Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Bathmate Hercules

Laite | Penispumppu

Yhteenveto

Bathmate-penispumput ovat yksi markkinoiden tehokkaimpia peniksen suurentajia, 95%:n menestyksellä. Bathmate Hercules -penispumpun säännöllinen käyttö voi kasvattaa peniksesi kokoa useilla senttimetreillä. Riittää että käytät tätä vallankumouksellista pumppua vain 15 minuuttia. Se hyödyntää ilmaa ja vettä muodostaen tyhjiön peniksen ympärille. Tämä auttaa saavuttamaan vahvemmat erektiot ja johtaa lopulta suurempaan peniksen kokoon.

  • Kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta säännöllisesti käytettynä
  • Voimakkaammat ja kestävämmät erektiot
  • Voidaaan kayttää suihkussa tai kylvyssä
  • Nopea asettaa paikoilleen ja tehokas
  • Ainutlaatuinen ja patentoitu mekanismi
  • Valmistettu laadukkaista materiaaleista
  • Huomattavia tuloksia kuuden viikon harjoitusohjelmalla
  • 2 vuoden valmistajan takuu

Bathmate Hercules -penispumpun säännöllisellä käytöllä voit saada pidemmän ja paksumman peniksen ilman pillereitä tai kirurgisia toimenpiteitä. Voit käyttää tätä tehokasta Bathmate -laitetta kotisi yksityisyydessä - vain 15 minuuttia päivässä riittää tuottamaan pysyviä tuloksia. Liity sinäkin tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja hanki itsellesi laadukas ja tehokas Bathmaten penispumppu!

  • CE-sertifioitu
  • ISO
:


Väri

61.39€ 67.99€ Säästät 6.60€

Lähetys 7 päivässä

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin.

Osta nyt ja tienaa 4 Comfort-pisteet ?

Mikä on Bathmate Hercules-penispumppu on ja sopiiko se juuri minulle?

Bathmate-penispumppu on markkinoiden ainoa peniksen pidennyslaite, joka toimii veden aiheuttamalla alipaineella ja voi kasvattaa peniksesi pituutta ja paksuutta useilla senteillä. Voit käyttää Hercules-pumppua ammeessa, suihkussa tai täyttämällä sen lämpimällä vedellä. Useimpien markkinoilla olevien penispumppujen sijaan, Bathmate Hercules on kehitetty kasvattamaan kokoa ja kestävyyttä pysyvästi. Useat käyttäjät ovat huomanneet kestävänsä pidempään käytettyään säännöllisesti tätä penispumppua.

Miten Bathmate Hercules toimii?

Bathmate-pumpun synnyttämä alipaine laajentaa peniksen paisuvaisia, jolloin niihin mahtuu enemmän verta ja peniksen koko erektiossa kasvaa. Penispumpun säännöllinen käyttö auttaa peniskudostasi laajentumaan, mikä taas pidentää ja paksuntaa penistäsi pysyvin lopputuloksin.

Miten käytän sitä?

Bathmate Hercules-penispumppua on erittäin helppo käyttää. Voit käyttää sitä seistessäsi suihkussa tai maatessasi kylpyammeessa. Aloita täyttämällä putkilo/sylinteri vedellä ja aseta sen jälkeen peniksesi siihen. Paina pumpun juuri itseäsi vasten muodostaaksesi tiiviin sinetin. Aloita pumppaaminen, kunnes saavutat epämiellyttävän paineen tunteen. Jätä pumppu paikalleen 15 minuutiksi, jonka jälkeen vapauta paine laitteen kärjestä.

Mitä asiakkaat sanovat Bathmate Hercules -penispumpusta?

Aloin huomata huomattavia eroja penikseni paksuudessa noin 12 viikkoa käytön aloittamisen jälkeen. Neljän kuukauden päästä penikseni oli pidempi, paksumpi ja erektioni olivat entistä voimakkaampia. – Mark

Hercules on helppokäyttöinen ja tehokas laite; kun olin tottunut sen käyttöön, asensin ensin pumpun paikoilleen suihkussa, minkä jälkeen istuin sen kanssa 10 minuuttia television ääressä. Erektioni ovat nyt merkittävästi kookkaampia. - P Deacon

Kuinka pian voin odottaa näkeväni tuloksia?

Yksi Bathmate Hercules -penispumpun suurimmista eduista on, että se tuottaa tuloksia sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä. Laite voi auttaa sinua saamaan voimakkaampia, kovempia ja kestävämpiä erektioita usein jo ensimmäisellä käyttökerralla. Monet Hercules-penispumpun käyttäjistä ovat huomanneet merkittäviä ja pysyviä eroja peniksen koossa jo kuuden viikon päivittäisen käytön jälkeen. 6-12 kuukauden käytön jälkeen monet ovat ilmoittaneet kasvattaneensa kokoansa 5-12cm. Tulokset vaihtelevat yksilöittäin.

Onko Bathmate Hercules -penispumppu helppo ja turvallinen käyttää?

Bathmate erottuu muista markkinoilla olevista penispumpuista helppokäyttöisyytensä ansiosta. Laitetta voi käyttää ilman monimutkaista pumppua, johtoja ja liitettäviä osia. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää pumpun sylinteri vedellä, asettaa peniksesi sen sisälle ja työntää laitetta alaspäin luodaksesi tehokkaan ja tasaisen alipaineen. Pidä pumppu paikoillaan noin 15 minuutin ajan ennen kuin painat vapautuspainiketta.

Hercules-penispumppu on suunniteltu turvalliseksi käyttää, eikä sen käyttö aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia tai epämukavuutta. Sinun ei tulisi kuitenkaan käsitellä bathmate-pumppua käyttöohjeiden vastaisesti, koska tämä voi aiheuttaa vaurioita. Lopeta laitteen käyttö välittömästi, jos se aiheuttaa kipua tai epämukavuuden tunnetta. Muista puhdistaa penispumppusi perusteellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen ja kuivaa laite kunnolla.

Miten puhdistan Bathmate-penispumppuni?

Hercules pumpun puhdistaminen on erittäin helppoa. Upota se vain lämpimällä vedellä ja puhdistusaineella täytettyyn altaaseen kanssa ja jätä 20 minuutiksi. Tämän jälkeen harjaa pumppu sisältä ja ulkoa ja kuivaa liinalla tai pyyhkeellä.

Bathmate Originals Bathmate Hydromax Bathmate Hydromax Xtreme
HERCULES HYDROMAX X20 HYDROMAX X30 HYDROMAX X40 HYDROMAX EXTREME X20 HYDROMAX EXTREME X30 HYDROMAX EXTREME X40 HYDROMAX EXTREME X50
78.95€ 74.95€ 98.95€ 118.95€ 189.95€ 194.95€ 224.95€ 234.95€
Peniksen pituus 18 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 15 cm 18 cm 21,5 cm 26 cm
Imuteho Standardi 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath 35% enemmän tehoa kuin Hercules ja Goliath Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla Sama kuin xtreme + lisätehoa käsipumpulla
Takuu 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta 2 Vuotta
Mittanauha pumpussa
Pehmusteet -
Paranneltu venttiili -
Lisävarusteet - - - -
Lisäpainepumppu - - - -

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.43% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Bathmate on helppokäyttöinen ja 2 kk kuluttua näkyi tuloksia

T Tuomas
Verified Purchase

Todella hyvä sivusto. Hyviä tuotteita!! Laadukkaita!!

K K. Ketola
Verified Purchase

Hyvä palvelu kiitos. Aloitan nyt tuotteen käytön

d dgf
Verified Purchase

Täytyy myöntää että olen positiivisesti yllättynyt tämän tuotteet tehokkuudesta. Testitulokset pitivät hyvin paikkansa minun kohdallani. Erityisesti olen huomannut parannusta erektion koossa

H Henu
Verified Purchase

hyvä tuote tekee sen minkä lupaa

s simo
Verified Purchase

Ensimmäinen käyttökerta oli himena kömpelöä, mutta toisella kerralla sujui jo paljon paremmin

M Masa
Verified Purchase

20 min päivässä, 6 viikkoa ja useampi sentti tullut lisää

M Micael
Verified Purchase

vain positiivista

M Maksi
Verified Purchase

Nerokas keksintö

R Rainer
Verified Purchase

Tilaaminen oli helppoa ja tuote tuli nopeasti perille

S Samuel

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä