ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Bathmate

Bathmate

Suodattimet

Tyyppi

Hinta

67.00€ 101.00€

Muut

Arvosana

Katso Bathmate lisä- ja varaosat tästä! Tilaa kätevä suihkuhihna tai mahtava Bathmate liukuvoide penispumpulle.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Bathmate penispumppujen historiaa

Bathmate on asettanut täysin uudenlaiset standardit penispumpuille ja niiden toiminnalle, siitä onkin tullut erittäin suosittu tuote maailmalla. Nämä ainutlaatuiset penispumput eroaa kilpailijoistaan mullistavan hydroteknologian ansiosta, veden ja pumpun luoman alipaineen avulla voit saavuttaa kasvutavoitteesi nopeammin. Tämä ainutlaatuinen penispumppu on normaalia penispumppua huomattavasti tehokkaampi, nyt saatavana suomeen.

Bathmate tuotteet valmistetaan aina korkealuokkaisesta materiaaleista ja ne on valmistettu aina korkealaatuisessa omassa tehtaassa. Tämä takaa tuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden. Hydraulinen penispumppu tarjoaa monia etuja verrattuna ilmakäyttöiseen penispumppuun ja tästä syystä näistä penispumpuista on tullut erittäin suosittuja ympäri maailman. Tuotteita valmistaa Brittiläinen Dx Products Ltd, Hosbury, Länsi Yorkshire, Englannissa.

Hydraalisen penispumpun tarina alkoi yli kymmenen vuotta sitten, ajatus vesikäyttöisestä penispumpusta syntyi halusta kehittää ilmatoimista penispumppua pitemmälle. Materiaalina vesi tarjosi parempia ominaisuuksia, kuin ilma sillä vedenpaineen tuoma paine ja käyttömukavuus oli aivan ylivoimainen ilmaan verrattuna. Tarkoitus oli luoda tuote joka parantaa erektiota ja antaa myös sopivasti seksuaalista ärsykettä käyttäjäystävällisellä tavalla.

Vuonna 2010 yrityksen tuotekehitys oli valmis ja oli aika alkaa markkinoida tuotteita. Uudenlaisen rakenteen ansiosta Bathmatesta tulikin nopeasti maailmanlaajuinen suosikki, ja se on yksi myydyimmistä tuotteista tässä kategoriassa. Kansainvälinen ilmiö kertoo paljon tuotteen huolellisesta suunnittelusta. Nyt tuotteita myydään yli 60 eri maahan ja sillä on satojatuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Muista että ShytoBuy tarjoaa aina ilmaisen liukuvoiteen ostaessasi Bathmate penispumpun meiltä!

Miksi valita Bathmate-penispumppu?

Bathmate-tuotteet eivät ole tunnettuja vain niiden innovatiivisesta tekniikastaan, vaan myös niiden helppokäyttöisyydestä. Penispumppua voidaan käyttää milloin ja missä haluat, oli se sitten kylvyssä, suihkussa tai televisiota katsellessa. Toinen hyvä syy investoida tähän tuotteeseen on sen tuomat tulokset.

  • Suunniteltu lisäämään peniksen pituutta ja ympärysmittaa
  • 95% onnistumisprosentti valmistajan omissa tutkimuksessa
  • Helppo käyttää esimerkiksi suihkussa, kylvyssä tai saunassa
  • Helppo käyttää yhdellä kädellä
  • Auttaa saavuttamaan kovan ja kestävän erektion
  • Laaja valikoima malleja eri tarpeisiin

Valmistajan teettämät tutkimustulokset ovat olleet erittäin positiiviisia: Näissä tehdyissä tutkimuksissa jopa 95% asiakkaista koki peniksen kokonsa suurentuneen. Huolellinen suunnittelu, korkealaatuiset materiaalit ja pitkäjänteinen tuotetestaus on tämän menestyksen kulmakivi

Bathmate Hercules

Punainen penispumppu

Bathamte Hercules on ensimmäinen kys. valmistajan suunnittelema erektio / penispumppu, se siivitti penispumpun valmistajan maailmanlaajuiseen menestykseen. Tuotteella on satoja tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailman.

Penispumppu ei vain suurenna peniksen kokoa, vaan se on myös suunniteltu parantamaan erektion kovuutta ja kestävyyttä. Se tuo varmuutta makuuhuoneeseen ja tarjoaan uudenlaisen kokemuksen sinulle ja hänelle. Hercules tarjoaa sinulle perusvarman kohotuksen seksuaalisen suorituskykyysi ja auttaa sinua luottamaan itseesi enempi.

Hercules soveltuu miehille joiden peniksen pituus on vähemmän kuin 20cm, muista malleista löydät sopivan vaihtoehdon jos peniksesi on pidempi. Perusvarma valinta aloittelijalle, lue myös mitä muita malleja on tarjolla. Muista että ShytoBuy tarjoaa aina ilmaisen liukuvoiteen ostaessasi Bathmate penispumpun meiltä!

Bathmate Hydromax sarja

Bathmate Hydromax

Bathmate Hydromax tuotteet on suunniteltu kasvattamaan penistä ja lisäämään myös erektion kovuutta. Hydromax ja Hydromax Xtreme sarjan pumput antavat lisätehoa 35% prosenttia verrattuna alkuperäisiin Hercules ja Goliath malleihin. Uudenlainen muotoilu ja pumpputekniikka parempia tuloksia ja enemmän tehoa. Penispumpun sisätilavuutta on kasvatettu hieman ja tämän lisäksi vartaloa vasten suunniteltua osa uudelleen suunniteltiin. Näin penispumpun käyttömukavuus lisääntyi huimasti, pumppu tuntuu kivalta penistä ja kivespussia vasten. Hydromax sarja kehitti tätä ainutlaatuista pumppu tekniikkaa entistä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi!. Tämänkin tuotteen kanssa ShytoBuy tarjoaa aina ilmaisen liukuvoiteen!

Hydromax sarjan Huolellinen suunnittelu ja tarkoin valitut materiaalit takaavat parhaan mahdollisen käytettävyyden ja tuoteturvallisuuden. Hydromax sarjan tuotteet on aina huolella testattu ja valmistettu Iso-Britanniassa korkean laadun takaamiseksi. Katso alla olevasta taulukosta mikä malli sopii sinulle.

Bathmate Hydromax Xtreme

Bathmate Hydromax Extreme

Bathmate haluaa kehittää aina parempia tuotteita, tästä lähtökohdasta syntyi uusin tuotesarja- huipputehokas Bathmate Hydromax Extreme. Nämä penispumput ovat markkinoiden tehokkaimpia ja niissä on huomioitu käyttäjiltä saatu palaute. Mukana tulee tehoa huimasti lisäävä käsipumppu, joka helpottaa myös paineen hienosäätöä. Hydromax Extreme tuottaa 10 kertaa enemmän tehoa verrattuna valmistajan alkuperäisiin pumppuihin (Hercules & Goliath). Tämä pumppu on huippulaadukas ja takaa uskomattoman imutehon. Tämänkin tuotteen kanssa ShytoBuy tarjoaa aina ilmaisen liukuvoiteen!

Bathmate lisävarusteet

Tarjolla on tietenkin kattava valikoima alkuperäisiä varaosia ja tuotteiden käyttöä helpottavia lisäosia. Löydät valikoimastamme muun muassa saman tuotemerkin puhdistussarjan, suihkuhihnan ja sterilointitabletteja. Ne auttavat sinua pitämään penispumppusi puhtaana ja käyttövalmiina, tarjoamme myös laajan valikoiman varaosia.

Bathmate suihkuhihna

Suihkuhihna Bathmate

Saat kaiken irti Bathmate kokemuksestasi suihkuhihnan avulla. Tämä penispumppu toimii veden avulla ja pumppuun kertynyt vesi painaa paljon. Tämän kätevän suihkuhihan avulla, voit ripustaa pumpun roikkumaan ja vapauttaa kätesi muihin askareisiin. Oikea penispumppujen handsfree! Hihna ripustetaan kaulaan ja se kannattelee pumppua, taaten optimaalisen session.

Bathmate puhdistuspakkaus

Puhdistupakkaus Bathmate

Puhdistussetin säännöllisellä käytöllä ehkäiset lian kertymistä pumppuun, näin säilytät pumpun aina käyttökunnossa. Puhdistussetti sisältää pesuharjan, vaihtokärjen harjaan, kaksi laadukasta froteepyyhettä ja säilytyslaatikon pumpulle. Säilytyskapseli suojaa pumppua katseilta ja kolhuilta- se on helppo ottaa myös matkoille mukaan.

Mitä puhdistus pakkaus sisältää

Pesuharja

Pesuharja

Väihtöpäät harjaan

Vaihtopäät harjaan

Froteepyyhe

2 froteepyyhettä

Säilytyspakkaus

Säilytyspakkaus

Miten käyttää Bathmate penispumppua

Tämä penispumppu ei vain suurenna peniksen kokoa, vaan se on myös suunniteltu parantamaan erektion kovuutta ja kestävyyttä. Bathmaten menestyksen salaisuus piilee innovatiivisessa veteen yhdistetyssä hydraulipumppu-tekniikassa. Onkin suositeltavaa, että käytät pumppua suihkussa, kylvyssä tai saunassa.

Bathmate ei laita menestystään sen tuotteiden viehättävyyden ja helppokäyttöisyyden piikkiin, vaan enemmänkin niiden kykyyn tuottaa luvattuja tuloksia. Penispumpun käytöstä saat kaiken irti, jos käytät sitä päivittäin 15 minuutin ajan.

Aloita täyttämällä penispumppu vedellä, tämän jälkeen laita penis sisälle. Paina pumpun muovisuoja tämän jälkeen vasten kehoasi. Aloita tämän jälkeen alipaineen pumppaus. Pumppaa vettä pois pumpun sisältä, tämä alipaine saa peniksen verisuonet laajentumaan ja veren virtaamaan penikseen. Tästä syystä penispumpun nimi on myös erektiopumppu. Voit pyöräyttä penispumppua ja valita näkyykö mitta-asteikko vai ei. Pidä pumppua paikoillaan 15 minuuttia. Lopeta käyttö painamalla vapauttamalla pumpun kärjessä oleva venttiili. Kun tunnet paineen vapautuneen, voit poistaa pumpun peniksen ympäriltä. Voit pyöräyttää pumppua hennosti, se auttaa vapauttamaan pumpun herkemmin. Jos tunnet käytön aikana epämukavuuden tunnetta tai kipua, vapauta paine välittömästi. Kokeile tällöin seuraavalla kerralla pienempää painetta.

1Lämmittele suihkussa
Lämmittele

Olitpa kylvyssä tai suihkussa lämmittele aina noin 5 minuuttia. Tämä kohentaa verenkiertoa ja tekee pumpun käyttämisestä miellyttävämpää.

2Täytä pumppu vedellä
Täytä erektiopumppu vedellä

Tarkista että ventiili on suljettu ja täytä pumppu vedellä.

3Aseta penis sisään
Aseta penis pumpun sisään

Aseta penis pumpun sisään ja aseta bathmate vartaloasi vasten. On tärkeää ettei vettä valu liikaa pois tässä vaiheessa.

4Pumppaa alipainetta
Erektipumpun käyttö

Jos venttili on kiinni tässä vaiheessa, vapauta se ja aloita pumppaus. Alipaine muodostuu, kun vedät pumppua kehoasi vastaen ja vesi poistuu venttiilistä. Riittävä imuteho saavutetaan yleensä 3-5 pumppauksella.

5Anna vaikuttaa
Odota 15 minuuttia

Kokeile aluksi 3x5 jaksotusta minuutin tauoilla. Penispumppu on suunniteltu vapauttamaan painetta hitaasti (näin estetään vauriot). Käytä pumppua enintään 15 minuuttia päivässä.

6Vapauta paine

Vapauta alipaine pumpusta. Paina venttiiliä, jos se on lukittu käännä myötäpäivään.

7ShytoBuy.fi vinkki
Vapauta pumpun paine

Voit kokeilla pumpun hentoa pyöritystä käytön aikana, se auttaa verenkiertoa ja kasvua.

8Nauti lisävarusteista
Osta lisävarusteita

Suihkuhihnan käyttö helpottaa pumpun käyttöä. Voit puuhailla muuuta kylvyn tai suihkun aikana sen avulla. Pumpun täyttyessä vedellä on hihnan käyttö erittäin suositeltavaa. Löydät suihkuhihan täältä. Tervetuloa ostoksille!

Miten penis kasvaa?

Peniksen poikkileikkaus

Erektiopumpun tuottama erektio on huomattavasti kovempi verrattuna tavanomaiseen erektioon. Tämä johtuu siitä, että penispumpun avulla peniksen paisuvaiskudos täyttyy verellä ääriään myöten ja venyy hieman. Siitin koostuu kolmesta paisuvaisesta: kaksi varsinaista paisuvaista ja yksi ympäröi virtsaputkea. Penis jäykistyy kun paisuvaiskudokset täyttyvät verestä- tätä kutsutaan erektioksi. Penispumpun avulla paisuvaiskudos vahvistuu ja sen kyky säilyttää verta paranee. Alipaine saa kudoksen laajenemaan ja peniksen näin sekä pitenemään että paksuuntumaan. Penispumppu onkin ainutlaatuinen peniksen pidennyslaite ja erektiopumppu.

Miten Bathmate penispumppu toimii?

Penispumpun toiminta on verrattaen yksinkertaista. Vedellä täytetty pumppu, kehittää alipainetta kun vettä pumpataan pois pumpun sisältä. Tämä alipaine pakottaa veren paisuvaiskudokseen ja penis jäykistyy huomattavan kovaksi. Saavutettu erektio on normaalia voimakkaampi ja kovempi, penispumppu auttaa saavuttamaan uskomattoman vahvan erektion.

Nostaako Bathmate seksuaalista suorituskykyä?

Penispumppu auttaa siitintä laajenemaan ja sen avulla saavutettu erektio on sekä vahvempi, että pitkäkestoisempi. Kovempi erektio ja mahtava meisseli tuo aivan uudenlaista itsevarmuutta sänkypuuhiin. Isompi siitin tuottaa myös enempi nautintoa saaja osapuolelle, 95% asiakkaista on ollut tyytyväisiä tuotteeseen.

Millaisia tuloksia voin odottaa?

Penispumpun aiheuttama kasvu on nähtävissä ensimmäisen käytön jälkeen. Tulet huomaamaan että siitin on kovempi penispumpun avulla luodun erektion avulla. Erektio kestää myös kauemmin. Ota huomioon että siittimen pituus kasvaa vain jos käytät pumppu pitempi jaksoisesti. Siittimen solut laajenevat hitaasti ja vain pitkäaikaisella päivittäisellä käytöllä voi saada aikaan pysyviä tuloksia.

Ovatko saavutetut tulokset pysyviä?

Kyllä! Tämän penispumpun avulla saavutetu tulokset siittimen pituuden kasvattamiseksi ovat pysyviä. Tulokset eivät katoa hoidon jälkeen. Erektiopumppu eli penispumppu on oiva valinta, jos haluat kasvattaa erektion vahvuutta, peniksen paksuutta ja pituutta.

Toimiiko Bathmate penispumput todella?

Näitä penispumppuja on myyty maailmalaajuisesti jo useiden vuosien ajan. Saatavilla on useita käyttäjäkokemuksia verkon keskustelupalstoilla ja videokanavilla. Valmistaja on myös tehnyt kliinisiä seurantatutkimuksia tuotteen toimivuudesta. Nämä tutkimukset on myös vertaisarvioitu. Tutustu lisää Bathmate Hydromaxin verkkosivuilla.

Muista että ShytoBuy tarjoaa aina ilmaisen liukuvoiteen ostaessasi tämän penispumpun meiltä!

Mitä tehdä jos tuloksia ei ala syntyä?

Kuten mainittu 95% käyttäjistä on tyytyväisiä ja saavuttaa mainittuja tuloksia. Jos kuulut 5% käyttäjistä ja et huomaa tuloksia, voi olla että käytät penispumppua väärällä tavalla tai epäsäännöllisesti? Ennenkuin luovutat tutustu ohjemateriaaleihin ja käyttäjäkokemuksiin, pieni muutos käyttötavassa voi tuoda tuloksia.

Bathmaten käyttö: Erektio ongelmat, käyrä penis ja peyronien tauti?

Käyrä penis ja penispumppu

Miehen seksuaalisuuten liitty useita ongelmia, siitintä voi olla vaikea saada erektioon tai se voi olla käyristynyt lievästi tai pahemmin (peyronien tauti). Penispumppu on oiva apu myös erektio ongelmiin, sillä se auttaa sinua saavuttamaan todella kovan erektion täysin luonnollisesti. Voimakas erektio auttaa myös suoristamaan käyrää penistä ja lievittämään peyronien tautia. Veren virtaus peniksen iholla voi poistaa kalkkeutumaa, joka liitty peyronien tautiin.

Koska Bathmate on luontainen hoitokeino on sen kokeilu suositeltavaa, jos kärsit yllä olevista vaivoista.

Mistä saan lisätietoja?

Jos et ole varma mikä tuote soveltuu sinulle parhaiten tai jokin muu askaruttaa sinua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me neuvomme sinua mielellämme. Tavoitat meidät ma-pe kello 11-17 sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta.

Bathmate Originals Bathmate Hydromax Bathmate Hydromax Xtreme
HERCULES HYDROMAX X20 HYDROMAX X30 HYDROMAX X40 HYDROMAX EXTREME X20 HYDROMAX EXTREME X30 HYDROMAX EXTREME X40 HYDROMAX EXTREME X50
hercules penispumppu pieni hydromax x20 penispumppu pieni hydromax x30 penispumppu pieni hydromax x40 penispumppu pieni hydromax x20 extreme penispumppu pieni hydromax x30 extreme penispumppu pieni hydromax x40 extreme penispumppu pieni hydromax x50 xtreme penispumppu pieni
79.00€ 90.00€ 99.00€ 119.00€ 190.00€ 195.00€ 225.00€ 235.00€
Peniksen pituus 18 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 26 cm
Imuteho Standardi 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla
Takuu 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta
Mittanauha pumpussa
Pehmusteet -
Paranneltu venttiili -
Lisävarusteet - - - -
Lisäpainepumppu - - - -
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.