• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

ClearPores Facial Protection

4oz Voide | Kasvovoide akneiholle

ClearPores

24.95€

Näytä lisää

Haluatko suojella ihoasi huokosten tukkoutumiselta ja päästä vihdoinkin eroon finneistä tai aknesta? Clear Pores aknevoide kasvoille voi olla juuri etsimäsi tuote! Akneihon puhdistus ja suojaaminen on tärkeää, jotta päivittäin ihoon kohdistuvat haitalliset vaikutukset eivät laukaisisi lisää finnejä. Clear Pores-kasvovoide akneen tarjoaa rauhoittavan ja hellävaraisen reseptin, joka torjuu aknea ja auttaa sinua saavuttamaan sileämmän, pehmeämmän ja puhtaamman ihon.

 • Auttaa torjumaan aknea aiheuttavia bakteereita ihohuokosista
 • Tehostaa kuolleiden ihosolujen varisemista, mikä ehkäisee huokosten tukkeutumista
 • Saa ihosi näyttämään terveemmältä, hehkuvammalta ja nuorekkaammalta
 • Ennaltaehkäisee aknea ja ravitsee ihoa
 • Helppokäyttöinen ihovoide - levitys vie vain pienen hetken päivästäsi!

Kun levität Clear Pores aknevoidetta ihollesi, se ei ainoastaan tunnu ylelliseltä vaan myös alkaa saman tien toimia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Clear Pores-kasvovoide soveltuu kaikkiin elämäntyyleihin, koska sinun tarvitsee vain levittää sitä kerran päivässä, mieluiten aamuisin. Sen tieteellisesti kehitetty resepti mahdollistaa aknen vähentämisen sekä ihon epäpuhtauksien ennaltaehkäisemisen. Parhaiden mahdollisten lopputulosten saavuttamiseksi voit yhdistää kasvovoiteen muihin Clear Pores-tuotteisiin.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 115 ml

Tehokas aknevoide kasvoille

Clear Pores-kasvovoide tarjoaa ainutlaatuisen reseptin, joka auttaa suojelemaan ihoasi aknea laukaisevilta tekijöiltä ja saa sen tuntumaan sileältä sekä nuorekkaalta koko päivän ajan. Se myös auttaa ehkäisemään akneoireiden puhkeamista tulevaisuudessa. Ihon hoitaminen tuntuu monen mielestä tylsältä rutiinilta, ja akneihon puhdistaminen on tavallistakin haastavampaa ja vaikeampaa. Clear Pores-kasvovoide tarjoaa onneksi erittäin helpon tavan suojella ihoa epäpuhtauksia laukaisevilta tekijöiltä koko päivän ajan. Mikä parasta - sen levittäminen vie vain muutaman sekunnin aamustasi!

Finnien ja akne ihon hoitoon

Clear Pores-kasvovoide on täysin öljytön. Se on erityisesti kehitetty kasvojen ihon hoitoon ja sisältää ihanteellisessa suhteessa sekä alfa- että beta-hydroksyylihappoja.

Alfa-hydroksyylihappo :
Tämä aine tehostaa kosteuden imeytymistä vasta hoidettuun ihoon. Se auttaa ehkäisemään kireää, kuivaa tai hilseilevää tunnetta, jota monet muut aknenhoitotuotteet aiheuttavat.
Beta-hydroksyylihappo :
Betahydroksyylihappoa käytetään Clear Pores-kasvovoiteessa rasvaliukoisuutensa ansiosta. Koska se ei hajoa rasvaan, se ei myöskään tuki talirauhasia ja ihohuokosia, vaan päinvastoin ehkäisee niiden tukkeutumista puhdistamalla kuolleita ihosoluja ihon pinnalta!

Clear Pores-kasvovoide voi auttaa sinua saavuttamaan luonnollisesti hehkuvan ja raikkaan ihon! Käytä kasvovoidetta yhdessä muiden Clear Pores-tuotteiden kanssa parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi. Ottamalla Clear Pores-tuotteet osaksi jokapäiväistä rutiiniasi otat askeleita kohti puhtaampaa, sileämpää ihoa ilman aknea tai ärsyttävää ihohuokosten tukkeutumista. Clear Pores-aknevoiteen keveät ja hellävaraiset ainesosat toimivat saumattomassa yhteistyössä auttaakseen sinua saavuttamaan hehkuvamman ihon.

Miten voin hyötyä Clear Pores-kasvovoiteesta?

Markkinoilla on monia erilaisia aknevoiteita ja hoitoja. Clear Pores-kasvovoide on kuitenkin ainutlaatuisen hellävarainen ja tehokas. Se on kehitetty käytettäväksi yhdessä muiden Clear Pores-tuotteiden kanssa. Kun olet puhdistanut aknen vaivaaman ihoalueen perusteellisesti, levitä Clear Pores-kasvovoidetta. Kasvovoide tarjoaa tulehdusta lievittävän sekä ihoa kosteuttavan ja ravitsevan vaikutuksen. Näin voit saada uusiutumiskykyisemmän ja kimmoisamman ihon.

Käyttöohjeet

Kun olet ensin puhdistanut aknen vaivaaman ihoalueen perusteellisesti, odota 5-10 minuuttia ennen Clear Pores-kasvovoiteen levittämistä. Levitä sitten voidetta perusteellisesti kasvojen ja kaulan alueelle. Käytä joka aamu parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi. Vältä voiteen joutumista silmien alueelle.

Turvallinen käyttää

Monet asiakkaat, jotka käyttävät Clear Pores-kasvovoidetta, ovat kokeneet ihonsa tervehtyvän huomattavasti. Koska akne puhkeaa sykleissä, on kuitenkin hyvä muistaa, että sen hoito vaatii aina aikaa ja kärsivällisyyttä. Aknen syklit ovat noin 2-3 viikon pituisia, joten 3 viikon päästä ilmestyvät finnit ovat tällä hetkellä vasta muodostumassa. Tämän vuoksi on tärkeää, että käytät Clear Pores-aknevoidetta ainakin kolmen kuukauden ajan parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Clear Pores-kasvovoiteella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kuten aina, suosittelemme että luet ainesosaluettelon huolellisesti ennen tuotteen käyttöä mahdollisesti allergisoivien ainesosien varalta. Mikäli olet epävarma Clear Pores-kasvovoiteen soveltuvuudesta, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä.