärsyyntyneen ihon hoidossa. Huolellisen harkinnan tuloksena, Skinception on kehittänyt heidän ClearPores Was puhdistusaineen, Kapselit ja Voiteen. Nyt nämä kolme suosittua tuotetta ovat yhdistettynä ClearPores Facial Acne Kit pakkauksessa, joka on tarkoitettu erityisesti kasvojen akneihon hoitoon.

  • Kaikki yhdessä pakkauksessa periaate
  • Hoitaa tukkeutunutta kasvojen akneihoa
  • Pyrkii auttamaan ihon öljyisyyteen ja tukkeutumiin
  • Ainutlaatuisten kasviyhdisteiden trio
  • Vesipohjainen, öljytön koostumus
  • Helposti nieltävät Veggie Kapselit

Saatat tunnistaa itsesi “pick ‘n mix” tavasta mitä tulee ihonhoitoon, jossa yhdistellään useita tuotteita ja yritetään löytää parhaimmat tuotteet, joiden avulla tulehtunutta akneihoa yritetään auttaa. Käyttämällä ClearPores Facial Acne Kit kasvojen ihonhoitoon suunniteltua pakkausta, voit nauttia kokonaisvaltaisesta tavasta hoitaa ihoa ja saat samalla käyttöösi kaikki ihosi tarvitsemat ainesosat luonnollisten kasviyhdisteiden muodossa. Molemmat ihon hoitoon tarkoitetut tuotteet ovat tuoksuttomia ja värittömiä; kapselien sisältö on myös täysin luonnollinen. Täydellisessä harmoniassa toisiinsa nähden, nämä tuotteet auttavat sinua hoitamaan kasvojen akneihoa ja saavuttamaan terveen ulkonäön.

Harmillinen Laikkuisuus Iholla

Toiset meistä ovat siunattuja tasaisella, pehmeällä ja terveellä tavalla loistavalla iholla, johon voi luottaa - mutta loput meistä kokevat jatkuvaa huolta ihon epätasaisuudesta, punaisuudesta sekä aknesta! Vaikka itsevarmuus kumpuaa sisältä päin, mutta ulkoisella olemuksella on silti paljon vaikutusta itsevarmuuteen. Pitkällä aikavälillä on tärkeää huomioida kuinka hoidamme ongelmallista ihoa, sillä pahoin tulehtunut aknesta kärsivä iho jättää ajan saatossa jälkeensä myös arpia. Kun muistetaan kaikki tämä, tulee tuskin yllätyksenä kuinka monet unohtavat kosteutuksen ja huolehtivat pelkästää ruokavaliosta. Liian moni kokeilee jatkuvasti erilaisia markettituotteita etsien ratkaisua ongelmaan. On olemassa miljoonia ihmisiä, jotka kaipaavat ongelmaan yksinkertaisen ratkaisun, jonka avulla ongelmallista ihoa voi hoitaa kokonaisvaltaisesti luonnollisin keinoin.

ClearPores toimintaperiaate

Skinceptionin tavoitteena oli luoda luonnollinen tapa, jonka avulla on mahdollista hoitaa ongelmallista ihoa. Tämä mielessä pitäen, he valjastivat voimansa ja lähtivät etsimään erilaisia kasveista saatavia yhdisteitä, jotka tehoavat erityisesti tulehtuneeseen, tukkeutuneeseen ja epätasaiseen ihoon. Tämä on syy miksi jokainen ainesosa on valittu huolellisesti perustuen lukuisiin tutkimuksiin. Alkaen Salisyylihappoa sisältävästä, hellästi kuorivasta puhdistusaineesta aina viimeistelevään ja ihon B3-vitamiinitasoja boostaavaan voiteeseen; koko tässä yhdistelmässä yhdistyy 26 kasviyhdistettä. Jokainen ainesosa toimii harmoniassa taaten optimaaliset tulokset. Käyttämällä ClearPores Facial Kit kasvojen hoitoon tarkoitettua sarjaa, tulet varmasti arvostamaan tätä kokonaisvaltaista tapaa, jonka avulla ongelmallista akneihoa voi hoitaa helposti ja tehokkaasti.

Ensin - Pesu

Vihreä Tee
Vihreä Tee
Vihreä tee ei pelkästää kuulu keittiöön tai herkullisiin lämpimiin juomiin. Nykyisin lukuisat ammattilaiset ohjeistavat käyttämään vihreää teetä myös ihonhoidossa. Vihreällä teellä tiedetään olevan erinomaisia ominaisuuksia joiden avulla se vahvistaa, stimuloi, hoitaa ja tasoittaa ihoa.
Rypäleen siemen
Rypäleen siemen
Tämä voimakas kasvi on täynnä erilaisia flavonoideja ja yhdisteitä, jotka lisäksi ovat vastuussa kasvin intensiivisestä väristä. Lisäksi rypäleen siemenen tiedetään olevan hyväksi ihonhoidossa, sillä se taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Rypäleen siemen edistää myös ihon kirkkautta ja poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Toiseksi – Kapselit

Racine de Bardane
Takiaisen juuri
Sanotaan, että sydämenmuotoiset lehdet ovat olemassa ihoamme varten ja niiden uutteiden tiedetään rakastavan ihoa! Takiaisen juuri on elintärkeä kehomme sisäisten toimintojen ylläpitäjänä, sillä sitä on jo vuosisatojen ajan käytetty sisäisten toimintojen puhdistajana. Lisäksi Takiaisen juuri lisää ihon hehkua.
Aloe Vera
Aloe Vera
Aloe Veraa on käytetty niin muinaisen Kreikan ajoilla, Egyptissä sekä Assyrian kulttuureissa ja lisäksi siitä on maininta jopa Raamatussa. Aloe Veralla on puhdistava, rauhoittava ja kosteuttava vaikutus ja lisäksi sen on uskottu poistavan kehossa olevia myrkkyjä.

Lopuksi – Voide

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis
Tunnetaan myös nimellä Balsam Copaiba. Tämä tunnettu ainesosa kasvaa Etelä-Amerikan viidakoissa ja on yleisesti paikallisväestön käytössä. Hartsi uutetaan puista ja sen sanotaan auttavan ongelmaihoon ja tasapainottavan sitä. Tämä on täydellinen aknesta kärsivälle iholle, sillä se lisäksi viilentää sekä suojaa bakteereilta ja epäpuhtauksilta.
Andiroba
Andiroba
Eräänlainen kukkiva, mahonkipuiden perheeseen kuuluva kasvi, joka tunnetaan myös nimellä Carapa Guaianensis. Tällä ainesosalla on pitkä historia Amatsonian sademetsien klaanien keskuudessa. Andiroba tunnetaan pehmentävänä ainesosana, jolla on lisäksi syvävaikuttavia, puhdistavia ominaisuuksia, jotka kaikki yhdessä lievittävät ärsyyntynyttä ihoa. Tämä on ehdottomasti päivittäisiin rutiineihin sisällytettävä ainesosa epätasaisen ihon hoidossa.

Täydellinen Ainesosaluettelo

Puhdistusaine

Vesi (Aqua), PEG-100 Stearate, Butylene Glycol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copopolymer, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Palmitate, Salicylic Acid, Camellia Sinensis (Vihreä Tee) Leaf, Vitus Vinifera (Rypäle) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Mustikka) Extract, Silybum Marianum (Maarianohdake) Extract, Pinus Pinaster Bark (Maritime Pine) Extract, Ginkgo Biloba Extract, Steareth-21, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Zea Mays (Maissi) Oil, Canola Oil, Glyceride, TBHQ, Propylene Glycol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

Kapselit

Aktiiviset ainesosat: Dandelion (root), Burdock (Takiaisen juuri), Yellow dock (root), Purple Coneflower (Auringonkukkahattu jauhe), Puna-apila (kukka), Aloe Vera (uute), Sarsaparilla (root), Lakritsi (juuri), Atlantic Kelp (jauhe), Kurkuma, Cayenne (40 HU).

Muut: Kasviselluloosa (Veggie Cap), Siliconidioksidi, Kasvistearaatti.

Voide

Vesi (Aqua), Niasiiniamidi, Pentylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Copaifera officinalis (balsam copaiba) resin, Carapa Guaianensis Seed Oil, Euterpe Oleracea Pulp Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Steareth-21, Zea Mays (Maissi) Oil, Canola Oil Glyceride, TBHQ, Propylene Glycol, Citric Acid, Camellia Sinensis (Vihreä tee) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Rypäle) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Mustikka) Extract, Silybum Marianum (Maarianohdake) Extract, Pinus Pinaster Bark (Maritime Pine) Extract, Ginkgo Biloba Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

Pakkauksen käyttö

ClearPores Facial Acne Kit kasvojen akneihon hoitoon tarkoitettu hoitosarja on kehitetty sisällytettäväksi päivän ihonhoitoon kuuluviin rutiineihin. Puhdistusaineen käyttö; käytä kaksi kertaa päivässä. Kastele kasvot vedellä ja hiero sopiva määrä iholle, erityisesti alueille, jotka ovat tulehtuneimpia. Vältä aineen joutumista silmiin ja silmänympärysiholle. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele viileällä vedellä. Voiteen käyttö; odota pesun jälkeen muutama minuutti ennen kuin levität voiteen kevyesti hieromalla. Helposti nieltävät kapselit voit ottaa kaksi kertaa päivässä veden kanssa ennen ruokailua. Jotta saat ClearPores Facial Acne Kit tuotesarjasta parhaan hyödyn, suosittelemme jatkuvaa ja pitkäaikaista käyttöä.

Neuvoja

ClearPores Kit on suunnattu erityisesti vaurioituneelle ja herkälle iholle. Joka tapauksessa, ennen ensimmäistä tuotteen käyttökertaa on hyvä tarkistaa täydellinen ainesosaluettelo mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Mikäli sinulla on aikaisemmin todettu jokin ihosairaus, on suositeltavaa konsultoida terveydenhoitoalan ammattilaista ennen käyttöä. Mikäli haluat olla täysin varma tuotteen sopivuudesta, on hyvä idea tehdä pieni testi ennen varsinaista käyttöä.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä