Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

ClearPores Capsules

60 kpl | Aloe veraa sisältävät kapselit ihonhoitoon

Yhteenveto

Yleensä ihonhoidon ajatellaan olevan vain ulkoinen seikka - mutta todellisuudessa iho on kuten mikä tahansa muu elin tai sydän! Ajattele kuinka paljon sisäinen hyvinvointi vaikuttaa meidän ulkoiseen olemukseen ja näin ollen Skinception oli varma kuinka myös ruokavaliolla on merkitystä - tästä ponnistaen he kehittivät ClearPores Dietary Supplement Capsules-ravintolisäkapselit. Veggiekapseleihin on sisällytetty 11 kasvitieteellistä ainesosaa, joista jokainen on huolellisesti ammattilaisten valitsema niiden ihoa hellivien ominaisuuksien vuoksi.

  • Täydellinen akneiholle
  • Edistää säihkyvää ulkomuotoa
  • Luonnollinen, kasvipohjainen sisältö
  • Sisältää suosittua aloe veraa
  • Rikastettu lisäksi kurkumalla ja takiaisten juurilla
  • Helposti otettavat Veggiekapselit

Monet meistä investoivat erilaisiin puhdistusaineisiin ja voiteisiin ja silti laiminlyömme sen, että syy akneihoon johtuu sisäisestä hyvinvoinnista. Lähestymällä tätä kaikkea asiantuntemuksella ja tieto-taidolla, Skinception valitsi huolellisesti 11 erilaista kasviainesosaa ja keräsi ne yhteen, jotta voisit hoitaa ongelmallista akneihoa. ClearPores kapselit ovat helppo lisä päivittäiseen käyttöön.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Halal
  • Kosher
34.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Sisäistä apua ihonhoitoon

Yhä useammat meistä omistavat erilaisia tapoja käsitellä akneihoa, joiden kaikkien on tarkoitus hoitaa aknesta kärsivää ihoa. Sillä välin kuin voiteet ja puhdistajat hoitavat ihoa vain pintapuolisesti, saatamme samalla miettiä voisiko ihoa hoitaa myös sisältä käsin. Ulkopuolista puhdistusta ei tietenkään saa unohtaa, mutta tätä voidaan jatkaa sisäisellä huolenpidolla. Ei ole ihme, jos ihmiset haluavat tehdä muutoksia ruokavalioon, sillä anekdoottien mukaan sokeri ja alkoholi ovat kaiken pahan alku ja juuri. Tästä syystä on mielettömän hienoa voida ottaa ruokavalioon lisäksi ravintolisä, joka on nimenomaan kohdistettu ihonhoitoon.

ClearPores-toiminta

Skinceptionilla oli mielessään selkeä tavoite, kun he lähtivät kehittämään ihon hoitoon tarkoitettua ravintolisää. Jotta he saavuttivat tuloksia, he keskittyivät tutkimaan erilaisia kasviyhdisteitä. Lopulta he kokosivat yhteen 11 edistyksellistä kasviyhdistettä, jotka kaikki yhdessä auttavat sinua hoitamaan ihoa sisältä päin. Ainesosien hyödyt ovat puristettu helposti nieltäviin Veggiekapseleihin. Yhdessä ClearPores puhdistusaineen kanssa ravintolisä antaa kokonaisvaltaisen hoidon ihosi ongelmiin.

Takiaisen juuri
Takiaisen juuri
Tämän kasvin sydämenmuotoisten lehtien uskotaan kertovan sen rakastavan ihoasi! Takiaisen juuren tiedetään edistävän ihon terveyttä sisältä päin ja siksi sitä on käytetty vuosisatojen ajan puhdistamaan kehon sisäisiä toimintoja, jotka vaikuttavat vastaavasti myönteisesti kehon ulkopuolella.
Aloe Vera
Aloe Vera
Jos on olemassa joku kasvi, joka on luonut itselleen maineen niin se on ehdottomasti aloe vera, joka tunnettiin jo muinaisen Kreikan, Assyrian ja Egyptin kulttuureissa. Aloe verasta on maininta jopa Raamatussa! Sen tiedetään olevan hyödyksi monella eri tavalla ja erityisesti mitä tulee ihoa puhdistaviin ja rauhoittaviin ominaisuuksiin.
Auringonkukkahattu
Auringonkukkahattu
Kutsutaan myös nimellä Echinacea. Tämän tunnetun kasvin tiedetään boostaavan kehoa vastustamaan ulkoa päin tulevilta haittatekijöiltä. Auringonkukkahattu on säännöllisesti yhdistetty myös akneihoon sen korjaavien ja vahvistavien ominaisuuksien vuoksi.
Puna-apilan kukka
Puna-apilan kukka
Tunnettu myös nimellä Trifolium Pratense ja sen käyttö on jatkuvassa nousussa erityisesti ravintolisissä sen sisältämän suuren flavonoidipitoisuuden vuoksi. Puna-apilan tiedetään edistävän ihon kollageenivarastojen täydennystä sekä lisäävän ihon elastisuutta ja säteilevää loistoa.
Lakritsijuuri
Lakritsijuuri
Lakritsijuuri saadaan kasvista nimeltä Glycyrrhiza glabra ja sitä on yleisesti käytetty makeissa herkuissa ympäri maailman. Monet ihmiset, jotka tuntevat tämän vain herkuista, eivät tiedä kuinka lakritsijuuri sisältää erityistä happoa jonka tiedetään olevan yhteydessä immuunijärjestelmään sitä vahvistavalla tavalla. Lisäksi lakritsijuuren tiedetään taistelevan myös tulehduksia ja bakteereita vastaan.
Kurkuma
Kurkuma
Tämä elintärkeä juurikasvi kasvaa maan alla ja tästä tety jauhe on yleisesti käytetty maustamaan ruokaa sekä antamaan ruualle runsaan kirkkaan keltaisen värin. Kurkuma on täyttä fytokemiallisia yhdisteitä, jotka ovat kaikkein oleellisimpia ja luonnollisimpia yhdisteitä taistelemaan vastaan punaisuutta sekä uudistamaan ihoa.

Täydellinen ainesosaluettelo

Voikukka (juuri), takiainen (takiaisen juuri), keltainen telakka (juuri), violetti kartionkukka (auringonkukkahattu jauhe), punainen apila (puna-apilan kukka), aloe vera (uutteena), sarsaparilla (juuri), lakritsi (juuri) , atlantin rakkolevä (jauhe), kurkuma, cayenne (40 HU).

Muut: kasviselluloosa (Veggie Cap), silikonidioksidi, kasvistearaatti.

Neuvoja

Kuten kaikki Skinceptionin tuotteet, myös ClearPores-kapselit ovat huolellisesti tutkittuja ja kehitettyjä, jotta ne olisivat turvallinen ja helppo lisä päivittäisiin rutiineihin. Ennen ensimmäistä käyttökertaa on kuitenkin hyvä tutustua täydelliseen ainesosaluetteloon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Mikäli sinulla on mieltäsi askarruttavia kysymyksiä koskien ainesosia tai tuotteen käyttöä kohtaan, otathan yhteyttä terveydenhoitoalan ammattilaisiin.

Nauti kapseleista

ClearPores-kapselit ovat kehitetty tarjoamaan ensiluokkaisen tavan antaa ruokavaliolle lisäboostia ravintolisän muodossa, joka sisältää optimaalisia ja luonnollisia ainesosia juuri ihonhoitoon. Ota joka päivä kaksi kapselia veden kanssa ennen ruokailua. Jotta saat parhaimmat tulokset, suosittelemme pitkäaikaista käyttöä ja yhdistämällä samalla myös puhdistusaineen sekä voiteen ClearPores ihonhoitosarjasta.

ClearPores Capsules 60 kpl | Aloe veraa sisältävät kapselit ihonhoitoon

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kohtalaisen tyvä tuote

R Raija K
Verified Purchase

Wau todella toimii. Oma akne iho oli todella pahana, parin viikon jälkeen muutos oli todella huomattava.

M Matti
Verified Purchase

Ihan kiva tuote, helppo käyttää ja vaikutus on kohtuullinen.

J Jenni
Verified Purchase

Tosi kiva- toimii ainaski mul

T Tiina
Verified Purchase

Vei pari viikkoa, että alkoi vaikuttaa mut nyt kyllä vaikutuksen jo huomaa. Pakko tilata kyllä lisää, sen verran vaivaton käyttää.

T Terhi
Verified Purchase

Hyvät kapselit

M Marjatta
Verified Purchase

Vyötäröni tykkää!

O O
Verified Purchase

Olen jo pitkään kärsinyt suurista ihohuokosista ja tää tuote on tehnyt ihmeitä!

I Iina
Verified Purchase

Olen nyt käyttänyt n. viikon ja ihohuokoseni näyttävät pienemmiltä.

K K
Verified Purchase

Ihohuokoseni ovat huomattavasti pienentyneet, kiitos tämän ihmetuotteen!

H H

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä