Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Jalkojen verenkierron tehostaja MaxMedix™ Verenkierrontehostaja

maxmedix™

Odotamme täydennystä varastoon. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

Moni kärsii huonosta ääreisverenkierrosta, eikä vaiva ole vain vanhemman ikäpolven, vaan se saattaa koskettaa myös nuoria ja muuten täysin terveitä aikuisia. Verenkierron tärkeyttä ja toimivuutta ei tulisi aliarvioida, sillä etenkin hyvällä ääreisverenkierrolla on lukuisia positiivisia vaikutuksia elimistössämme. Nyt voit valita lääkevapaan vaihtoehdon verenkierron tehostamiseen, ja parasta on, että voit käyttää sitä mukavasti kotona!

 • Auttaa tehostamaan verenkiertoa ja lievittämään väsymyksen tunnetta jaloissa
 • Innovatiivinen EXOpulse teknologia
 • Paino vain 2 kg - kevyt kantaa ja säilyttää
 • Käytä 30 minuuttia päivittäin
 • 2 vuoden valmistajan takuu
 • CE-sertifioitu jalkojen verenkierron tehostaja
 • Käyttöä helpottaa näppärä kaukosäädin
 • Sisältää laitteen lisäksi ylimääräiset impulssityynyt muille kehonosille

Uusi MaxMedix ™ Circulator verenkierrontehostaja on helppokäyttöinen ja turvallinen laite, jonka teknologia auttaa sinua rentouttamaan lihaksia, tehostamaan veren virtausta jalkoihin sekä siten lievittämään kipua ja turvotusta. Verenkierto ei suinkaan vain lämmitä kehoasi, vaan sen tarkoituksena on kuljettaa ravinteita sekä esimerkiksi hormoneja kehossasi, eli se mahdollistaa koko kehon toimivuuden.

Lue lisää

Miten hyvä verenkierto vaikuttaa kehosi hyvinvointiin?

Tehokas verenkierto on koko kropan hyvinvoinnin kannalta oleellista. Verenkierron lisääminen etenkin jaloissa ja säärissä lievittää turvotusta ja kipua, mutta vaikuttaa myös kehon vireystilaan. Uupumus on yksi merkki huonosta verenkierrosta. Verenkierron ollessa hidas kehon sisäinen lämpötila kärsii, mikä saattaa aiheuttaa muun muassa väsymystä. Koska verenkierto ei ole tarpeeksi tehokas, ei se ehdi kuljettaa ravintoaineita kaikkialle kehoon, jolloin esimerkiksi lihakset voivat tuntua raskailta ja väsyneiltä. Huonon ääreisverenkierron huomaa etenkin jalkojen, mutta myös käsien kylmyydestä. Verenkierrolla on todettu olevan suoria vaikutuksia myös esimerkiksi kilpirauhasen toimintaan, jonka tehtävänä on säädellä solujen aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitasapainoon. Verenkierron mukana kulkeutuu siis elimistön toiminnan kannalta elintärkeät hormonaaliset viestit ja verenkierto huoltaa ja tasoittaa ruumiinosien välisiä lämpötila- ja happamuuseroja. Hyvä sydän- ja verenkiertoelimistön toiminta on perusedellytys koko elimistön toiminnalle.

Syitä huonoon verenkiertoon etenkin kehon ääripäissä on monenlaisia. Vaiva hankaloittaa myös monen nuoren elämää, vaikka usein ajatellaankin huonon verenkierron johtuvan vanhemmasta iästä. Huono ruokavalio, epäaktiiviset elämäntavat sekä puutteellinen unensaanti saattavat myös olla osasyitä huonoon ääreisverenkiertoon. Huono verenkierto voi pahimmillaan johtaa hyytymiin, suonikohjuihin tai jopa sydänkohtauksiin. Huonon verenkierron voit huomata muun muassa tarkastelemalla jalkojasi. Ovatko jalat turvonneet ja kylmät, tai esiintyykö niissä paljon mustelmia? Voit kärsiä huonosta verenkierrosta. Myös muilla kehon toiminnoilla kuten aktiivisella ja usein toistuvalla vilustumisella ja hitaalla ruoansulatuksella on todettu olevan yhteyksiä huonoon verenkiertoon. Siitä syystä etenkin jalkojen verenkierron kiihdyttäminen ja parantaminen voi olla suuri askel kehon hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseksi ja taata sinulle kokonaisvaltaisemmin paremman olon.

Miten MaxMedix ™ Circulator toimii?

MaxMedix ™ Circulator hyödyntää uutta ja uraauurtavaa EXOpulse-teknologiaa ja yhden hoitokerran pituus laitteella on vain 30 minuuttia! Voit siis helposti käyttää laitetta esimerkiksi työpäivän ohessa tai illalla kotona katsoessasi vaikkapa televisiota. MaxMedix ™ Circulator on myös CE-sertifioitu verenkierrontehostaja, mikä tarkoittaa sitä, että se on Euroopan talousalueen hyväksymä turvallinen, terveyttä edistävä sekä ekologinen laite.

Vuosien tutkimustyön jälkeen MaxMedix on suunnitellut lääkevapaan, verenkiertojärjestelmän tehostajan, joka voi auttaa lievittämään turvotusta, hyytymiä, kylmiä jalkoja, lihaskipuja sekä tunnottomuutta. Se käyttää toimiakseen irrotettavia elektronisia impulssityynyjä, joita voit käyttää myös muualla kehossasi oleviin ongelmakohtiin, esimerkiksi hartioiden tai selän lihaskipujen vähentämiseksi. Laite lähettää lieviä sähköimpulseja kehoosi jalkapohjien kautta, joka supistaa ja rentouttaa lihaksiasi hellävaraisesti. Tällöin verikin virtaa paremmin ja auttaa kehosi vitamiineja ja ravintoaineita kulkemaan tehokkaammin. Laite sisältää 99 eri voimakkuustasoa, joten voit helposti säädellä impulssien tehokkuutta juuri sinulle sopivaksi.

Laitteen käyttöönotto

Suosittelemme lukemaan laitteen käyttöohjeet ennen kuin käytät laitetta ensimmäisen kerran. Löydät käyttöohjeen tämän sivun yläkulmasta tuotekuvan alta. Tarkastele ohjetta klikkaamalla “Lataa PDF”.

1Kytke virtalähteeseen

Kun aloitat laitteen käytön, kytke virtajohto laitteen virtalähteeseen sekä pistorasiaan. Pakkauksesta löytyy sekä EU että UK-pistoke, jotta voit helposti käyttää laitetta sekä kotona että matkustaessa. Valitse haluamasi pistoke.

2Asetu mukavasti

Istu mukavasti sohvalle tai tuolille ja aseta laite maahan eteesi. Istu niin, että molemmat jalkasi ovat taivutettuna 90 asteen kulmaan ja aseta sitten paljaat jalat niille varattuun kohtaan, muotoilluille jalkatyynyille.

3Käynnistä laite

Kytke laitteeseen virta päälle, painamalla virtapainiketta laitteesta tai kaukosäätimestä. Laite käynnistyy välittömästi. Oletusarvona näytön asetukset osoittavat 30 minuuttia ja voimakkuustasoa 0.

4Säädä asetukset

Säädä asetukset laitteen tai kaukosäätimen -/+ painikkeiden avulla. Lisää voimakkuutta, kunnes tunnet ja näet lihastesi supistelevan. Laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun valittu kesto on täyttynyt.

Elektronisten tyynyjen käyttö

Elektroniset impulssityynyt on suunniteltu käytettäväksi eri kehonosissa, kuten olkapäissä, selässä tai käsivarsissa.

1Aseta elektrodit paljaalle iholle

aseta tyynyt

Varmista ensin, että laite on pois päältä. Liitä sitten elektrodit laitteen lisäosa-pistokkeeseen johdolla. Irrota suojakalvo impulssityynyistä ja aseta ne varovasti paljaalle iholle.

2Säädä asetukset

säädä laitteen asetukset

Käynnistä laite, ja säädä hoidon voimakkuutta ja kestoa, kuten neuvottu käyttöohjeen kohdassa 4. Kun valitsemasi kesto on täyttynyt, laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

3Irrota elektrodit

irrota tyynyt

Irrota elektrodit iholta varovasti. Älä kuitenkaan vedä virtajohdosta, sillä tämä voi vahingoittaa impulssityynyjä. Aseta elektrodit muovisen suojakalvon molemmin puolin ja säilytä seuraavaa käyttökertaa varten.

Turvallinen käyttää

MaxMedix ™ Circulator on niin laadukas tuote, että lupaamme sille jopa 2 vuoden takuun. Laite on lisäksi perusteellisesti testattu sekä CE-sertifioitu, joten voit käyttää laitetta rauhallisin mielin. Laitteen mukana saat käyttöohjeen, jota seuraamalla saat parhaimman hyödyn verenkierrontehostajasta juuri sinulle. Laite ei sovi raskaana oleville naisille raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, tai heille, joilla on sydämentahdistin, todettu laskimotromboosi, sydänsairaus, epilepsia tai suonikohjuja. Mikäli sinulla on kysyttävää laitteen käytöstä, löydät käyttöohjeesta “Usein kysyttyä”-osion, josta löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyrimme vastaamaan kysymyksiisi parhaamme mukaan!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (96.67% pohjautuen 6 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * Aluksi tuntui hassulta kun sähköimpulssit kulkee nilkkojen ja pohkeiden lihasten kautta ja saa ne liikkumaan itsestään. Tähän tottuu nopeasti ja siitä alkaa nauttia. Helpottaa ihanasti kireitä lihaksia. Viikonlopun jälkeen totaalisesti koukussa:)
 • * Laitteesta on ollut apua turvotuksen vähentämisessä. Voin kyllä suositella laitetta vastaavast vaivasta kärsivälle.
 • * Tää laite toimii kuvatulla tavalla, mutta terveysvaikutuksista ei näin lyhyen käytön jälkeen pysty vielä sanomaan suuntaan eikä toiseen. Kiva hankita, renouttaa kireitä jalkoja aivan ihanasti. Suosittelen!
 • * Kumosi täysin ennakkoluulot humpuukista, tuntuu auttavan levottomiin jalkoihin! Kokeilkaa ja ihastukaa.
 • * Ostin tän mun anopille. Lahjan saaja oli todella tyytyväinen. Auttaa kivasti jalkojen verenkierto-ongelmiin ja levottomiin jalkoihin rentouttaen ja virkistäen. Tälläistä palautetta anopppi antoi, pitihän sitä itsekkin kokeilla. Toimii!
 • * Olipa yllätävää tämä laite vaikuttaa hämmästyttävän toimivalta ja tehokkaalta. Tuntuu todella vilkastuttavan verenkiertoa. Laitteen hyviä puolia on sen tehon säätömahdollisuus ja erilaiset toiminnot tuovat kivasti joustavuutta käyttöön. Kiva hankinta :)
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi