Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Biotiini Complex

10000 mcg 365 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

Yhteenveto

Tarjoa kehollesi lisäboostia Maxmedixin Biotiini Complex -ravintolisän avulla. Tämä täysin luonnollinen ja tehokas ravintolisä sisältää 10,000 mcg annokset korkealaatuista Biotiinia, joka tunnetaan sen hiuksille, iholle ja kynsille hyödyllisistä ominaisuuksista. Ehkäise hiusten ohenemista, ja tue hyväkuntoisia sekä terveitä hiuksia Biotiinin avulla. Lisäksi Biotiini osallistuu elimistön normaaliin energia-aineenvaihduntaan, ja siitä voi olla hyötyä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa.

 • Korkealaatuinen ja täysin luonnollinen ravintolisä
 • Tukee hiusten ja ihon hyvinvointia
 • Sisältää Sinkkiä ja Seleeniä
 • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
 • 10,000 mcg annos jokaisessa tabletissa
 • 365 tablettia - koko vuoden annokset
 • Vegaaninen
 • GMP
 • Korkea vahvuus
 • GMO Free

Mikä on Biotiini Complex?

Biotiini on peräisin kreikankielisestä sanasta “biotos”, joka tarkoittaa elämää tai ravintoa. Biotiini, eli B7-vitamiini, on vesiliukoinen vitamiini, ja tästä syystä elimistön on saatava sitä säännöllisesti. B-vitamiinit ovat tärkeitä elimistön terveen aineenvaihdunnan kannalta. Biotiinia kutsutaan myös “hiusten vitamiiniksi”, sillä se auttaa ylläpitämään hiusten, kynsien sekä ihon hyvinvointia.

Vaikka useat ruoka-aineet sisältävät Biotiinia, voi kiireinen aikataulu hankaloittaa tasapainoisen ruokavalion noudattamista. Onneksi voit tukea ruokavaliotasi helposti ja kätevästi Maxmedixin Biotiini Complexin avulla! Tämä ravintolisä ei ainoastaan tarjoa kehollesi sen tarvitsemaa päivittäistä Biotiinia, vaan lisäksi siitä löytyvät myös Sinkki, Seleeni sekä Kookos, jotka osallistuvat normaalin ihon ja hiusten terveyden ylläpitämiseen.

Mitkä ovat Biotiini Complexin tärkeimmät hyödyt & ainesosat?

Hiusten hoito

Biotiinin riittävä saanti auttaa ylläpitämään terveitä, kauniita ja kiiltäviä hiuksia. B7-vitamiinin puutos saattaa aiheuttaa hiusten ohenemista ja haurastumista sekä hiustenlähtöä. Biotiinin on todettu tukevan myös vahvoja ja terveitä kynsiä.

Ihonhoito

Biotiini auttaa ihon limakalvojen ylläpitämisessä. Biotiinin puutos voi aiheuttaa ihon kuivumista ja jopa ihottumaa. Lisäksi B7-vitamiini osallistuu elimistön rasva-aineenvaihduntaan, joka on ihon hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeää.

Kudosten ylläpitäminen

Biotiini osallistuu myös lihaskudosten kasvattamiseen ja ylläpitämiseen. Se tukee lihaskudoksen korjaamista vaurioiden sattuessa, sekä hermokudosten normaalia toimintaa.

Parantaa aineenvaihduntaa

Biotiinia pidetään elimistön energia-aineenvaihdunnan katalystinä, joka auttaa muuntamaan rasvoja, proteiineja ja hiilihydraatteja energiaksi. Säännölliset aineenvaihduntaprosessit ovat erittäin tärkeitä kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja hyvän kunnon ylläpitämiseksi.

Kenelle Biotiini Complex on tarkoitettu?

Tämä ravintolisä sopii kaikille yli 18-vuotiaille aikuisille. Biotiinin lisäämistä ruokavalioon suositellaan silloin, kun tavoitteena on hiusten ja kynsien vahvistaminen, sekä ihonhoito.

Koska Biotiinia löytyy suurelta osin eläinperäisistä tuotteista kuten kalasta, maidosta, maksasta ja munuaisista, on se ihanteellinen ravintolisä vegaaneille ja kasvissyöjille joiden ruokavalio ei sisällä tarvittavia määriä Biotiinia.

Biotiini Complex on korkealaatuinen ravintolisä. Se on gluteeniton, sokeriton, GMO-vapaa ja kestävästi tuotettu. Jokainen annos sisältää 10 000mcg Biotiinia, sekä lisäksi Sinkkiä, Kookosta ja Seleeniä, jotka auttavat tukemaan hiusten kasvua sekä aineenvaihduntaa.

Jokainen yli 18-vuotias voi hyötyä Biotiinin säännöllisestä käytöstä. Ravintolisä sopii erityisesti ohuista tai harvenevista hiuksista kärsiville.

Biotin Complex - Käyttöohje

Ota 1 kapseli päivässä, mieluiten aterian ohessa. Jotta saisit parhaat tulokset ota Biotiini samaan kellonaikaan joka päivä.

Ainesosat

Täyteaineet (Dikalsiumfosfaatti, Mikrokiteinen selluloosa), Sinkkisitraatti, D-Biotiini, Paakkuuntumisenestoaineet (Rasvahappojen magnesiumsuolat, Piidioksidi), Selenometioniini (Kantoaine: Dikalsiumfosfaatti), Kookoksen keskipitkäketjuiset triglyseridit (MCT) -jauhe (Kantoaine: Muunneltu tärkkelys; Antioksidantit: Tokoferolisekoitus, Askorbyylipalmitaatti).

Suositus

Älä ylitä päivittäistä annossuositusta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkitystä tai olet terveytesi vuoksi tarkkailun alaisena, varmista ravintolisän käyttöönotto lääkäriltä.

Jos huomaat sivuvaikutuksia, keskeytä tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Säilytys

Säilytä tuote kuivassa ja viileässä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Biotiini Complex
Biotiini Complex

10000 mcg 365 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

21.99€

+
maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Activator Seerumi
maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Activator Seerumi

50 ml Seerumi | Seerumi oheneville hiuksille

15.99€

+
Viaman Volume
Viaman Volume

60 kpl | Siemennesteen määrää tukevat kapselit

25.99€

1 Tuote(tta)

21.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä