CC After Depilation Bikini Gel

60ml Geeli | Suojaa & ravitsee karvanpoiston jälkeen

Cobeco Cosmetics

29.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

CC After Depilation Gel –voiteen avulla voit ylläpitää siistin ja sileän bikinirajan. Rauhoittava voide auttaa lieventämään sheivauksen tai vahauksen jälkeistä polttelua, kutinaa tai kipua.
  • Luonnonvalmiste, joka auttaa sileän ja trimmatun bikinirajan ylläpitämisessä
  • Lievittää kutinaa, polttelua ja kipua
  • Viilentää ja kosteuttaa lantionseudun ihoa

CC After Depilation Gel on erityisesti kehitetty lantionseudun ihon hoitoon. Sen lievä desinfioiva vaikutus pitää punoituksen loitolla, samalla kosteuttaen ihoasi.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 50 ml

Mikä on CC After Depilation Gel -voide?

CC After Depilation Gel on Cobeco Pharman valmistama suosittu voide intiimialueille. Sitä voidaan käyttää lantion seudun alueella bikinirajan sheivauksen tai vahauksen jälkeen. Rauhoittava geeli lievittää ihokarvanpoistoon suunniteltujen terien ja sisäänkasvaneiden ihokarvojen aiheuttamaa kutinaa, punoitusta tai kipua. Tuloksena on siisti ja sileä bikiniraja, joka antaa itsevarmuutta näyttäytyä rannalla tai uima-altaan äärellä.

Miten CC After Depilation Gel -voide toimii?

Geeli sisältää kalsium tioglykolaattia, alkaalista kemikaalia, joka hajottaa häpykärvan proteiinin rakennetta, irrottaen sen ihosta ja estäen sen kasvamisen sisäänpäin. Toisin kuin useat muut häpykarvojen poistoon suunnitellut tuotteet, CC After Depilation Gel kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lievittää punoitusta ja ärsytystä.

Miten käytän CC After Depilation Gel -voidetta?

Levitä tuotetta bikirajaan ajelun jälkeen ja hiero tasaisesti ihollesi kerran päivässä, neljän päivän ajan. Voit tämän jälkeen käyttää pienempiä määriä geeliä 2-3 kertaa viikossa, seuraavaan bikirajan käsittelyyn asti.

Varmista, että hoitamasi alue on puhdas ennen geelin levittämistä. Voit myös vahvistaa valmisteen vaikutusta kuorimalla ihon käsittelykertojen välillä. Tämä voi estää sisäänkasvaneiden ihokarvojen riskiä.

Onko CC After Depilation Gel –voiteella sivuvaikutuksia?

Suosittelemme, että luet valmisteen tuoteselosteen mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi. Älä levitä geeliä rikkoutuneelle tai vahingoittuneelle iholle.

Mitä CC After Depilation Gel sisältää?

CC After Depilation Gel sisältää seuraavia ainesosia: vesi, setearyyli-alkoholi, kalcium tiglykoli