Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Brain Complex

287 mg 180 kpl | Aivojen toimintaa tukeva ravintolisä

Yhteenveto

Aamuisin meillä kaikilla on suuria suunnitelmia päivän varalle, mutta päivän mittaan alamme väsyä ja motivoituneisuus ja energia katoavat vähitellen taivaan tuuliin. MaxMedix on onneksi oivaltanut, että tarvitsemme vähän lisäapua pysyäksemme mahdollisimman tehokkaina. Brain Complex on luonnollinen, innovatiivinen ravintolisä, joka on tarkoitettu erityisesti energisyyden ja henkisen toimintakyvyn ylläpitoon.

 • Antaa henkistä energiaa, motivaatiota ja keskittymiskykyä
 • Sisältää B-vitamiinia, joka tukee normaalia psyykkistä toimintaa
 • Auttaa väsymykseen ja uupumukseen
 • Sisältää Bioperine- ja kofeiiniuutetta
 • Sisältää ainutlaatuisen vitamiiniyhdistelmän
 • 180 kapselia 6 kuukauden annoksiin

Helppokäyttöiset kapselit sopivat vaivattomasti päiväohjelmaasi. Luonnollinen, kofeiinia ja Bioperine-uutetta sisältävä Brain Complex on luonnon oma keino elinvoimasi palauttamiseen ja motivaation ylläpitoon.

 • Gluteeniton
 • GMP
 • Vegaaninen
 • Asiantunteva resepti

Energiaa ja motivaatiota

Määrätietoisena pysyminen ei ole aina helppoa, sillä kaikilla meistä on päiviä, jolloin tunnemme itsemme väsyneiksi emmekä jaksa keskittyä arjen kiireissä. Kyse voi olla niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin aamulla ylös nousemisesta, työtehtävän suorittamisesta tai inspiraation löytämisestä. Voit löytää itsesi pitkittämästä mitä tahansa projektia tai uupumasta sen vuoksi, mikä vie mieleltä voimia. Tyypillisiä syitä energianpuutteeseen ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Unenpuute
 • Vitamiinipuutokset
 • Nestehukka
 • Stressi

Energianpuute vaikeuttaa henkilökohtaisten tavoitteiden toteuttamista, mikä voi olla turhauttavaa. Siksi fokuksen ylläpitämiseen kannattaa etsiä keinoja, jotka auttavat väsymykseen ja energianpuutteeseen. Luonnolliset ravintolisät ovat monille varteenotettava vaihtoehto, sillä ne sisältävät yleensä paljon tärkeitä vitamiineja ja luonnonkasveja, jotka antavat aivoille lisäenergiaa. Oikeanlainen ravinto, säännöllinen liikunta ja riittävä uni auttavat sinua pysymään virkeänä ja toimintakykyisenä.

Brain Complex

Maxmedix on kehittänyt laajan, vitamiineja ja kivennäisaineita koskevan tutkimuksen pohjalta Brain Complex -ravintolisän, joka parantaa fokusta ja antaa lisäenergiaa. Ravintolisä koostuu huolellisesti hyödyllisten ominaisuuksiensa perusteella valituista raaka-aineista, jotka auttavat pysymään motivoituneena ja energisenä. Gluteenittomat Brain Complex -kapselit ovat täydellinen lisä jokapäiväiseen arkeen.

Raaka-aineet

Brain Complex -ravintolisän raaka-aineet on valittu sen perusteella, miten ne ovat hyödyksi määrätietoisuuden, energisyyden ja motivaation ylläpitämisessä. Tärkeimpiä raaka-aineita ovat seuraavat:

Vitamiiniyhdistelmä (E, C, B5, B12)

Monet vitamiinit, varsinkin C ja B, antavat aivoille boostia. Vitamiinit, jotka tunnetaan normaalin psyykkisen toiminnan ja aktiivisen hermoston ylläpitäjinä, ne auttavat myös väsymykseen ja uupumukseen.

Kofeiini

Tämä uute ylläpitää vireyttä ja keskittymiskykyä. Tiettyjen juomien, kuten kahvin ja teen, sisältämä aine auttaa meitä heräämään aamuisin, ja se on suosituin, luonnollinen apu henkisen energian lisäämiseen.

Tauriini

Aminosulfonihappo, jota esiintyy pääasiassa lihassa ja maitotuotteissa, mutta myös vegaanisessa muodossa. Tauriinia on käytetty jo vuosien ajan henkisen ja fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen, ja sen vaikutuksia on tutkittu paljon. Täältä löydät lisätietoa.

Bacopa

Myös bhrahmina tunnettu Bacopa on kasvi, jota käytetään Ayurveda-perinteessä. Historiallisesti sitä on käytetty adaptogeenina, joka vahvistaa kehoa stressitilanteissa. Nykytiede tutkii kasvin vaikutusta kognitiivisiin toimintoihin. Lisätietoa saat täältä.

Ginkgo biloba

Kiinalaisesta neidonhiuspuusta saatavaa uutetta on käytetty perinteisesti antamaan energiaa ja elinvoimaa. Viime aikoina on tutkittu neidonhiuspuun vaikutusta kognitiiviseen toimintaan ja henkiseen aktiivisuuteen. Lisätietoa saat täältä.

Bioperine (mustapippuriuute)

Mustapippuria käytetään paljon ympäri maailmaa. Sen tulisuus syntyy aktiivisten ainesosien vuorovaikutuksesta. Piperiini, yksi tärkeimmistä ainesosista, on bioperineuutteen sisältämä aine, jota käytetään tehostamaan muiden ravintoaineiden imeytymistä. Lisätietoa saat täältä.

Kaikki ainesosat: DHA (Dokosaheksaeenihappo) [Kasviperäisestä lähteestä], C-vitamiini (Askorbiinihappo), B1-vitamiini (Tiamiini HCL), B2-vitamiini(Riboflaviini), Vedetön kofeiini, Panax Ginseng jossa 80% ginsenosiideja, Ginkgo Biloba -uute, L-Teaniini, L-Tyrosiini, Niasiini (Niasiiniamidi) L-Tauriini, L-Fenyylialaniini, 5-HTP (Griffonia-siemenuute 8:1), Kurkuma (Curcuma Longa) -jauhe, Ashwagandha (Withania Somnifera), Kasviperäinen kapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC), Täyteaine: Dikalsiumfosfaatti.

Käyttöohjeet

Parhaan vaikutuksen saamiseksi ota 1 Brain Complex -kapseli päivässä veden kanssa. Pakkaus sisältää 180 kapselia, mikä riittää kuuden kuukauden annoksia varten. Käytä ravintolisää säännöllisesti vähintään kolmen kuukauden ajan nähdäksesi sen täyden vaikutuksen.

Turvallinen ja luonnollinen ravintolisä

Brain Complex on kasviperäinen, vegaaneille sopiva ja gluteeniton ravintolisä. Se koostuu luonnollisista raaka-aineista ja valmistetaan Iso-Britanniassa GMP-standardien mukaisesti, joten sillä ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Sisältää kofeiinia (40mg) per annos.

Varoitus: Älä käytä tuotetta yhtäaikaa masennuslääkkeiden kanssa.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 kpl | Aivojen toimintaa tukeva ravintolisä

22.99€

+
Viaman T Boost
Viaman T Boost

180 kpl | Mieskuntoa tukeva ravintolisä

31.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

91.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Kahden kuukauden pakkaus on kohta käytetty ja siitä on ollut tosi paljon hyötyä opinnoissa!

J Janne
Verified Purchase

Kapselit on helppo niellä ja huomasin vaikutuksen jo viikossa! Töissä oli helpompi keskittyä.

M Minna
Verified Purchase

Helppokäyttöinen ravintolisä

T Tatu
Verified Purchase

Helppo nielaista, toimii.

K K
Verified Purchase

Tuote kuulostaa lupaavalta. Kiitos.

E Emilia
Verified Purchase

Kiitos

A Anna
Verified Purchase

Huipputuote.

R Riikka
Verified Purchase

Sain lahjaksi siskolta ja olen todella tyytyväinen, mikä lahja.

K K
Verified Purchase

Keskittymiskykyni herpaantuu nykyään helposti ja tuntuu, että nää auttaa.

A Anneli
Verified Purchase

Auttaa oikeasti keskittymään!

H Helena

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä