ClearPores Body Protection

6oz Voide | Aknevoide vartalolle

LEM

40.95€

Clear Pores-vartalovoide voi auttaa ehkäisemään aknea ja suojelemaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutteilta koko päivän ajan. Jos ongelmanasi on akne selässä, olkapäillä tai muissa kehonosissa, voi uusi ja innovatiivinen Clear Pores-vartalovoide tarjota tehokkaan keinon päästä eroon finneistä. Voidetta on miellyttävä käyttää ja se tuntuu ylelliseltä. Clear Pores-aknen hoitotuotteet auttavat sinua ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista, jolloin ihosi tuntuu päivästä päivään silkkiseltä ja terveeltä .

  • Keskittyy ihohuokosissa oleviin aknea aiheuttaviin bakteereihin
  • Voi auttaa poistamaan finnejä ja epäpuhtauksia, jolloin ihonväri tasoittuu
  • Helppokäyttöinen - levitys vie vain muutaman sekunnin
  • Auttaa ihoasi uusiutumaan puhdistamalla kuolleita ihosoluja
  • Saa ihon tuntumaan puhtaalta ja pehmeältä
  • Riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön
  • Vaikuttaa pitkäkestoisesti ja auttaa sinua saamaan kimmoisamman ihon

Clear Pores aknevoide vartalolle ei ole ainoastaan loistava lisä jokapäiväiseen puhdistusrutiiniisi vaan voi kehittyneen reseptinsä ansiosta myös auttaa sinua nauttimaan pehmeämmästä, uudistumiskykyisemmästä ja nuorekkaammasta ihosta. Jos sinulla on taipumusta kärsiä akneoireista vartalon iholla, liiallisesta talintuotannosta tai ärsyttävistä finneistä ja mustapäistä, hellävaraisesti aknea hoitava Clear Pores-vartalovoide voi olla juuri sinulle sopiva tuote.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 170 ml

Mikä on Clear Pores-vartalovoide?

Clear Pores-vartalovoide tarjoaa luonnollisen ja hellävaraisen hoidon akneihon puhdistukseen ja ihon suojelemiseen aknea laukaisevilta tekijöiltä. Näin voit nauttia pehmeämmästä ihosta ja ehkäistä liiallista rasvoittumista koko päivän ajan. Clear Pores-resepti ei ainoastaan paranna ihosi tämänhetkistä terveydentilaa vaan myös ehkäisee tulevia akneoireita. Clear Pores-vartalovoide on hellävarainen mutta tehokas finnien tai aikuisiän aknen hoitotuote. Sen avulla voit ylläpitää tervettä, puhdasta ihoa vaivattommammin!

Miten se toimii?

Clear Pores-vartalovoiteen sileä ja täyteläinen koostumus on täysin öljytön. Se on suunniteltu erityisesti vartalon iholle käytettäväksi ja sisältää korkealaatuisen yhdistelmän sekä alfa- että beta-hydroksyylihappoja.

Alfa-hydroksyylihappo: Tukee kosteuden imeytymistä vasta kuorittuun ihoon. Tämä auttaa ehkäisemään monien muiden aknen hoitoaineiden aiheuttamaa kireää, kuivaa tai hilseilevää tunnetta iholla.
Beta-hydroksyylihappo: Betahydroksyylihappoa käytetään Clear Pores-vartalovoiteessa, koska se on rasvaliukoinen. Näin sillä on tärkeä rooli ihohuokosten tukkeutumisen ehkäisemisessä. Betahydroksyyli estää myös kuolleiden ihosolujen liiallista kertymistä ihon pintaan.

Terve iho näyttää hyvältä ja voi kohentaa itsetuntoa. Clear Pores-sarjan hoitotuotteet akneen voivat auttaa sinua tuntemaan olosi vetovoimaisemmaksi. Tehokkaimmat lopputulokset saat, kun yhdistät akneihon puhdistuksessa Clear Pores-vartalovoiteen Clear Pores-pesunesteeseen. Käytä vartalovoidetta 5-10 minuuttia pesunesteen levittämisen jälkeen. Tällöin ihon kosteutus tapahtuu välittömästi ja auttaa saavuttamaan sekä ylläpitämään kauniin, hyvinvoivan ihon.

Miten voin hyötyä Clear Pores-vartalovoiteesta?

Toisin kuin monet muut kosteuttajat, jotka voivat pahentaa ihohuokosten tukkeutumista, tämä vallankumouksellinen resepti on koostumukseltaan kevyt ja tarjoaa tehokkaan mutta silti hellävaraisen hoidon akneihoon. Clear Pores-voide ei ainoastaan taistele olemassa olevaa aknea vastaan vaan samalla myös ehkäisee tulevia akneoireita. Clear Pores-vartalovoiteen vaikutus vain tehostuu, kun käytät sitä yhdessä muiden Clear Pores-tuotteiden kanssa. Se tarjoaa loistavan perustan akneihon hoitoon, kun haluat vihdoinkin päästä finneistä eroon ja nauttia terveestä ihosta.

Miten käytän tuotetta?

Kun olet puhdistanut aknesta kärsivän ihoalueen perusteellisesti Clear Pores-pesunesteellä, odota 5-10 minuutin ajan ennen Clear Pores-vartalovoiteen levittämistä. Hiero voidetta koko vartaloon, mutta keskity erityisesti ihoalueisiin, joissa on taipumusta aknen esiintymiseen. Parhaiden vaikutusten saamiseksi käytä akneihon hoitotuotteita joka aamu. Clear Pores-vartalovoide soveltuu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Turvallinen käyttää

Clear Pores-vartalovoide on tarjonnut helpotuksen akneoireisiin jo tuhansille asiakkaillemme. On kuitenkin hyvä tietää, että akne esiintyy 2-3 viikon sykleissä, joten finnit, jotka puhkeavat 3 viikkoa nykyhetkestä, ovat parhaillaan vasta muodostumassa. Näin ollen ongelman hoitaminen riittävän perusteellisesti voi viedä aikaa ja kärsivällisyyttä. Suosittelemme, että käytät Clear Pores-akneihon hoitotuotteita vähintään 3 kuukauden ajan parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.