Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

ClearPores Deep Kasvopesu

6oz Kasvopesu | Kasvojen puhdistusaine akneiholle
24.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Tavoitteletko kiillotonta, tasaista ja puhdasta ihoa? Siinä tapauksessa Clear Pores Deep Facial Washin suojaavat ja kosteuttavat ominaisuudet sopivat sinulle täydellisesti. Tämä aknen ehkäisyyn tarkoitettu tuote puhdistaa kasvosi, mutta se myös ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista ja edistää kuolleiden ihosolujen irtoamista iholta.

  • Kontrolloi talintuotantoa, vähentää valko- ja mustapäitä
  • Ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista, edistää ihon puhtautta
  • Tieteellisesti suunniteltu koostumus aknen ehkäisyyn
  • Hellävarainen, sopii päivittäiseen käyttöön
  • Auttaa poistamaan vanhoja, kuolleita ihosoluja, jotka voivat tehdä ihosta samean
  • Sisältää luonnollisia aineosia, jotka käyvät aknea aiheuttavien bakteerien kimppuun ihohuokosissa

Tutustu uuteen aknen hoitomuotoon. Clear Pores Deep Facial Wash on oleellinen osa mullistavaa ihonpuhdistusjärjestelmää. Se tarjoaa uuden, luonnollisen ja öljyttömän menetelmän aknen ehkäisyyn, ja se käy bakteerien kimppuun syvällä ihohuokosissa. Aloita tämä päivittäiseen käyttöön sopiva hoito ja saavuta pysyvästi hehkuvampi iho.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Puhdistusaine
Koko: 170 ml

Akne kasvot ennen ja jälkeen hoitoa. Kasvopesu todella toimii aknen hoidossa

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Mikä Clear Pores Deep Facial Wash on?

Clear Pores Deep Facial Wash on osa kolmiosaista, luonnollisia ja hellävaraisia ainesosia hyödyntävää menetelmää terveemmän, kauniimman ihon saavuttamiseksi. Sen ylellinen mutta tehokas koostumus annostellaan suoraan iholle ja pestään pois viileällä vedellä. Aine käy iholla olevien bakteerien kimppuun ja puhdistaa ihon aknesta nopeasti! Samalla se palauttaa ihon terveen hehkun ja auttaa palauttamaan ihon terveen pH-tasapainon.

Miten se toimii?

Terveen hehkun saavuttamiseksi on tärkeää poistaa iholta ylimääräinen rasva ja kuolleet solut. Clear Pores Deep Facial Washin tapauksessa tämä tavoite saavutetaan tasapainoisella tavalla luonnollista, ihon terveydelle elintärkeää rasvaa tuhoamatta. Clear Pores Deep Facial Wash vähentää valko- ja mustapäitä ja huuhtelee kasvojesi iholta kuolleet solut, ja säännöllisesti käytettynä se auttaa sinua saavuttamaan puhtaat, kasteenraikkaat kasvot helposti.

Miksi käyttäisin Clear Pores Deep Facial Washia?

Käyttäessäsi Clear Pores Deep Facial Washia voit ajan myötä saavuttaa näkyviä tuloksia. Aknebakteerien poistaminen edellyttää kuolleiden ihosolujen poistamista, joka vuorostaan kiihdyttää solujen uusiutumista ja siten parantaa ihon ulkonäköä. Tuote vähentää valko- ja mustapäitä, ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista ja nopeuttaa ihon paranemista.

Miten tuotetta käytetään?

Kostuta ihosi lämpimällä vedellä ja hiero sen jälkeen sille Clear Pores Deep Facial Washia. Keskity aknelle alttiille alueille, joissa ihohuokoset tukkeutuvat helposti. Tehokkaan imeytymisen varmistamiseksi anna tuotteen vaikuttaa 2–3 minuuttia, ja pese sen jälkeen aine pois viileällä vedellä. Käytä tuotetta kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamuisin ja iltaisin.

Nopeat tulokset ja turvallinen käyttää

Clear Pores Deep Facial Wash vähentää valko- ja mustapäitä, ja sen ainesosat toimivat lähes heti iholle päästyään. Voit siis nauttia puhtaammasta, raikkaamman näköisestä ihosta melkein välittömästi. Säännöllisesti käytettynä voitat aknen merkit jo ensimmäisen käyttökuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Tuote sisältää luonnollisia aineosia, ja se on hyvin turvallinen käyttää. Älä kuitenkaan käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät. Vältä tuotteen joutumista silmiin.


Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi