Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Fabulous Breasts Tabs

90 kpl | Luonnolliset naisellisuutta korostavat tabletit

Yhteenveto

Monet naiset haluaisivat pystymmiltä ja täyteläisemmiltä näyttävät rinnat sekä saavuttaa uhkean ja kurvikkaan ulkomuodon. Fabulous Breasts Tabs -tabletit sisältävät tarkoin mitatun määrän voimakkaita kasviperäisiä ainesosia, jotka on erityisesti tasapainotettu naisvartaloille. Nämä tabletit ovat valmiina sinua varten, ja ne on erityisesti kehitetty parantamaan naisellisia muotoja.

  • Pyrkii parantamaan rintojen ulkonäköä sisältä käsin
  • Sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisia elämäntyylejä noudattaville naisille
  • Sisältää fenkoli- ja sarviapilauutteita
  • Rikastettu kehoa vahvistavalla kalsiumilla
  • Kolme päivittäistä, helposti nieltävää tablettia
  • Yksinkertainen, kivuton lähestymistapa

Fabulous Breasts Tabs -tabletit sisältävät seitsemää harvinaista kasvijohdannaista, joista jokainen on huolellisesti valittu perustuen asiantuntijatietoon niiden perinteisestä käytöstä. Nämä kolme kertaa päivässä nautittavat tabletit sisältävät myös 38 % suositellusta päivittäisestä kalsiumintarpeestasi, auttaen rintakudosta tukeutumaan terveisiin, vahvistettuihin lihaksiin. Voit ottaa positiivisen askeleen eteenpäin kohti itsevarmempaa tulevaisuutta helposti ja yksinkertaisesti, ilman kajoavia toimenpiteitä.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen
41.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Täydellinen naisen muoto

Täyteläisen kurvikasta vartalon muotoa on ihailtu jo esihistorialliselta ajalta lähtien - muinaisen Kreikan jumalatar Afroditesta Hollywood-ikoni Marilyn Monroeen asti, tiimalasivartaloa on pitkään pidetty “täydellisenä” naisen muotona. Mutta luontoäiti ja ajan tuomat muutokset eivät aina ole niin anteliaita kuin haluaisimme, ja koko ajan enemmän kuvalliseen ilmaisuun perustuvassa maailmassa monet meistä toivoisivat, että voisimme muuttaa fyysisiä ominaisuuksiamme.

Nykyaikaiset naiset saattavat kääntyä enenevässä määrin kauneusleikkausten puoleen tämän vaikutuksen aikaan saadakseen, mutta kuten lehtien tarinoista näemme, kukapa tietää, mitä sivuvaikutuksia ne voivat sinulle aiheuttaa. Emmekö kaikki haluaisi mieluummin ottaa luonnollisen, kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka toimii sisältä ulospäin parantaakseen sitä, mitä luonto on meille antanut?

Uskomattomat yhdisteet

Antaakseen naisille vaihtoehtoja karkeille kirurgisille toimenpiteille, yhä useammat tuotekehittäjät kohdistavat huomiotaan luonnollisesti stimuloiviin tekijöihin, joita voidaan sisällyttää ravintolisiin. Lisääntynyt kiinnostus on johtamassa phytoestrogeenien käyttöön. Näitä luonnollisesti esiintyviä yhdisteitä on monissa kasveissa, kuten fenkolissa, sarviapilassa ja Dong Quai:ssa, ja niiden tiedetään vaikuttavan niitä syövien eläinten hedelmällisyyteen.

Samoin tervettä verenkiertoa pidetään yhä tärkeämpänä runsaalle, kauniille vartalolle. Luonnollisia kasviuutteita aletaan pitää hyödyllisempinä kuin sivuvaikutuksilla lastattuja kemikaaleja. Tervettä verenkiertoa lisäämällä, koko vartaloa voidaan elävöittää ja virkistää mahdollisimman pystyjen, täyteläisten ja terhakoiden rintojen aikaansaamiseksi.

Fabulous Breasts Tabs -tabletit

Nämä pienet mutta voimakkaat tabletit yhdistävät asiantuntevasti seitsemän kasviperäistä ainetta tarjotakseen naisille kätevän, päivittäisen yrttilisän. Täydellisesti naisellisia muotoja varten tasapainotettuina ne sisältävät luonnollisia raaka-aineita, joita on historiallisesti ja perinteisesti arvostettu naissukupolvien ajan. Tämä innovatiivisesti suunniteltu tuote pyrkii syrjäyttämään kalliit ja epämiellyttävät kajoavat toimenpiteet.

Nämä huolellisesti valitut kasviuutteet ovat siirtyneet äidiltä tyttärelle, ja niiden on ymmärretty olevan avuksi naisellisissa terveysongelmissa, sekä erityisesti auttavan naisia saavuttamaan täyteläisemmät, pystymmät ja pyöreämmät rinnat. Fabulous Breasts Tabs -tabletit ovat täydellisiä kiireisille, liikkeessä oleville naisille, jotka haluavat lisätä synnynnäistä kauneuttaan huomaamattomalla, yksinkertaisella tavalla.

Fabulous Breasts aktiiviset ainesosat

Fenugreek
Sarviapila
Tämä myös Methinä tunnettu kulinaristinen yrtti kasvaa yleisimmin Lähi-Idän hiekkaisessa maaperässä, ja sitä käytetään paikallisissa ruokalajeissa. Sarviapilaa on perinteisesti käytetty naisten keskuudessa tuhansia vuosia täyttämään ja parantamaan luonnollisesti naisen rintoja ja muotoja. Se yhdistetään erityisesti rintaruokintaan ja uhkean hedelmälliseen ulkonäköön. Lisätietoja.
Fennel Seed
Fenkolinsiemen
Tätä aromaattista siementä pidetään historiallisesti merkittävänä mausteena, herkullisena maun antajana moniin ruokiin. Sitä on pitkään pidetty hyödyllisenä naisille yleisesti, ja sitä voidaan pitää “naisten” yrttinä, jota nautitaan epäsäännöllisyyksien hoitoon ja elämänmuutokseen. Monet käyttävät sitä pyöristämään ja täyttämään povea ja luomaan terveellistä, luonnollista naisellista muotoa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.
Saw Palmetto
Sahapalmu (saw palmetto)
Marjat, joista uute saadaan ja joita on historiallisesti käytetty liioittelemaan naisen kurveja ja lisäämään rintojen kokoa, kasvavat pienissä palmupuissa trooppisilla rannikkotasangoilla. Niiden korkealla phytosterolipitoisuudella näyttäsi olevan rintoja hyödyntävä vaikutus, auttaen niitä pysymään terveinä. Lue lisää täältä.
Cumin Seed
Kuminansiemen
Tätä tuoksuvaa, maukasta siementä, joka on tunnettu ja jolla on käyty kauppaa ympäri maailman vuosisatojen ajan, on pidetty korkeassa arvossa Ayurveda-perinteessä vuosituhansia. Sitä on käytetty ikivanhoissa kulttuureissa äidiltä tyttärelle aikojen alusta alkaen. Monet kokevat sen auttavan lisäämään kurvikkuutta, ja sitä nautitaan usein tarkoituksena lisätä rintakudosta.
Dong Quai (Angelica Sinensis)
Dong Quai (Angelica Sinensis)
Tällä myös nimillä Angelica sinensis ja Danggui tunnetulla perinteisellä kiinalaisella yrtillä on pitkä käyttöhistoria Kiinassa, Koreassa ja Japanissa. Sitä pidetään elintärkeänä naisten terveyden edesauttajana, ja siitä on löydetty yli 70 bioaktiivista ainetta Eräs Angelican juurien pääasiallisista kemiallisista yhdisteistä, feruulihappo, on yhdistetty terveeseen mikroverenkiertoon sekä verisuonien laajenemiseen.
Chili Pepper
Chilipippuri
Nämä polttavat hedelmät tunnetaan tulisesta mausteisuudestaan ja stimuloivasta, kiihottavasta ja voimaannuttavasta vaikutuksestaan kehoon! Tieteellinen yhteisö on yhä kiinnostuneempi niiden termogeenisistä vaikutuksista, erityisesti niiden makua antavasta kapsasiinikemikaalista, joka auttaa antamaan energiaa ja kiinteyttämään kehoa sisältäpäin.
Calcium
Kalsium
Kalsium on tuttu kehoamme rakastava mineraali, jota lukemattomat ravintoterapeutit suosittelevat parantamaan yleistä terveyttä, ja joka voi olla erityisen hyödyllistä naisille. Kalsium auttaa osaltaan saavuttamaan terveen veren ja lihaksiston, ja sillä on myös roolinsa solunjakautumisessa. Sitä on myös tutkittu tieteellisesti roolistaan rintojen terveydessä. Lue lisää täältä.

Ainesosat

Saw Palmetto -marja (Serenoa repens), Kalsium (kalsiumkarbonaatti), Sarviapilansiemen (Trigonella foenum-graecum), Fenkolinsiemen (Foeniculum vulgare), Kuminansiemen (Cuminum cyminum), täyteaine: E460, sakeuttamisaine: E466, Ohdakkeensiemen (Centaurea benedicta), Dong Quai (Angelica sinensis), Chilipippuri (Capsicum annuum), väri: E171, paakkuuntumisenestoaineet: E570, E572, emulgointiaine: E465, kosteudensäilyttäjä: E1518, väri: E172, paakkuuntumisenestoaine: E551, happamuudensäätöaine: E553b, pintakäsittelyaine: E903.

Käyttö

Fabulous Breasts Tabs -tabletit on suunniteltu helpoiksi ja yksinkertaisiksi, ja ne sopivat päivääsi vaivattomasti. Ota kerran päivässä kolme tablettia suuren vesilasin kera. Suosittelemme, että nautit Fabulous Breasts Tabs -tabletteja vähintään kolme kuukautta ja että panostat niiden pitkäaikaiseen käyttöön saadaksesi eniten irti tästä lisäravinteesta.

Ohjeita

Fabulous Breasts Tabs -tabletit perustuvat luonnolliseen yrttikoostumukseen, eikä niillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kuten minkä tahansa uuden lisäravinteen suhteen, suosittelemme kuitenkin lukemaan huolellisesti läpi ainesosaluettelon henkilökohtaisten allergioiden varalta. Jos käytät jotain lääkitystä, olet raskaana tai imetät, keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen tuotteen käyttöä. Tabletteja ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.

Fabulous Breasts Tabs 90 kpl | Luonnolliset naisellisuutta korostavat tabletit

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tuote ei ole niin hyvä, kehitystä ei ole tullut paljon. Olen ostanut tätä tuotetta, koska en ole löytänyt toista "luontaistuotetta".

P Pirjo L
Verified Purchase

Niin paljon helpompi käyttää kuin voiteet. Otan samalla kuin muutkin vitamiinit. Nyt vain alan odottamaan tuloksia :)

V Vikke
Verified Purchase

Itselläni ei ehkä ihan pienimmät rinnat olllut ennestäänkään mutta nämä tabletit ovat selvästi kiinteyttäneet ja tuoneet muotoa

R Rintava
Verified Purchase

Ei sivuvaikutuksia...

L Liisa
Verified Purchase

Suosittelen lämpimästi, luin jostain että fenugreek kasvattaa tissien kokoa ja sitä on näissä kapseleissa :)

A Anna
Verified Purchase

Toimivat todella hyvin. Suosittelen.

S Sofia
Verified Purchase

Rintani näyttävät ryhdikkäimmiltä jo nyt ja mieskin tykkää, suurkiitos!

K Kristiina
Verified Purchase

Jännä tuote, joka oikeasti toimii. Rinnat ovat jo muutaman viikon jälkeen muuttaneet hieman ulkomuotoaan ja minunkin itsetuntoni on kohonnut tissieni kanssa.

A Anneli
Verified Purchase

Toimii!

L Laura

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä