Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

ClearPores Body Acne Kit

Akneihon Kokonaisvaltainen Hoitosarja

Yhteenveto

Koemme päivän aikana useita kertoja kuinka itsevarmuus omaa kehoa kohtaan ei ole paras mahdollinen - viimeinen asia jota tarvitsemme, on itsevarmuuden romuttuminen oman ihon vuoksi. Toivo on monesti hyvin helppo menettää ja yleensä sitä tyytyy vain peittämään aknesta kärsivän ihon. Skinception sen sijaan on ollut päättäväinen asian suhteen ja he halusivat löytää asiaan ratkaisun, jonka pohjalta kehitettiin erityinen ClearPores puhdistusaine, voide ja kapselit. ClearPores Body Acne Kit yhdistää kaikki nämä kolme komponenttia, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen ihonhoidon.

  • Kokonaisvaltaista ihonhoitoa akneiholle
  • Suunniteltu hoitamaan vaurioitunutta ihoa
  • Toimii liiallista öljyisyyttä vastaan
  • Ainutlaatuisten kasviyhdisteiden trio
  • Vesipohjainen ja öljytön koostumus
  • Helposti nieltävät Veggie -kapselit

Useimmat meistä kokevat häiritseväksi käyttää lukuisia eri kemikaaleja ihonhoidossa etenkin, jos iho on entuudestaan herkkä. Helpottaakseen tätä huolta, Skinception on koonnut 27 kasviyhdistettä yhteen niiden toimintaperiaatteiden perusteella. Huolelliset tutkimukset osoittavat akneihon ihonhoidon olevan vaativaa ja näin ollen jokainen yhdiste on huolella mietitty pitäen mielessä akneihon ihonhoidon vaativuus. Kaikki ainesosat yhdessä liitossa pyrkivät hoitamaan kokonaisvaltaisesti kehon ihoa.

Kauneuden kivikkoinen tie

Jokainen tavoittelee käsinkosketeltavaa pehmeyttä ja sileyttä - aina ihokarvojen poistosta ihon kuorintaan ja kosteuttamiseen saakka. Sinun tarvitsee vain mennä verkkoon saadaksesi ideoita! Ajoittain kehomme kuitenkin vastustaa ponnistelujamme ja aiheuttaa meille turhautumista ja aukkoja itsetuntoon. Erityisesti akne nähdään huolta ja nolostumista aiheuttavana tekijänä, jolla on suuri vaikutus itsetuntoon. Nämä tilanteet ovat usein niitä, jotka ajavat ihmiset turvautumaan rajuihin kemiallisiin aineisiin. Toiset taas päätyvät valitsemaan “pick ‘n mix” -lähestymistavan, jossa sekoitetaan erilaisia tapoja toiveissa löytää paras ratkaisu akneihon hoitoon. Monet meistä etsivät juuri all-inclusive ihonhoitosarjaa tyydyttämään ongelmaihon ja sen hoidon tarpeet.

ClearPores toimintaperiaate

Skinceptionin laboratoriossa oli yksi ja ainoa kirkas ajatus: tavoitteena oli kehittää luonnollinen tapa, joka valjastaa käyttöönsä luonnon omat voimat taistelemaan vastaan akneihoa sekä ylläpitämään koko kehomme ihoa. Kun ajatukseen syvennyttiin, tutkijajoukko aloitti paneutumisen harvinaisiin kasviyhdisteisiin, jotta löydettiin jokaisen kasvin parhaat yhdisteet akneihon ihonhoitoon.

Alkaen pesusta hellästi kuorivaan salisyylihappoon, jonka jälkeen viimeistely tapahtuu ihoa hellivän, B3-vitamiinia sisältävän voiteen avulla. Nämä tuotteet sisältävät jopa 27 kasviyhdistettä. Kaikki toimivat täydellisessä harmoniassa ja takaavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. ClearPores Body Acne Kit -pakkauksessa yhdistyy kokonaisvaltainen ja nimenomaan all-inclusive toimintaperiaate, jotka täyttävät aknesta kärsivän ihon hoitoperiaatteet.

Aloita… Pesemällä

Vihreä tee
Vihreä tee
Vihreä tee on löytänyt tiensä koteihin ja on yleensä tunnettu lämpimänä juomana - nyt on aika tehdä vihreän teen käytöstä yksi osa ihonhoitorutiineja! Ammattilaiset ovat yhä enenevässä määrin ylistämässä vihreän teen ominaisuuksia niin kasvojen kuin vartalon ihon hoidossa. Vihreälle teelle ominaista on sen energisoiva, rauhoittava ja vahvistavat ominaisuudet.
Rypäleen siemen
Rypäleen siemen
Tämän tehokkaan uutteen lähde on kasvi, joka on epäilemättä tunnettu sen maukkaista ominaisuuksistaan - se sisältää korkean pitoisuuden flavonoideja sekä yhdisteitä, jotka vastaavat kasvin runsaasta väristä. Lisäksi sitä pidetään hyödyllisenä ihonhoitotuotteissa, sillä se toimii haitallisia vapaita radikaaleja vastaan. Rypäleen siemenen tiedetään lisäksi auttavan kirkastamaan ihoa ja poistavan kuollutta ihosolukkoa.

Jatka… Kapseleilla

Takiaisen juuri
Takiaisen juuri
Sanotaan, että sydämenmuotoiset lehdet ovat olemassa ihoamme varten ja niiden uutteiden tiedetään rakastavan ihoa! Takiaisen juuri on elintärkeä kehomme sisäisten toimintojen ylläpitäjänä, sillä sitä on käytetty jo vuosisatojen ajan sisäisten toimintojen puhdistajana. Lisäksi tämän tiedetään tuovan iholle säkenöivän ilmeen.
Aloe Vera
Aloe Vera
Ei ole toista kasvia, jonka historia ihonhoidossa olisi näin mittava. Aloe Veraa on käytetty niin muinaisen Kreikan ajoilla, Egyptissä sekä Assyrian kulttuureissa. Sillä on uskottu olevan puhdistava, rauhoittava ja kosteuttava vaikutus ja lisäksi sen on uskottu poistavan kehossa olevia myrkkyjä.

Ja Lopuksi… Voide

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis
Perinteinen ainesosa, joka on tunnettu myös nimellä Balsam Copaiba, ja hartsi kerätään Etelä-Amerikan sademetsissä kasvavista luonnonvaraisista puista. Kyseisen alueen ihmiset ylistävät kasvin ominaisuuksia joiden mukaan se auttaa hoitamaan ihon epätasaisuuksia samalla, kun se suojaa epäpuhtauksilta ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa.
Allantoiini
Allantoiini
Lehdistö on alkanut kuvailla tätä ainesosaa “Ihmeainesosana” - mutta sitä on käytetty jo sukupolvien ajan. Ammattilaisten mukaan tämä kosteuttaa, suojaa ja raikastaa ihoa. Lisäksi sillä on kyky lisätä ihon kosteustasoa sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa lisäten ihon terveyttä.

Täydellinen Ainesosalista

Puhdistusaine

Vesi (Aqua), PEG-100 Stearate, Butylene Glycol, Propanediol, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimetikoni, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Palmitate, Salicylic Acid (salisyylihappo), Camellia Sinensis (Vihreä Tee) Leaf, Vitus Vinifera (Rypäle) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Extract, Silybum Marianum (Maarianohdake) Extract, Pinus Pinaster Bark (Maritime Pine) Extract, Ginkgo Biloba Extract, Steareth-21, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Zea Mays (Maissi) Oil, Canola Oil, Glyceride, TBHQ, Propylene Glycol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

Kapselit

Aktiivit: Dandelion (juuri), Burdock (juuri), Yellow dock (juuri), Purple Coneflower (powder), Puna-apila (kukka), Aloe Vera (uute), Sarsaparilla (juuri), Licorice (juuri), Atlantic Kelp (powder), Kurkuma, Cayenne (40 HU).

Muut: Kasviselluloosa (Veggie Cap), Siliconidioksidi, Kasvistearaatti.

Voide

Vesi (Aqua), Niacinamide, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Palmitate, Copaifera officinalis (balsam copaiba) resin, Carapa Guaianensis Seed Oil, Euterpe Oleracea Pulp Oil, Pentylene Glycol, Salicylic Acid (salisyylihappo), Steareth-21, Allantoin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Zea Mays (Maissi) Oil, Canola Oil Glyceride, TBHQ, Propylene Glycol, Citric Acid, Camellia Sinensis (Vihreä Tee) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Rypäle) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Extract, Silybum Marianum (Milk Thistle) Extract, Pinus Pinaster Bark (Maritime Pine) Extract, Ginkgo Biloba Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

Hoitopakkauksen käyttö

ClearPores Body Acne Kit hoitopakkaus on elintärkeä osa päivittäisiä ihonhoitorutiineja. Puhdistusaine on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi suihkun tai kylvyn yhteydessä, jolloin iho on aina huolellisesti kasteltu ja voit hieroa tuotteen vapaasti iholle. Anna imeytyä noin 2-3 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti. Pian puhdistuksen jälkeen, yleensä noin 10 minuutin jälkeen, levitä ohut kerros voidetta erityisille alueille ja hiero ihoon. Kapseleiden kanssa, voit yksinkertaisesti ottaa kaksi kapselia päivittäin ennen ruokailua veden kanssa. Jotta saat käyttöösi parhaimmat hyödyt, suosittelemme käyttämään päivittäin pitkäaikaisesti.

Ohjeet

ClearPores Body Acne Kit hoitopakkaus on erityisesti suunniteltu ongelmalliselle akneiholle. Käythän kuitenkin läpi huolellisesti täydellisen ainesosaluettelon jokaisen tuotteen kohdalla mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Jotta voit olla varma tuotteen sopivuudesta, voit tehdä pienen testin niin puhdistusaineelle kuin voiteelle. Mikäli sinulla on diagnosoitu iho-ongelmia tai, jos olet huolissasi, otathan ystävällisesti yhteyttä hoitoalan ammattilaisiin.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä