Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Bathmate Hydromax Penispumppu

Tuotemerkki Bathmate

74.90€
:


:


Väri
Koko

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Bathmate tarjous, liukuvoide kaupan päälle

Mitä penispumppuihin tulee, Bathmate Hydromax on yksi parhaimpia malleja, mitä markkinoilla on saatavilla. Se hyödyntää laadukkaita materiaaleja ja patentoitua teknologiaa ottaakseen kaiken hyödyn irti hydraulipumpusta. Säännöllisellä käytöllä Hydromax voi ensin tehdä erektiostasi vahvemman, ja lopulta suuremman ja kestävämmän. Tässä penispumpussa on uusia lisättyjä ominaisuuksia, kuten uusi venttiilijärjestelmä, pyörivä sylinteri ja parempi käyttömukavuus, verrattuna edellisiin Bathmate -malleihin.

 • 35 % parempi teho kuin aikaisemmilla malleilla
 • Suunniteltu parantamaan peniksen suorituskykyä, kokoa ja kestävyyttä
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
 • Voidaan käyttää suihkussa tai kylvyssä
 • Helppo, huomaamaton ja mukava käyttää
 • Nopea, hienovarainen ja turvallinen toimitus
 • 2 vuoden valmistajan takuu

Bathmate Hydromax on uusi ja erittäin tehokas penispumppu, mikä voi lisätä peniksen pituutta ja ympärysmittaa. Lisäksi se voi myös parantaa seksuaalista suorituskykyä. Liity nyt niiden monien miesten joukkoon, jotka ovat saavuttaneet erinomaisia tuloksia Bathmatella. Valittavanasi on kolme eri koko vaihtoehtoa: X20, X30 ja X40, jotta voit saavuttaa optimaalisimmat tulokset.

Lue lisää

Bathmate Hydromax penispumpun käyttö on helppoa. Peniksen suurennus tapahtuu kuukausien aikana

Bathmate hydromax sarjan tuotteet

Mikä on Bathmate Hydromax?

Se on uusi penispumppu Bathmatelta. Se on valmistettu laadukkaita materiaaleja käyttäen, ja toimii luoden ilman ja veden voimasta tyhjiön peniksen ympärille. Näin veri virtaa paremmin penikseen parantaen sen kasvupotentiaalia. Hydromax on jatkoa massiivisille ja maailmanlaajuisille Hercules ja Goliath -malleille. Tämän lisäksi, pumpussa on 50 uutta ominaisuutta, jotka yhdessä antavat paremman kokemuksen käyttäjälleen. Se on myös tehty entistä mukavammaksi käyttää.

Miten Bathmate Hydromax penispumppu toimii?

Ensin täytä pumppu vedellä ja aseta peniksesi sen sisälle, sinetöi painamalla itseäsi vasten. Tämän jälkeen, käyttämällä kättäsi pumppaa vettä ulos säiliöstä luoden voimakkaamman tyhjiön peniksesi ympärille ja näin vilkastaen sen verenkiertoa. Mitä enemmän verta virtaa penikseesi, sitä suurempi siitä tulee. Säännöllinen jäyttö luo uusia verisoluja peniksen verisuoniin johtaen peniksen suurenemiseen.

Helppo käyttää

Kun olet täyttänyt Hydromax penispumpun säiliön vedellä ja asettanut peniksesi sen sisälle, paina säiliötä lantiota vasten luoden sille sinetin. Kun tämä on tehty, voit pumpata vettä ulos säiliöstä helposti vetämällä toistuvasti itseäsi vasten. Pumppaa, kunnes olet tyytyväinen alipaineeseen. Vapauta venttiili 5 minuutin kuluttua, ja aloita pumppaus uudelleen. Jokaisen käyttökerran tulisi kestää noin 15 minuuttia saadaksesi mahdollisimman hyvät tulokset.

Uusia ominaisuuksia Bathmate Hydromaxissa

Tärkein Bathmate Hydromax X20 / X30 / X40 –laitteiden ero verrattuna muihin Bathmate-tuotteisiin on Hydromax –versioiden käyttämä suurempi teho ja 50 uutta ominaisuutta. Tärkeimmät näistä ominaisuuksista ovat parempi istuvuus, pyörivä sylinteri tulosten mittaamiseen, uusi yhdellä kädellä käytettävä venttiili ja 35 % enemmän voimaa.

Bathmate Hydromaxin tuottamat tulokset ovat käyttäjästä riippuvaisia. Pitkäkestoinen ja johdonmukainen penispumpun käyttö voi tuottaa pysyvämpiä tuloksia jo 2-3 viikossa. Pysyvät tulokset ovat usein näkyneet ensin paksuudessa, ja 2-3 kuukautta myöhemmin myös pituus on alkanut pysyvästi kasvaa. Nämä tulokset voivat olla nähtävissä sekä erektiossa että lepotilassa.

Onko Hydromax turvallinen käyttää?

Lyhyesti sanottuna, kyllä on. Ohjeiden mukaan käytettynä Bathmate- penispumppujen käytön pitäisi olla täysin turvallista. Kannattaa lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos kuitenkin tunnet kipua tai saat mustelmia Bathmate -pumpusta, lopeta käyttö välittömästi. Jos päätät jatkaa sen käyttämistä, varmista, että teet sen oikein. On suositeltavaa, että käytät Bathmate Hydromaxia noin 15 minuuttia päivässä pitäen pieniä taukoja 5 minuutin välein.

Bathmate Hydromax –penispumpun tilaaminen

Bathmate peniksen pidennyslaitteen tilaaminen netistä ei voisi olla helpompaa. Lisää vain tuote ostoskoriin ja liityt tuhansien miesten joukkoon, jotka ovat jo hyötyneet Bathmate Hydromaxin käytöstä. Tilaaminen on täysin hienovaraista ja luotettavaa. Pakkausmateriaalimme eivät sisällä mitään merkintöjä pakkauksen sisällöstä, joten se pysyy vain sinun tietonasi.

Bathmate Originals Bathmate Hydromax Bathmate Hydromax Xtreme
HERCULES HYDROMAX X20 HYDROMAX X30 HYDROMAX X40 HYDROMAX EXTREME X20 HYDROMAX EXTREME X30 HYDROMAX EXTREME X40 HYDROMAX EXTREME X50
bathmate hercules bathmate x20 pieni kuva bathmate x30 sininen bathmate x40 hydromax bathmate hydromax x20 extreme bathmate hydromax extreme x30 bathmate x40 hydromax extreme bathmate hydromax x50 penispumppu
79.00€ 90.00€ 99.00€ 119.00€ 190.00€ 195.00€ 225.00€ 235.00€
Peniksen pituus 18 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 26 cm
Imuteho Standardi 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla
Takuu 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta
Mittanauha pumpussa
Pehmusteet -
Paranneltu venttiili -
Lisävarusteet - - - -
Lisäpainepumppu - - - -


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (91.43% pohjautuen 14 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Olen käyttänyt aiemmin herculesta, mutta päätin päivittää pumppuni ja tilasin tämän. Olen tyytyväinen!!
 • * Mun onglemani oli peniksen paksuus. Pituus oli ok. Tämä pumppu on tuomut ympärysmittaa lisää ja erektio tuntuu vahvemmalta
 • * Mielettömän hyvä laite
 • * Auttoi myös impotenssiongelmiin!
 • * Pari viikkoa käyttänyt ja kokoa on tullut lisää.
 • * Miun mielestä toimii
 • * Hyvä että Bathmatelta tuli vaihtoehto myös pienikokoisille. Nehän sitä pumppua enemmän tarvii. Ostin heti kun huomasin
 • * Erinomainen laite
 • * x40. Tämä oli minulle hyvä koko
 • * tehokas!!!!!!!!!!!!!!!!
 • * tuote!!
 • * Tuloksia syntyy, mutta ovatko ne pysyviä?
 • * Huh! Voimaa tällä riittää
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi