Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Cellusmooth with Gel Selluliitin kavitaatiohoito laite

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Selluliitti on monelle valitettavan tuttu ongelma, johon on jo useiden sukupolvien ajan etsitty helpotusta niin rohdoista, kuin poppakonsteistakin. Suurin osa meistä tuntee selluliitin lähinnä kosmeettisena haittana, joka piinaa kehoa ja mieltä etenkin kesän kynnyksellä ennen bikinikauden alkua. Paitsi ikävän näköistä, selluliitti on kuitenkin myös varma merkki jostain vielä ikävämmästä: kehon soluaineenvaihdunnan häiriöistä.

 • Voi auttaa saavuttamaan sileämmän ja tasaisen ihon kavitaatiohoidon avulla
 • Kasvattaa mahdollisesti ongelma-alueen verenkiertoa
 • Voi vähentää sellulliitin näkyvyyttä
 • Helppo käyttää kotona

Olipa motiivina sitten kehon terveyden edistäminen tai ulkonäöstä huolehtiminen, selluliitille on aina hyvä antaa kyytiä niin nopeasti, kuin vain mahdollista! Kauneushoitolakäynnit tulevat usein kukkarolle turhan kalliiksi ja vaihtoehtoisten hoitomuotojen turvallisuus puolestaan saattaa mietityttää. Cellu Smooth selluliitinhoitolaite on kehitetty tämän pulman ratkaisemiseksi. Se on turvallinen, tehokas, taloudellinen ja kivuton tapa päästä eroon selluliitista!

Lue lisää

Cellu Smooth selluliitin kavitaatiohoito -laite

Pahamaineisen ja itsepäisen selluliitin kanssa taistelu saattaa usein tuntua epätoivoiselta ja turhauttavalta. Moni saattaa jopa edelleen olla siinä vanhan kansan uskossa, ettei selluliitista pääse ikinä eroon kun sitä kerran on johonkin päässyt kertymään. Tämä on kuitenkin harhaluulo, sillä kärsivällisyydellä ja oikeanlaisella hoidolla selluliitista on täysin mahdollista päästä eroon. Cellu Smooth kavitaatiohoito -laite on kätevä ystävä appelsiini-ihosta kärsivälle, sillä säännöllisesti käytettynä laite muun muassa auttaa tehostamaan ongelma-alueiden verenkiertoa, imunestekiertoa sekä kuona-aineiden poistumista. Hoidon seurauksena kehon oma aineenvaihdunta pääsee jälleen toimimaan kunnolla. Tämän ansiosta selluliittikudoksen määrä pikkuhiljaa vähenee ja näin ollen myös ihon pinta alkaa näyttämään sileämmältä sekä tuntumaan kimmoisammalta.

Miten ultraäänellä toimiva selluliitin hierontalaite toimii?

Selluliittia muodostuu sen seurauksena, kun paisuneet rasvasolut painavat lymfa - ja verisuonia aiheuttaen imunestekierto - ja verenkiertohäiriöitä. Tästä seuraa se, että solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti heikkenee ja kudokseen pääsee kertymään rasvaa sekä kuona-aineita. Selluliitin hierontalaitteen värinää tuottavat ultraääniaallot kulkeutuvat syvälle ihon pinnan alle ja kiihdyttävät verenkiertoa sekä kudosten hapensaantia. Värinä auttaa nostamaan kehon omaa lämpötilaa, jopa 6cm syvyydessä ihon alla ja värinän synnyttämä lämpöenergia tehostaa solujen aineenvaihduntaa. Kehon lämpötilan noustessa rasva ja kudoksiin kertyneet kuona-aineet pääsevät pikkuhiljaa poistumaan ongelma-alueilta. Hoito edistää ongelmakohtien paranemista ja säännöllisesti toteutettuna, sekä terveisiin elämäntapoihin yhdistettynä auttaa mahdollisesti pääsemään kokonaan eroon selluliitista. Muun muassa liikunta, terveellinen ja kuitupitoinen ruokavalio, sekä riittävä veden juominen kavitaatiohoitoon yhdistettyinä voivat tehostaa hoidon vaikutuksia.

Ultraääni parantaa hoidettavan alueen verenkiertoa kavitaation avulla. Tämä voi saada aikaan alueen selluliittikudoksen määrän vähenemisen.

Hoidon seurauksena kehon oma aineenvaihdunta pääsee jälleen toimimaan kunnolla ja iho alkaa tuntua ja näyttää taas sileältä ja kimmoiselta.

Onko ultraääneen perustava kavitaatiohoito toimiva keino selluliitin hoitoon?

Kavitaatiohoito on tutkitusti tehokas selluliitin poistomenetelmä, sillä se keskittyy hoitamaan ja ehkäisemään soluaineenvaihdunnan häiriötilaa, jonka tuloksena selluliittia alun perin on päässyt kertymään. Tämä tekee ultraääneen perustuvasta kavitaatiohoidosta yhden ylivoimaisesti parhaista keinosta ehkäistä selluliitin muodostumista sekä yhden parhaista ja luotettavimmista tavoista päästä eroon jo kertyneestä selluliitista. Tästä syystä muun muassa plastiikkakirurgit nykyään tarjoavat ultraääneen perustuvaa kavitaatiohoitoa turvallisena vaihtoentona rasvaimun kaltaisille aggressiivisille ja riskialttiille hoidoille, joista saattaa monesti olla jopa enemmän haittaa kuin hyötyä. Näiden hoitomuotojen rinnalla hellä ja kivuton kavitaatiohoito loistaa tehokkuudellaan ja turvallisuudellaan. Kavitaatiohoitoa kokeilleet ovat raportoineet myös laitteen positiivisista vaikutuksista kipujen ja särkyjen lievityksessä. Muun muassa lämpöhoitoja on jo kauan käytetty hieronnan yhteydessä lihasten rentouttamiseen ja näin ollen Cellu Smooth - selluliitinhierontalaite saattaa usein myös rentouttaa kireitä lihaksia ja tarjota helpotusta kipuihin.

Onko Cellu Smooth laite helppo käyttää?

Cellu Smooth kavitaatiohoitolaitteen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Tämä selluliitinhoitolaite ei vaadi paljon aikaa tai opettelua. Levitä laitteen kanssa käytettäväksi tarkoitettua Cellu Smooth - geeliä halutulle ihoalueelle ja työstä ohjeiden mukaisesti sopivalla teholla, joko pyörittävin tai silittävin liikkein. Noudata aina tarkasti pakkauksen mukana tulleita ohjeita. Parhaiden tulosten saamiseksi käytä Cellu Smooth - kavitaatiohoitolaitetta noin 2 -4 kertaa viikossa. Tällä tahdilla tuloksia on mahdollista nähdä jo 2-3 viikon sisällä käytön aloittamisesta.

Mitä pakkaus sisältää?

 • Cellu Smooth - selluliitin kavitaatiohoitolaitteen
 • Vekko virta-adapterin EU
 • Cellu Smooth selluliittigeeliä
 • Ohjekirjan

Turvallinen käyttää

Aikakatkaisutoiminnon ansiosta Cellu Smooth laitetta ei voi käyttää tarkoitettua pidempään. Laitetta voi käyttää aina 15 minuutin ajan kerrallaan ja tämän ansiosta laitteen käyttö on on myös helppo sisällyttää arkirutiineihin. Ultraäänellä toimiva laite on paitsi tehokas, myös testattu ja turvallinen metodi selluliitin hoitoon. Mikäli kuitenkin terveydentilasi vuoksi epäilet Cellu Smoothin sopivuutta sinulle, suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen käytön aloittamista.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 6 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Ennen kävin hoidattamassa selluliittia kauneshoitolassa, mutta tämän avulla voin tehdä saman kotona. Helppoa ja halpaa!
 • * Tyytyväinen asiakas ilmottautuu. Olen käyttänyt laitetta ohjeen mukaisesti nyt kuukauden verran - muutos ihossani on uskomaton!
 • * Selluliitti jaloissani paheni lapsien myötä. Enpä olisi puoli vuotta sitten uskonut että reiteni voivat näyttää vielä joku päivä tältä. Tänä kesänä uskaltaudun taas rannalle.
 • * Loistavaa palvelua puhelimitse, loistava tuotepaketti! :)
 • * Selluliittiä on vähemmän kuin ennen. Suosittelen kokeilemaan!
 • * Säännöllisellä käytöllä selluliitti reisissä on vähentynyt. Jatkan käyttöä edelleen.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi