Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Circulation Machine Verenkierrontehostaja jaloille

129.95€

Onko kehosi väsynyt ja kipeä? MaxMedix™ Circulation Machine verenkierron tehostaja on sertifioitu laite, joka voi lievittää kipua ja särkyä sekä rauhoittaa väsyneisyyden tunnetta jaloissa. MaxMedix™ Circulation Machine käyttää elektronista hermoärsytystä ja elektronisia lappuja parantaakseen verenkiertoa jaloissa ja koko kehossa. Se tarjoaa todella rentouttavan hoidon, ja jos seisot jaloillasi koko päivän tai urheilet paljon, se voi todella auttaa kehoasi takaisin eloon. Helppokäyttöinen Circulation Machine -laite sisältää 99 intensiteettitoimintoa, joista voit valita itsellesi sen sopivan.

  • 99 intensiteettitoimintoa
  • Voi auttaa lievittämään kipuja, särkyä ja väsyneitä jalkoja
  • Todella kevyt - Käytä sohvalla istuen
  • 1 vuoden valmistajan takuu

Monet asiakkaat käyttävät MaxMedix™ Circulation Machine -laitetta rentoutumiseen ja rauhoittaakseen kipeitä luita. Sen houkutteleva LED-näyttö ja 99 intensiteettitoimintoa, takaavat jotta voit valita itsellesi ja siihen hetkeen sopivimman asetuksen. Jos tarvitse suurempaa intensiteettiä - ei ongelmaa. Jos taas kaipaa hidasta ja rauhoittavaa intensiteettiä, sekin sopii. Ei tarvetta paristoille, sillä laite kytketään suoraan seinään. Jos luulet, että kehosi tulee arvostamaan MaxMedix™ Circulation Machine -laitteen tuomia etuja, kannattaa tilaus tehdä jo tänään. Mitä siis vielä odotat?

Lue lisää

Mikä on MaxMedix™ Circulation Machine?

Se on rentouttava ja kotikäyttöinen laite, joka käyttää sähköistä hermoärsytystä ja neljää TENS-teknologialla varustettua lappua rauhoittaen ja parantaen alavartalon särkyä. Se voi auttaa lisäämään hyvinvoinnin tunnetta, jotta voit tuntea olosi pirteämmäksi ja nuorekkaammaksi.

Kärsitkö turvonneista nilkoista? Circulation Machine on UK Class IIA -luokan lääkinnälliseksi laitteeksi ja se voi auttaa sinua myös tässä vaivassa sekä monessa muussa, mukavasti sohvalla tai nojatuolilla istuen.

Jalkatyynyt käyttävät infrapunatekniikkaa auttaen verenkiertoa, mikä voi usein johtaa turvotuksen ja säryn laskemiseen. Kokeile, jos se toimisi sinullakin?

Jos vierastat erilaisia vempaimia, tämä on erittäin helppokäyttöinen suurella LED-näytöllä varustettu niin, että voi helposti valita 99 intensiteettitason ja 25 ohjelman välillä. MaxMedix™ Circulation Machine -laite sopii kenelle tahansa, kuka vain haluaa hieman lisää virkeyttä jaloilleen.

Sähköinen hermoärsytys

Jokaisella hyvällä laitteella on hyvä tekniikka takanaan, ja MaxMedix™ Circulation Machine ei eroa tästä. Se käyttää elektronista hermoärsytystä tuoden tuloksia, jotka tulevat hämmästyttämään sinua. Se stimuloi alavartalosi hermoja ja lihaksia supistaen ja rentouttaen niitä. Ajan kanssa tämä voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja helpottamaan lihaskipua ja nilkkojen turvonneisuutta.

Pohjimmiltaan se jäljittelee kävelyliikettä, jonka tiedetään olevan hyväksi meille kaikille.

Kun sähköinen stimulaatio lähetetään jalkapohjiin, tarjoaa se rentouttavan ja nautinnollisen kokemuksen.

Käytä tätä älykästä laitetta terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä säännöllisen liikunnan rinnalla saavuttaaksesi optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin. Avain on näiden kaikkien yhdistelmässä!

Miten MaxMedix™ Circulation Machine verenkierrontehostaja toimii?

Toisin kuin muut kodin laitteet markkinoilla, MaxMedix™ Circulation Machine on erittäin kätevä ja helppokäyttöinen, ja koske käyttää sykkeitä eikä värise, se on myös erittäin hiljainen. Voit siis istua alas, rentoutua ja nauttia rauhoittavasta stimulaatiosta mukavasti omassa kotonasi.

Jokainen hoitokerta kestää vain 20 minuuttia, joten se on erinomainen ratkaisu myös kiireiseen elämäntapaan.

Kun olet ottanut MaxMedix™ Circulation Machine verenkierrontehostajan ja sen lisälaitteet pois laatikosta, kytke laite verkkovirtaan ja ala nauttia laitteen tuomista eduista.

Poista kengät ja sukat ja aseta paljaat jalat tyynylle. Molemmat jalat on oltava laitteella, jotta se toimisi. Tämän jälkeen istu mukavasti tuolilla ja lisää tai vähennä intensiteettiä riippuen omista tarpeistasi.

Jos haluat kohdentaa hoidon jollekin tietylle alueelle, sähkölaput voidaan asettaa mihin tahansa kehon osaan. Käytä laitetta jalkoihin, polviin, selkään tai olkapäihin ja odota kunne kipu ja särky on poissa.

Kuinka tiedän, että MaxMedix™ Circulation Machine laite toimii?

MaxMedix™ Circulation Machine laite ei värise, joten et kuule tai tunne tärinää. Jos et tunne mitään jaloissasi hoidon aikana, voi intensiteetti olla asetettu liian alhaiseksi. Lisää voimakkuutta, kunnes tunne pulsseja.

Kehosi voi reagoida eri päivinä eri tasoisiin intensiteetteihin, ja voit siksi joutua muuttamaan sitä. Tässä koko laitteen ihanuus piileekin - se palvelee tarpeitasi jokaisena päivänä.

Tavoitteena ei ole saavuttaa 99 intensiteettitaso, vaan löytää sinulle sopivin voimakkuus ja pitäytyä siinä.

Varmista myös, että olet kuiva ja että juot runsaasti vettä ennen istuntoa ja sen jälkeen.

Onko MaxMedix™ Circulation Machine laitetta turvallista käyttää?

Circulation Machine laite on suunniteltu mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Se on valmistettu käyttäen laadukkaita materiaaleja ja sen käyttämä tekniikka on täysin turvallinen kotona käytettäväksi.

MaxMedix™ Circulation Machine laite on valmistettu täyttämään tiukat laadunvalvonnat ja on rekisteröity UK Class IIA -luokan lääkinnälliseksi laitteeksi.

Mitä saan, jos tilaan MaxMedix™ Circulation Machine verenkierrontehostajan?

Pakkaus sisältää:

  • MaxMedix™ Circulation Machine Laite
  • 4 elektronista lappua
  • Pyörivä jalan hieroja
  • Verkkovirta-adapteri
  • Ohjekirja (mukana englannin kielinen käyttöohje)

Tilaa omasi

Laitteen tilaaminen ShytoBuylta on erittäin yksinkertaista. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen jo tänään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Oli juuri sellainen, jonka halusimme, ja tuli perille älyttömän nopeasti
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi