ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Voide katkenneille verisuonille Skin Doctors Capillary Clear
Voide katkenneille verisuonille Skin Doctors Capillary Clear

Kasvovoide 50 ml Skin Doctors

50 ml Voide | Häivyttää pinnallisia verisuonia, hiussuonia sekä katkenneita verisuonia.

Yhteenveto

Skin Doctors Capillary Clear -voide häivyttää kasvojen pinnallisia verisuonia ja katkenneita hiussuonia, kapillaareja, jopa alle 4 viikossa. Käytä voidetta päivittäin pesun jälkeen saadaksesi pehmeämmän, tasaisemman ja kauniimman ihon. Niille, joilla on ruusufinni eli rosacea tai couperosa iho, voi Capillary Clear -voide olla apu vähentämään ihon punaisuutta ja pinnallisia verisuonia.
  • Voi tehokkaasti häivyttää pinnallisia verisuonia
  • Auttaa parantamaan vaurioitunutta ihoa, esimerkiksi kemiallisen kuorinnan jälkeen
  • Erinomainen niille miehille ja naisille, jotka kärsivät suonikohjuista tai katkenneista hiussuonista kasvoilla
  • Vähentää kasvojen punoitusta ja hoitaa ruusufinniä
  • Hoitaa couperosa ihoa
  • Sisältää 100% luonnollisia ainesosia

Skin Doctors Capillary Clear -voide on plastiikkakirurgien kehittämä tehokas hoito pinnallisiin verisuoniin ja suonikohjuihin sopien kaikille ihotyypeille.

Mikä on Skin Doctors Capillary Clear?

Pinnalliset verisuonet näkyvät iholla epämiellyttävinä punaisina läiskinä ja hämähäkin muotoisina suonina nenän päällä, poskilla ja niitä ympäröivillä alueilla. Nämä oireet voivat johtua geneettisistä tekijöistä, elämäntavoista, kuten runsaasta alkoholin käytöstä tai altistumisesta auringolle. Skin Doctors Capillary Clear kohdistuu näihin ongelma-alueisiin vähentäen pinnallisten verisuonien ja laajenneiden hiussuonien näkyvyyttä. Voide soveltuu kaikille ihotyypeille ja voidaan käyttää yhdessä muiden Skin Doctors -sarjan ihonhoitotuotteiden kanssa.

Skin Doctors Capillary Clear -voiteen aktiiviset ainesosat auttavat tukemaan suonien elastisuutta ja terveyttä sekä hajottamaan kuivuneet verikertymät suonien ympärillä. Kun pienet hiussuonet jatkuvasti laajentuvat suurempien suonien aiheuttaman paineen vuoksi, tulevat niistä pysyvästi laajentuneita. Epänormaali laajentuminen heikentää hiussuonien seinämiä aiheuttaen niiden repeämisen. Hiussuonien seinämien revetessä virtaa veri ulos suonesta muiden suonien muodostamia kujia pitkin. Kuivuessaan veri aiheuttaa verkkomaisia mustelmia, joihin usein viitataan katkenneina verisuonina. Skin Doctors Capillary Clear -voide vähitellen häivyttää katkenneiden verisuonien näkyvyyttä, kunnes ne häviävät kokonaan.

Miten käytän Skin Doctors Capillary Clear-voidetta?

Levitä pieni määrä voidetta hoidettavalle iholle aamuin ja illoin. Ennen levittämistä kostuta ihosi lämpimällä vedellä avataksesi ihohuokoset ja maksimoidaksesi voiteen vaikutus. Ihanteellisin aika tuotteen käyttöön on saunan tai suihkun jälkeen. Hiero voide kevyesti ihoon saadaksesi parhaan tuloksen. Kun katkenneet hiussuonet ovat kadonneet, jatka tuotteen käyttöä estääksesi niiden ilmestyminen uudelleen.

Koska voin nähdä tuloksia?

Monet käyttäjät ovat todenneet, että parhaat tulokset on nähtävissä 4-6 viikon kuluttua, kun voidetta levitetään kahdesti päivässä. Tulokset vaihtelevat henkilöittäin riippuen ongelman vaikeusasteesta. Ihon tyyppi, paksuus ja pH-arvo vaikuttavat myös osaltaan tuloksiin.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

On Suositeltavaa, että testaat Skin Doctors Capillary Clear-voidetta pienelle ihoalueelle 24 tuntia ennen hoidon aloittamista todetaksesi allergisen ihoreaktion mahdollisuuden. Capillary Clear-voidetta ei suositella käytettäväksi, jos ole raskaana, imetät tai olet lääkityksellä, kuten varfariini- tai aspiriini-kuurilla. Tuote ei sovellu limakalvoille tai rikkinäiselle iholle.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

  • Phytotoniini - sisältää arnikin, sypressin ja kalliokielon uutteita. Se sisältää runsaasti flavonoideja, saponiineja ja prosyanidiineja, jotka vahvistavat hiussuonten seinämiä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että phytotoniinin käyttö kolmessa viikossa vähentää punoitusta 24 % ja suonen ulkoisia verenkiertoja 25 %. Tämä parantaa katkenneita kasvojen suonia vähentäen merkittävästi ihon punaisuutta.
  • Salisyyli- ja maitohappo -Auttaa silottamaan ihon pintaa, jonka seurauksena hiussuonet vähenevät ihon pinnalla.

Miten voin ostaa Skin Doctors Capillary Clear -voiteen ShytoBuylta?

Skin Doctors Capillary Clear -voiteen ostaminen ei voisi olla helpompaa. Tarjoamme eri maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, ja arkipäivisin ennen klo 18 tehdyt tilaukset postitetaan samana päivänä. Klikkaa vain "Lisää ostoskoriin" -painiketta ja aloita ostaminen jo tänään!

Ostetaan usein yhdessä

Biotiinivitamiini Gummies 5000 mcg
Biotiinivitamiini Gummies 5000 mcg

5000 mcg 120 Gummies | Sisältää biotiinia, B-vitamiinia sekä sinkkiä, ja kohentaa sisältäpäin

19.99€ 24.99€

+
Alennusmyynti Anti-Age-Seerumi A-Vitamiinilla Eco Masters
Anti-Age-Seerumi A-Vitamiinilla Eco Masters

30 ml Seerumi | Ryppyjä, uurteita ja veltostunutta ihoa ehkäisevä seerumi sisältää a-vitamiinia

26.39€ 32.99€

1 Tuote(tta)

19.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(73)
4 Tähteä
(45)
3 Tähteä
(13)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

88.48% pohjautuen 131 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Nopea toimitus ,tuote ollut liian vähän aikaa käytössä jotta voisin arvostella mutta hyväntuoksuinen ja imeytyy iholle hyvin .

S Sinikka K
Verified Purchase

Tuntuu viikon käytön jälkeen että iho on rauhoittunut toivottavasti teho jatkuu...

A Arja T
Verified Purchase

Tuotetta käytetty vasta niin vähän aikaa et vielä vaikea arvioida😁

M Mirja L
Verified Purchase

Toivottavasti, että paranee nopeasti?

S Saimi S
Verified Purchase

Toivon, että se on hyvä, mutta se kestää kauan

S Saimi S
Verified Purchase

Kasvojen punoitus tasaantunut.

S Sirkka-Liisa
Verified Purchase

Tuote tuntuu miellyttävältä kasvoilla. Iho on pehmeämpi. Vielä ei ole muutoksia tapahtunut katkenneille verisuonille. Ollut käytössä noin viikon aamuin illoin

S Sire V
Verified Purchase

Toivon todellakin saavani poskien punoituksen kuriin. Tuote miellyttävän tuoksuinen ja kevyt levittää iholle.

S Sirkka-Liisa
Verified Purchase

Ihana voide. On toiminut niin hyvin, että voin vähentää meikkivoiteen käyttöä :)

R Reetta
Verified Purchase

Tämä todellakin toimii! Nenän ympärysihon pinnalliset verisuonet kadonneet jo lähes täysin vajaan kahden viikon käytön jälkeen.Käytän jatkossa ylläpitohoitona ja suosittelen todella lämpimästi tätä tuotetta muillekin.

A Ansku

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä