Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Bathmate Hydromax Xtreme Penispumppu

Bathmate

190.00€
:


Koko

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Bathmate Hydromax Xtreme hyödyntää laadukkaita materiaaleja ja patentoitua teknologiaa ottaakseen kaiken irti hydropumpusta. Säännöllisellä käytöllä Hydromax voi ensin tehdä erektiostasi vahvemman, ja lopulta suuremman ja kestävämmän. Bathmate Xtreme tarjoaa uuden käsikäyttöisen pumpun, joka voi tuntua jopa 10 kertaa vahvemmalta kuin normaali Hydromax. Kun haluat suurentaa peniksesi kokoa turvallisesti, Bathmate Hydromax Xtreme on nappi valinta. Mukana tulevat lisätarvikkeet edesauttavat tulosten syntymistä.

 • Parempi teho ja parempia tuloksia vain 15 minuutissa
 • Suunniteltu parantaa seksuaalista suorituskykyä ja kestävyyttä
 • Voi lisätä peniksen kokoa
 • Mittapalkki auttaa tulosten seurannassa
 • Helppokäyttöinen käsipumppu
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
 • Voidaan käyttää suihkussa tai kylvyssä
 • 2 vuoden valmistajan takuu
 • Neljä eri mallia X20, X30, X40, ja X50
 • Huomaamaton ja nopea toimitus

Tämä vedenvoimaa hyödyntävä penispimppu on jopa 250% tehokkaampi kuin yksikään ilmapumppu.Tilaa Bathmate Hydromax Xtreme penispumppu ShytoBuylta. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkialle Suomeen ja Viroon.

Lue lisää

Mikä on Bathmate Hydromax Xtreme?

Tämä vesipohjainen penispumppu on jopa 250% tehokkaampi kuin mikään muu ilmapumppu. Bathmate Hydromax Xtreme –penispumppua voidaan käyttää kätevästi kylpyammeessa tai suihkussa, ja se tarjoaa tehokkaan ja patentoidun tavan parantaa peniksesi kokoa. Jos sinusta tuntuu, että olet valmis viemään peniksesi suurennuksen uusiin korkeuksiin, olet kokenut käyttäjä ja hyvin varustettu, niin tämä voisi olla seuraava askel juuri sinulle. Bathmate Hydromax Xtreme toimii imemällä veden pois säiliöstä luoden tyhjiön, mikä auttaa parantamaan verenkiertoa peniksesi kammioissa parantaen kokoa ja suorituskykyä. Varmistaakseen käyttömukavuuden ja turvallisuuden, Bathmate Xtreme käyttää vain laadukkaita materiaaleja antaen sinulle tyydyttävän käyttökokemuks.

Miten Bathmate Hydromax Xtreme toimii?

Ensin täytä pumppu vedellä ja aseta peniksesi sen sisälle, sinetöi painamalla itseäsi vasten. Tämän jälkeen, käyttämällä kättäsi pumppaa vettä ulos säiliöstä luoden voimakkaamman tyhjiön peniksesi ympärille ja näin vilkastaen sen verenkiertoa. Mitä enemmän verta virtaa penikseesi, sitä suurempi siitä tulee. Säännöllinen jäyttö luo uusia verisoluja peniksen verisuoniin johtaen peniksen suurenemiseen.

Helppo käyttää

Kun olet täyttänyt Bathmate Hydromax Xtremen säiliön vedellä ja asettanut peniksesi sen sisälle, paina säiliötä lantiota vasten luoden sille sinetin. Kun tämä on tehty, voit pumpata vettä ulos säiliöstä helposti käsikäyttöisen pumpun avulla. Pumppaa, kunnes olet tyytyväinen alipaineeseen. Vapauta venttiili 5 minuutin kuluttua, ja aloita pumppaus uudelleen. Jokaisen käyttökerran tulisi kestää noin 15 minuuttia saadaksesi mahdollisimman hyvät tulokset.

Uusia ominaisuuksia Bathmate Hydromax Xtremessä

Tärkein Bathmate Hydromax Xtreme X20 / X30 / X40 / x50 –laitteiden ero verrattuna muihin Bathmate-tuotteisiin on Xtreme –versioiden käyttämä suurempi teho. Tämän tarjoaa uusi käsipumppu ja letku, jotka luovat paremman paineen säiliön sisään. Käytettäessä muita kuin Xtreme-versioita oli usein vaikea saada kaikki hyöty kaikesta saadusta tehosta. Tehoa lisätäkseen laite vaatii enemmän voimaa ja parhaimman mahdollisen sijainnin vartalossa. Bathmate Xtreme auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen tehon helpommalla mahdollisella tavalla.

Bathmate Hydromax Xtreme tuottamat tulokset ovat käyttäjästä riippuvaisia. Pitkäkestoinen ja johdonmukainen penispumpun käyttö voi tuottaa pysyvämpiä tuloksia jo 2-3 viikossa. Pysyvät tulokset ovat usein näkyneet ensin paksuudessa, ja 2-3 kuukautta myöhemmin myös pituus on alkanut pysyvästi kasvaa. Nämä tulokset voivat olla nähtävissä sekä erektiossa että lepotilassa.

Onko Bathmate Hydromax Xtreme turvallinen käyttää?

Lyhyesti sanottuna, kyllä on. Ohjeiden mukaan käytettynä Bathmate- penispumppujen käytön pitäisi olla täysin turvallista. Kannattaa lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa. Jos kuitenkin tunnet kipua tai saat mustelmia Bathmate -pumpusta, lopeta käyttö välittömästi. Jos päätät jatkaa sen käyttämistä, varmista, että teet sen oikein. On suositeltavaa, että käytät Bathmate Hydromaxia noin 15 minuuttia päivässä pitäen pieniä taukoja 5 minuutin välein.

Bathmate Hydromax Xtreme –penispumpun tilaaminen

Bathmate peniksen pidennyslaitteen tilaaminen netistä ei voisi olla helpompaa. Lisää vain tuote ostoskoriin ja liityt tuhansien miesten joukkoon, jotka ovat jo hyötyneet Bathmate Hydromaxin käytöstä. Tilaaminen on täysin hienovaraista ja luotettavaa. Pakkausmateriaalimme eivät sisällä mitään merkintöjä pakkauksen sisällöstä, joten se pysyy vain sinun tietonasi.

Bathmate Originals Bathmate Hydromax Bathmate Hydromax Xtreme
HERCULES HYDROMAX X20 HYDROMAX X30 HYDROMAX X40 HYDROMAX EXTREME X20 HYDROMAX EXTREME X30 HYDROMAX EXTREME X40 HYDROMAX EXTREME X50
79.00€ 90.00€ 99.00€ 119.00€ 190.00€ 195.00€ 225.00€ 235.00€
Peniksen pituus 18 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 26 cm
Imuteho Standardi 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla
Takuu 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta
Mittanauha pumpussa
Pehmusteet -
Paranneltu venttiili -
Lisävarusteet - - - -
Lisäpainepumppu - - - -


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (95% pohjautuen 12 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * Viisi tähteä, kiva palvelu ja tuote tuli perille nopeasti
 • * Tulokset nähtävissä todella nopeasti
 • * Vaikutuksen huomaa ja tuntee!!!
 • * Tuli perille nopeasti, tulokset vaativat säännöllistä käyttöä ja extreme malli on helppo käyttää verrattuna herculekseen, joka mulla aiemmin oli. Käsipumppu on kiva lisä ja sillä saa kivasti lisäimua!
 • * Tulokset vaativat säännöllistä käyttöä!
 • * suihkukaveri :)
 • * Muutoksia on nähtävissä vinkkasi tyttöystävä ;)
 • * Olen käyttänyt pienempää X30:stä, ennen mutta kävi pieneksi joten ostin suoraan uuden X50 mallin.
 • * laatutuote
 • * Ostin joulukuussa ja kasvua tuli noin 3 senttiä, parin kuukauden jälkeen. Nyt on kasvu hidastunut, mutta pumppailu jatkuu.
 • * Käsipumppu tekee tästä todella helppokäyttöisen. Olen melko "kookas" joten otin suoraan X40 koon, ja mahtuu sisään ihan hyvin ainakin minulle.
 • * Tilasin täältä x30 mallin, koska mulla on keskiverto penis, koko vaikuttaa hyvältä ja bathmate on helppo käyttää. Kikkeli tuntuu kasvavan ihan kivasti pumppailun aikana.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi