• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

ClearPores Herbal

60 Kapselia | Lisäravinnekapselit tukemaan akneihon hyvinvointia

ClearPores

41.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Aloita matkasi kohti kauniilta näyttävää ihoa! Clear Pores™ on ihoa puhdistava lisäravinne, joka tarjoaa sinulle helpon ja kätevän keinon taistella näppyistä ja arkaa ihoa vastaan. Tuote taistelee aknea vastaan luonnollisesti, ja se sisältää valikoiman luonnossa esiintyviä ainesosia, kuten aloe veraa, voikukkaa ja punahattua, jotka sisältäpäin auttavat vähentämään ihon pieniä virheitä.

 • Taistelee aknea vastaan, ja sinä voit nauttia puhtaamman ja raikkaamman näköisestä ihosta
 • Osallistuu talintuotannon säätelyyn ja ehkäisee aknen puhkeamista uudelleen
 • Sopii erinomaisesti niille, jotka eivät pidä voiteiden ja öljyjen käytöstä
 • Auttaa kehon puolustusmekanismeja suojautumaan tulehdukselta, turvotukselta ja punoitukselta
 • Ota kaksi kapselia päivässä silloin, kun sinulle parhaiten sopii
 • Edistää ihon tasapainoista toimintaa
 • Elvyttää ihosi terveeksi ilman sotkua!

Clear Pores™ ihoa puhdistava lisäravinne tarjoaa sinulle huomaamattoman ja siistin tavan saavuttaa upean näköinen iho, mutta se myös kamppailee aknea vastaan sisältäpäin! Lisäravinne toimii tehokkaimmin muihin Clear Pores™ -sarjan tuotteisiin yhdistettynä, jolloin pääset pureutumaan ongelman aiheuttajaan tehokkaammin.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Määrä: 60 kapselia
Kesto: 30 Päivää
Annostelu: 2 päivässä

Mikä se on?

Clear Pores™ on helppo ja luotettava, ihoa puhdistava lisäravinne, joka taistelee aknea vastaan. Akne voi puhjeta kenellä tahansa jossain vaiheessa elämää, eikä kyse ole vain teini-iän ongelmasta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aknen arat, punaiset ja epämiellyttävät merkit olisivat tervetulleita. Clear Pores™ tarjoaa ihollesi lievitystä ja puhdistusta, ja raikkaamman tunteen seurauksena myös itsetuntosi voi parantua.

Kaikki eivät pidä voiteiden ja öljyjen käytöstä ihollaan, ja niiden avulla saavutetut tulokset vaihtelevat. Tämä ihoa puhdistava lisäravinne tarjoaa helpon ja huomaamattoman tavan vähentää iholla olevia aknen merkkejä sisältäpäin.

Miten tuote toimii?

Clear Pores™ auttaa saavuttamaan terveen näköisen ihon monella tavalla. Suurin syy tuotteen menestykseen piilee sen huolellisesti valituissa ainesosissa, jotka toimivat saumattomasti yhdessä tarjotakseen iholle parhaan mahdollisen ympäristön kukoistamiseen ja terveenä pysymiseen. Ota kaksi kapselia päivittäin vesilasillisen tai ruoan kera mihin aikaan päivästä tahansa.

Kaikki nämä ainesosat voivat toimia alkusysäyksenä aknen vähenemiselle. Akne voi aiheutua monista eri syistä, esimerkiksi hormonaalisesta epätasapainosta tai kyvyttömyydestä poistaa myrkkyjä tehokkaasti iholta. Tämä ihoa puhdistava lisäravinne vähentää aknen merkkejä, mutta se myös pitää ne poissa pidempään.

Miksi käyttäisin tuotetta?

Clear Pores™ kamppailee aknea vastaan sisältäpäin, joten voit yhdistää sen suoraan iholle annosteltaviin hoitomuotoihin, jotka käyvät ongelman kimppuun ulkoapäin. Eräitä tällaisia tuotteita ovat Clear Pores™ Deep Body Wash ja Facial Protection Cream. Näiden tuotteiden käyttäminen yhdessä tehokkaan lisäravinteen kanssa parantaa tuloksia ja auttaa sinua edistämään sisäistä tasapainoa luonnollisessa taistelussa aknea vastaan.

Ainesosat

Aloe vera
tämä ainesosa tunnetaan ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan ja hyödyllisyydestään ihon terveyden ylläpitämisessä.

Voikukka
Ainesosa on tunnettu roolistaan terveen ihon ylläpitämisessä. Voikukan juurien tiedetään poistavan myrkkyjä maksasta ja munuaisista. Jos myrkkyjä ei poisteta tehokkaasti elimistöstä, ne voivat erittyä iholle.

Takiaisen juuri
voi auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Tämän ainesosa saattaa myös osallistua hormonaalisten epätasapainotilojen korjaamiseen.

Turvallinen käyttää, nopeat tulokset

Monet Clear Pores™ -ravintolisää käyttäneet ovat havainneet ihossaan positiivisia muutoksia jo 7–14 päivän säännöllisen käytön jälkeen. On kuitenkin muistettava, että aknen kukistaminen vaatii aikaa ja sitoutumista. Aknen kehittyminen kestää noin 2–3 viikkoa, joten 3 viikon päästä puhkeavat aknenäppylät ovat juuri nyt muodostumassa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää käyttää Clear Pores™ -tuotteita vähintään 3 kuukautta yhtäjaksoisesti.

Clear Pores™ -ravintolisällä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Allergioiden varalta suosittelemme kuitenkin tutustumaan huolellisesti ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Jos et ole varma tuotteen soveltuvuudesta sinulle, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin käytät tuotetta.