Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

CC Fabulous Breasts Voide

60ml Voide | Rintoja kiinteyttävä voide

Cobeco Cosmetics

49.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

CC Fabulous Breasts on rintoja kiinteyttävä ja kohottava rintojensuurennusvoide. Se sisältää sisältämiä luonnollisia ainesosia on jo vuosien ajan käytetty perinteisessä ja modernissa lääketieteessä hormoonitasojen säätelyyn ja tasapainottamiseen.

 • Suosittu valinta luonnolliseen rintojen suurentamiseen ja kiinteyttämiseen
 • Helposti levittyvä, miellyttävä ja huomaamaton käyttää
 • 100% luonnontuote
 • Nopeavaikutteinen koostumus
 • Sopii kaikenikäisille aikuisille naisille

Jos etsit rintojensuurennusvoidetta, joka ei vain paranna rintojesi ulkonäköä vaan tuo sinulle lisää itseluottamusta, voi tämä olla etsimäsi tuote. CC Fabulous Breasts voide on johtava valinta naisille, jotka haluavat kiinteyttää rintojaan sekä lisätä niiden kokoa.

Lue lisää

Mikä on CC Fabulous Breasts-voide?

CC Fabulous Breasts Cream on nopeavaikutteinen rintojensuurennusvoide, jota voidaan käyttää päivittäin. Voiteen sisältämiä luonnollisia ainesosia on jo vuosien ajan käytetty sekä perinteisessä että nykyaikaisessa lääketieteessä hormonitasojen säilyttämiseen sekä rintojen suurentamiseen.

Vaikka rintojen suurennusleikkaus on nopea tapa saavuttaa suuremmat rinnat, voi se olla hyvin kallista ja riskialtista. Monet rintaimplantit voivat aiheuttaa vuotoja tai jopa revetä auki aiheuttaen epämuodostuneet rinnat. CC Fabulous Breasts voide on erinomainen, sillä se tarjoaa tuloksia asteittain. Näin kenenkään ei tarvitse tietää, että olet edes käyttänyt sitä.

Miten käytän CC Fabulous Breast-voidetta?

Voidetta voidaan levittää kahdesti päivässä, mieluiten aamuisin suihkun jälkeen ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Optimaalisten tulosten takaamiseksi, levitä pieni määrä voidetta koko rintojen alueelle pyörivin liikkein. Hiero tuotetta ihollesi 1-2 minuutin ajan, kunnes se on täysin imeytynyt.

Koska voin nähdä tuloksia?

Voide koostuu luonnollisista ainesosista, joten sen tuomat tulokset vaihtelevat käyttäjästä toiseen, sillä jokainen keho reagoi eri tavoin. Yleisesti ottaen, tulisi sinun huomata rintojesi kiinteytyneen noin 1-2 kuukauden kuluttua ja suurentuneen noin 2-3 kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa käyttää tätä voidetta yhdessä CC Fabulous Breasts tablettien kanssa.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Tämä tuote on valmistettu luonnollisista ainesosista, joten sinun ei tulisi todeta mitään haitallisia sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että luet valmisteen tuoteselostuksen mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi. Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöönottoa.

Mitä CC Fabulous Breasts-voide sisältää?

Vesi, glyseriini, aloe vera, levä, kamomilla, sencha, rypäleiden siemenet ote, quercus, hamamelis, kehäkukka, persea gratissima, oleyyli erucate, karbomeeri, threithanolamine, allantoiinia, menthe pepritha-öljy, methylchloroisothiazonlinone.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (77.78% pohjautuen 9 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.81% pohjautuen 226 )

 • * Erittäin hyvä palvelu. Paketti tuli nopeasti perille. Toivottavasti voin ymös antaa hyviä uutisia tuotteesta kuukauden kuluttua.
 • * Nopea ja huomaamaton toimitus...olen tyytyväinen myös tuotteeseen. Vain viisi päivää ja tunnen rintojeni olevan kiinteämmät
 • * Hyvä palvelu ja hyvä tuote
 • * Se toimii!!!!
 • * En ollut kyllä aluksi uskoa todeksi, mutta pakko se on, sillä tämä voide tosiaan toimii :D
 • * Aloitin vain muutama päivä sitten, ja alan jo tuntea pientä eroa rinnoissani.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi