Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Clear Pores body protection cream - aknevoide vartalolle
Clear Pores body protection cream - aknevoide vartalolle

ClearPores Body Protection Cream

Kevyt Kosteusvoide Vartalolle

Yhteenveto

Mikäli tuskailet öljyisen ihon kanssa, joka aiheuttaa sinulle näppyjä ja mahdollisesti jopa aknea, ajatus kermaisen ja kosteuttavan voiteen lisäämisestä voi tuntua tuhoisalta! Mutta mikä tahansa ihon puhdistaminen vaatii aina täydentävän viimeistelyn.Tähän perustuen, Skinception on täsmällisesti kehittänyt tuotteen - ClearPores Body Protection Cream kosteusvoiteen. Säännöllisellä voiteen levityksellä voit aloittaa ihosi uudelleen tasapainottamisen.

  • Mieto ja tasapainottava kosteutus
  • Suunniteltu seka- ja akneiholle
  • Sisältää B3-vitamiinia
  • Sisältää Ginkgo Bilobaa & Vihreää Teetä
  • Ei keinotekoisia tuoksuja
  • Toimii yhdessä Deep Body Wash pesuaineen kanssa

Jos joku yritys työskentelee ihosta johtuvien huolien kanssa, se on ehdottomasti Skinception! Täydellisellä asiantuntemuksella asiakkaitaan kohtaan, Skinception päätyi täysin uuteen ratkaisuun. He yhdistivät ihoa vahvistavan B3-vitamiinin tarkasti valikoituihin kasviyhdisteisiin. Jokainen osa on huolellisesti valittu niiden ihoystävällisten, tasapainottavien, uudistavien sekä suojaavien ominaisuuksien vuoksi. Mikäli olet tuhlannut aikaa marketeissa etsien itsellesi täydellistä tuotetta, Body Protection Cream kosteusvoide on juuri sinulle!

Ihon Veljet

Oletko huomannut ystäväsi kauniin, pehmeän ja säteilevän ihon ja olet tästä jopa kateellinen! Taistelu pieniä näppylöitä, finnejä, mustapäitä ja aknea vastaan voi tuntua loputtomalta kierteeltä, joka vaikuttaa itsetuntoon. Eikä tähän auta edes vakuuttelu siitä, että todellinen itsevarmuus kumpuaa sisältä päin. Saatamme tuntea itsemme haluttomaksi näyttää ihoa ja haluamme ennemmin peittää sen paksulla meikkivoidekerroksella. Joskus saatamme jopa välttää intiimiä kanssakäymistä peittääkseen aknesta vaurioituneen ihon. Lisäksi akne voi jättää iholle pysyviä arpia, vaikka akne itsessään rauhoittuisi. Saatamme nähdä monien levittävän paksun kosteusvoidekerroksen ja olla itse siitä kauhuissa. On varmasti olemassa useita, jotka toivovat ultrakevyttä ja luonnollista voidetta, jonka avulla voimme nauttia kosteutetusta ja pehmeästä ihosta.

ClearPores Cream Voiteen Koostumus

Skinception oli varma, että ihmiset ympäri maailman halusivat löytää ihoystävällisen, miedon ja hellävaraisen kosteusvoiteen erityisesti akneiholle. Tutkimuksen perustuvalla kehityksen avulla on pyritty luomaan kosteuttava ja ravitseva tuote, joka on valmistettu valikoiduista ainesosista, joiden avulla on mahdollista auttaa tukkeutunutta ihoa. Kymmenen erilaista vaikuttavaa ainesosaa ovat rauhoittavia, kevyitä, silkkisen pehmeitä ja näillä kaikilla on ihoa helliviä ominaisuuksia.

B3-vitamiini
B3-vitamiini
Käytetään Niasiiniamidin tapaan ja tämä vitamiini on erityisen hyvin huomioitu ihonhoidon ammattilaisten keskuudessa. B3-vitamiini on tunnettu kyvystä normaalin ja terveellisen ihon ylläpitäjänä ja näin ollen se on ansainnut paikkansa erityisenä ainesosana ihonhoitotuotteissa, erityisesti niissä tuotteissa, jotka ovat kohdistettu öljyiselle iholle. B3-vitamiini suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa.
Allantoiini
Allantoiini
Kamferista saatava luonnollinen kasviuute, joka on saavuttanut nimen ‘Ihmeainesosa’. Erityisen arvostettu ominaisuuksistaan uudistaa, kosteuttaa ja suojata. Lisäksi Allantoiinin tiedetään kevyesti puhdistavan ja kuorivan ihoa joka puolestaan edistää terveellistä ja raikasta ulkonäköä.
Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis
Tunnettu myös nimellä Balsam Copaiba, ja koska hartsi kerätään Etelä-Amerikassa kasvavista puista, on tämä lisäksi paikallisväestön suosiossa. Tämän ainesosan oletetaan olevan oleellinen tekijä ongelmaihon hoidossa. Ainesosaa käytetään sen tulehdusta lievittävän ominaisuuden vuoksi ja lisäksi se suojaa erilaisilta bakteereilta. Nämä piirteet tekevät yhdisteestä ihanteellisen tukkeutuneelle ja tulehtuneelle akneiholle.
Andiroba
Andiroba
Mahonkipuiden tuottama marja, joka on tunnettu myös nimellä Carapa Guaianensis. Tällä ainesosalla on pitkä historia Amatsonian sademetsien klaanien keskuudessa. Ainesosa tunnetaan sen ominaisuuksista Andiroba tunnetaan pehmentävänä ainesosana, jolla on lisäksi syvävaikuttavia, puhdistavia ominaisuuksia, jotka kaikki yhdessä lievittävät ärsyyntynyttä ihoa.
Acai
Acai
Brasiliassa kasvavien palmupuiden marja, jota alkuperäisväestö on nauttinut kautta aikojen. Tämä marja on saanut lisänimen ‘itkevä hedelmä’, sen korkean nestepitoisuuden vuoksi. Lisäksi Acai sisältää suuren pitoisuuden C-vitamiinia, jonka tiedetään suojaavan ja elvyttävän ympäristön stressitekijöiltä. Nämä metsän hedelmät ovat tunnistettu myös ominaisuudesta sisältää paljon erilaisia fenoliyhdisteitä.
Vihreä Tee
Vihreä Tee
Tästä ainesosasta on tullut yksi keittiön oleellisimmista tuotteista ja vihreää teetä kulutetaan erityisesti erilaisissa juomissa. Nykyisin, vihreä tee on löytänyt tiensä myös ihonhoidon rutiineihin! Asiantuntijoiden mukaan vihreä tee rauhoittaa, uudistaa ja raikastaa ihoa.
Corteccia di Pino Marittimo
Maritime Pine Bark
Ainesosa saadaan epätavallisista puista jotka kasvavat eristetyissä metsissä. Tällä on monenlaisia ominaisuuksia, mutta sitä käytetään pääasiassa kosteustasapainon tasapainottamiseen. Ainesosa tarjoaa apua ihon joustavuuden ylläpidossa, sisäisen hyvinvoinnin ja vahvuuden ylläpidossa samalla, kun se suojaa ei-toivotuilta pigmenttimuutoksilta. Yleisesti se auttaa jättämään ihon hyvinvoivan ja terveen näköiseksi.

Täydellinen Ainesosaluettelo

Vesi (Aqua), Niacinamide, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Palmitate, Copaifera officinalis (balsam copaiba) resin, Carapa Guaianensis Seed Oil, Euterpe Oleracea Pulp Oil, Pentylene Glycol, Salicylic Acid, Steareth-21, Allantoin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Zea Mays (Corn) Oil, Canola Oil Glyceride, TBHQ, Propylene Glycol, Citric Acid, Camellia Sinensis (Vihreä Tee) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Rypäle) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Mustikka) Extract, Silybum Marianum (Maarianohdake) Extract, Pinus Pinaster Bark (Maritime Pine) Extract, Ginkgo Biloba Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.

Nauti ClearPores Body Protection vartalovoiteesta

Tämä tuote on suunniteltu pitäen mielessä nimenomaan tukkeutunut iho, jonka hoidosta on oleellista tehdä yksi osa päivittäistä rutiinia. Joka päivä, noin 10 minuuttia sen jälkeen kuin puhdistat ihon Deep Body Wash puhdistusaineella, levitä pieni määrä voidetta iholle ja hiero voide kevyesti ihoon. Jotta saat voiteesta maksimaalisen hyödyn, on hyvä sisällyttää voide päivittäisiin rutiineihin ja lisäksi käyttää Pesuainetta sekä Kapseleita.

Ohjeet

Jokainen Skinception laboratoriosta tuleva tuote on kehitetty silmällä pitäen asiakkaiden tyytyväisyyttä ja tarpeita, jotta he saisivat ravitun, hoitavan, suojaavan ja hellävaraisen tuotteen. Joka tapauksessa, ennen ensimmäistä tuotteen käyttökertaa on hyvä tarkistaa täydellinen ainesosaluettelo mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Mikäli sinulla on aikaisemmin todettu jokin ihosairaus, on suositeltavaa konsultoida terveydenhoitoalan ammattilaista ennen käyttöä. Mikäli haluat olla täysin varma tuotteen sopivuudesta, on hyvä idea tehdä pieni testi ennen varsinaista käyttöä.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Suosittelen kaikille aknesta kärsiville

R Ricardo
Verified Purchase

Nopea toimitus

A Akseli
Verified Purchase

Hyvä apu akneen

M Matt

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä