Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Uutuus!

Biotiini Complex

365 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

Tarjoa kehollesi lisäboostia Maxmedixin Biotiini Complex -ravintolisän avulla. Tämä täysin luonnollinen sekä tehokas ravintolisä sisältää 10,000 μg annokset korkealaatuista Biotiinia, joka tunnetaan sen painonhallintaa hyödyttävistä ominaisuuksista. Lisäksi Biotiini osallistuu elimistön normaaliin energia-aineenvaihduntaan, ja siitä voi olla hyötyä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä elinvoimaisuuden tukemisessa. Boostaa energiatasosi Biotiini Complexin avulla jo tänään!

  • Korkealaatuinen ja täysin luonnollinen ravintolisä
  • Tukee luonnollisia energiatasoja
  • Auttaapainonhallinnassa
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • 10,000 μg annos jokaisessa tabletissa
  • 365 tablettia - koko vuoden annokset
19.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on Biotiini Complex?

Biotiini, eli B7-vitamiini, muuntaa ravinteita energiaksi elimistössä. Kyseessä on vesiliukoinen vitamiini, ja tästä syystä sitä on saatava säännöllisesti. Vaikka useista ruoka-aineista löytyy runsaitakin määriä Biotiinia, voi kiireinen aikataulu hankaloittaa tasapainoisen ruokavalion noudattamista. Onneksi voit tukea ruokavaliotasi helposti ja kätevästi Maxmedixin Biotiini Complexin avulla! Tämä ravintolisä ei ainoastaan tarjoa kehollesi sen tarvitsemaa päivittäistä Biotiinia, vaan lisäksi siitä löytyvät myös Sinkki, Seleeni sekä Kookos, jotka osallistuvat normaalin ihon ja hiusten terveyden ylläpitämiseen.

Mitkä ovat Biotiini Complexin tärkeimmät hyödyt & ainesosat?

Energia

Kuten jo kerroimmekin, Biotiinia pidetään katalyyttina, joka muuntaa rasvojen, proteiinien ja hiilihydraattien kaltaisia ravinteita energiaksi. Elimistö tarvitsee energiaa säilyttääkseen sekä kehon että mielen mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Iho

Biotiini on tärkeä tekijä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin säilyttämisessä. Sen tiedetään jopa ehkäisevän ulkoisten tekijöiden, kuten ilmansaasteiden, aiheuttamaa epätasaista ihon sävyä.

Kudosten ylläpitäminen

Biotiini osallistuu myös lihaskudosten kasvattamiseen ja ylläpitämiseen. Se tukee lihaskudoksen korjaamista vaurioiden sattuessa, sekä hermokudosten normaalia toimintaa.

Painonhallinta

Biotiinin tiedetään osallistuvan myös terveellisen painoindeksin säilyttämiseen. Painonhallinnasta huolestuneiden kannattaakin lisätä tätä vitamiinia sisältäviä ruokia päivittäiseen ruokavalioon.

Elimistön optimointi

Biotiinia pidetään useiden tärkeiden komponenttien syntetisaattorina, jolla on tärkeitä tehtäviä elimistön hyvinvoinnin säilyttämisessä. Tämä vitamiini tukee esimerkiksi glukoosin muuntamista energiaksi. Lisäksi sen tiedetään syntetisoivan kehon rasvahappoja sekä aminohappoja.

Kenelle Biotiini Complex on tarkoitettu?

Tämä ravintolisä sopii kaikille yli 18-vuotiaille aikuisille.

Koska Biotiinia löytyy suurelta osin eläinperäisistä tuotteista kuten kalasta, maidosta, maksasta ja munuaisista, on se ihanteellinen ravintolisä vegaaneille ja kasvissyöjille joiden ruokavalio ei sisällä tarvittavia määriä Biotiinia.

Jokainen yli 18-vuotias voi hyötyä Biotiinin säännöllisestä käytöstä. Ravintolisä sopii erityisesti ohuista tai harvenevista hiuksista kärsiville.

Biotin Complex - Käyttöohje

Ota 1 kapseli päivässä, mieluiten aterian ohessa tai lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Jotta saisit parhaat tulokset ota Biotiini samaan kellonaikaan joka päivä.

Ainesosat

Täyteaineet (Dikalsiumfosfaatti, Mikrokiteinen selluloosa), Sinkkisitraatti, D-Biotiini, Paakkuuntumisenestoaineet (Rasvahappojen magnesiumsuolat, Piidioksidi), Selenometioniini (Kantoaine: Dikalsiumfosfaatti), Kookoksen keskiketjun triglyseridi (MCT) -jauhe (Kantoaine: Muunneltu tärkkelys; Antioksidantit: Tokoferolisekoitus, Askorbyylipalmitaatti).

Lue lisää
Biotiini Complex 365 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös