ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Bathmate Hydromax Penispumppu

Laite | Vesivoimalla toimiva tehokas penispumppu, joka tekee erektiostasi vahvemman.

Yhteenveto

Mitä penispumppuihin tulee, Bathmate Hydromax on yksi parhaimpia malleja, mitä markkinoilla on saatavilla. Se hyödyntää laadukkaita materiaaleja ja patentoitua teknologiaa ottaakseen kaiken hyödyn irti hydraulipumpusta. Säännöllisellä käytöllä Hydromax voi ensin tehdä erektiostasi vahvemman ja lopulta suuremman ja kestävämmän. Tässä penispumpussa on uusia lisättyjä ominaisuuksia, kuten uusi venttiilijärjestelmä, pyörivä sylinteri ja parempi käyttömukavuus, verrattuna edellisiin Bathmate -malleihin.

 • 35 % parempi teho kuin aikaisemmilla malleilla
 • voi parantamaan peniksen suorituskykyä, kokoa ja kestävyyttä
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
 • Voidaan käyttää suihkussa tai kylvyssä
 • Helppo, huomaamaton ja mukava käyttää
 • Nopea, hienovarainen ja turvallinen toimitus
 • 2 vuoden valmistajan takuu

Bathmate Hydromax on uusi ja erittäin tehokas penispumppu, joka voi lisätä peniksen pituutta ja ympärysmittaa. Lisäksi se voi myös parantaa seksuaalista suorituskykyä. Liity nyt niiden monien miesten joukkoon, jotka ovat saavuttaneet erinomaisia tuloksia Bathmatella. Valittavanasi on kolme eri koko vaihtoehtoa: X20, X30 ja X40, jotta voit saavuttaa optimaalisimmat tulokset.

 • CE-sertifioitu
 • BPA-vapaa
 • ISO
 • Osta 1 100.99€
 • Osta 2 191.88€ 201.98€ Säästät 5%
  • Ilmainen toimitus
 • Osta 3 272.67€ 302.97€ Säästät 10%
  • Ilmainen toimitus
:


:


Väri

Koko

Osta nyt ja tienaa 7 Comfort pistettä ?

Bathmate Hydromax penispumpun käyttö on helppoa. Peniksen suurennus tapahtuu kuukausien aikana

Mikä on Bathmate Hydromax?

Se on uusi penispumppu Bathmatelta. Se on valmistettu laadukkaita materiaaleja käyttäen, ja toimii luoden ilman ja veden voimasta tyhjiön peniksen ympärille. Näin veri virtaa paremmin penikseen parantaen sen kasvupotentiaalia. Hydromax on jatkoa massiivisille ja maailmanlaajuisille Hercules ja Goliath -malleille. Tämän lisäksi, pumpussa on 50 uutta ominaisuutta, jotka yhdessä antavat paremman kokemuksen käyttäjälleen. Se on myös tehty entistä mukavammaksi käyttää.

Miten Bathmate Hydromax-penispumppu toimii?

Ensin täytä pumppu vedellä ja aseta peniksesi sen sisälle, sitten paina itseäsi vasten. Tämän jälkeen, käyttämällä kättäsi pumppaa vettä ulos säiliöstä luoden voimakkaamman tyhjiön peniksesi ympärille ja näin vilkastaen sen verenkiertoa. Mitä enemmän verta virtaa penikseesi, sitä suurempi siitä tulee. Säännöllinen käyttö luo uusia verisoluja peniksen verisuoniin johtaen peniksen suurenemiseen.

Helppo käyttää

Kun olet täyttänyt Hydromax-penispumpun säiliön vedellä ja asettanut peniksesi sen sisälle, paina säiliötä lantiota vasten luoden sille sinetin. Kun tämä on tehty, voit pumpata vettä ulos säiliöstä helposti vetämällä toistuvasti itseäsi vasten. Pumppaa, kunnes olet tyytyväinen alipaineeseen. Vapauta venttiili 5 minuutin kuluttua ja aloita pumppaus uudelleen. Jokaisen käyttökerran tulisi kestää noin 15 minuuttia saadaksesi mahdollisimman hyvät tulokset.

Uusia ominaisuuksia Bathmate Hydromaxissa

Tärkein Bathmate Hydromax X20 / X30 / X40 –laitteiden ero verrattuna muihin Bathmate-tuotteisiin on Hydromax –versioiden käyttämä suurempi teho ja 50 uutta ominaisuutta. Tärkeimmät näistä ominaisuuksista ovat parempi istuvuus, pyörivä sylinteri tulosten mittaamiseen, uusi yhdellä kädellä käytettävä venttiili ja 35 % enemmän voimaa.

Bathmate Hydromaxin tuottamat tulokset ovat käyttäjästä riippuvaisia. Pitkäkestoinen ja johdonmukainen penispumpun käyttö voi tuottaa pysyvämpiä tuloksia jo 2-3 viikossa. Pysyvät tulokset ovat usein näkyneet ensin paksuudessa ja 2-3 kuukautta myöhemmin myös pituus on alkanut pysyvästi kasvaa. Nämä tulokset voivat olla nähtävissä sekä erektiossa että lepotilassa.

Onko Hydromax turvallinen käyttää?

Lyhyesti sanottuna, kyllä on. Ohjeiden mukaan käytettynä Bathmate- penispumppujen käytön pitäisi olla täysin turvallista. Kannattaa lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos kuitenkin tunnet kipua tai saat mustelmia Bathmate -pumpusta, lopeta käyttö välittömästi. Jos päätät jatkaa sen käyttämistä, varmista, että teet sen oikein. On suositeltavaa, että käytät Bathmate Hydromaxia noin 15 minuuttia päivässä pitäen pieniä taukoja 5 minuutin välein.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(142)
4 Tähteä
(41)
3 Tähteä
(7)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

93.72% pohjautuen 190 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Järjestyksessään jo kolmas BM:ni, aiempien tiivisteet alkoivat vuotaa ja niillä ei saatu enää tyhjiötä aikaan, mutta peniksen kasvattamisessa muiden konstien tavoin antaa hyvin voimaa.

M Markus K
Verified Purchase

Pari viikkoa käyttänyt ja kokoa on tullut lisää.

V Viltsu
Verified Purchase

Miun mielestä toimii

H Heikki
Verified Purchase

Mun onglemani oli peniksen paksuus. Pituus oli ok. Tämä pumppu on tuomut ympärysmittaa lisää ja erektio tuntuu vahvemmalta

J Juha
Verified Purchase

Mielettömän hyvä laite

e esa
Verified Purchase

Auttoi myös impotenssiongelmiin!

. ...
Verified Purchase

Olen käyttänyt aiemmin herculesta, mutta päätin päivittää pumppuni ja tilasin tämän. Olen tyytyväinen!!

S Sakari
Verified Purchase

Hyvä että Bathmatelta tuli vaihtoehto myös pienikokoisille. Nehän sitä pumppua enemmän tarvii. Ostin heti kun huomasin

p pikkuruinen
Verified Purchase

Erinomainen laite

H H.K.
Verified Purchase

x40. Tämä oli minulle hyvä koko

T Teemu J

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä