Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

FertilTests Hedelmällisyystesti pariskunnalle

Tuotemerkki Babystart

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Oletko huomannut sen vievän odotettua kauemmin? babystart FertilTests hedelmällisyystesti on väline pariskunnille, jotka haluavat perustaa perheen, mutta kamppailevat asian kanssa. Tämä kätevä ja tehokas pakkaus sisältää tärkeää tietoa siitä, miksi raskaaksi tuleminen voi olla vaikeampaa kuin sen pitäisi.

  • Hedelmällisyys testit molemmille osapuolille
  • Yli 95% tarkkuus molemmissa testeissä
  • Kätevä ja huomaamaton käyttää omassa kodissa
  • Voi auttaa sinua päättämään, mikäli hedelmöityshoidot ovat tarpeen
  • Voi auttaa säästämään kuukausia raskaaksi tulemisen yrittämisessä
  • Edullisempi kuin klinikoiden hedelmällisyystestit

babystart FertilTests ei tarjoa vain tärkeää tietoa sinusta ja kumppanistasi, mutta se voi myös antaa sinulle mielenrauhan. Perheen suunnittelu ei ole usein niin suoraviivaista, kuin monet ihmiset ensin ajattelevat, ja tämä huomaamaton vaihtoehto, jos vaadit pientä auttavaa kättä perheen perustamisessa.

Lue lisää

Mikä on babystart FertilTests?

babystart FertilTest hedelmällisyystestit ovat ensimmäisiä laatuaan. Tämä kotona tehtävien hedelmällisyystestien pakkaus on suunniteltu niille pariskunnille, jotka haluavat perustaa perheen. Testit ovat täysin CE-sertifioitu, ja pakkaus sisältää kaksi testiä kummallekin sukupuolelle. Näiden testien on suunniteltu antavan tarkat ja tehokkaat tulokset. Babystart FertilTests hedelmällisyystestien tavoitteena on ilmoittaa, mikäli pariskunnalle on suositeltavaa mennä lääkärin tai erikoislääkärin vastaanotolle keskustelemaan mahdollisista hedelmällisyyshoidoista.

Miten babystart FertilTests toimii?

Naisen hedelmällisyystestit on suunniteltu mittaamaan follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) tasoa. Tämän hormonin korkea taso voi olla yhdistettävissä hedelmättömyyteen. Voit nähdä, miten sinun tasosi muodostavat positiiviset ja negatiiviset linjat, jotka on nähtävissä sauvan keskellä. Sen avulla voit selvittää, oletko premenopausaalinen tai jos hedelmällisyytesi on alhainen.

Miehen hedelmällisyystesti toimii värjäämällä solut, jotka on saatu siemennesteen näytteestä. Siittiöidesi muodostaman värin voimakkuutta voidaan verrata viitteelliseen kaavioon nähdäksesi tuottamasi siittiöiden määrä. Näin voit selvittää onko määrä suurempi vain pienempi, kuin sen pitäisi olla. Tämä hedelmällisyystesti toimii Maailman Terveysjärjestön suuntaa antavien tilastojen perusteella, joissa standardi siittiöiden määrä on 15 miljoonaa per millilitra.

Jos saat myönteisiä tuloksia, tämä voi olla hyvä indikaattori, että lisääntymiskykysi on kunnossa. Jos tulokset sattuvat olemaan negatiiviset, älä huoli (stressi ei missään nimessä auta asiaa!), se vain tarkoittaa sitä, että voit hoitaa hedelmättömyyttäsi ajoissa ja mennä asiantuntijan juttusille.

Miten käytän babystart FertilTests hedelmällisyystestejä?

Jos olet mies ja tekemässä hedelmällisyystestin, kerää siemenenestettäsi mukana tulevaan kuppiin. Miesten hedelmällisyystesti on 97% tarkka ja pyrkii tunnistamaan onko siittiöiden määrä suurempi tai pienempi kuin suositeltu 15 miljoonaa millilitrassa. Kun olet antanut näytteen, odota vähintään 15 minuuttia ja tämän jälkeen sekoita sitä mukana tulevan nesteen kanssa. Tulosten pitäisi olla luettavissa 15 minuutin kuluttua.

Jos olet nainen ja käyttämässä babystart FertilTests pakettia, poista ensin foliopussistakaistale ja dippaa se virtsanäytteeseen 15 sekunniksi. Tämän jälkeen on tärkeää, että asetat hedelmällisyystestin tasaiselle alustalle 5 minuutiksi, jonka jälkeen sinun tulisi alkaa nähdä tuloksia. Naisille tarkoitettu testi on jopa 99% tarkka ja kertoo follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) tason.

Miten voin tilata babystart FertilTests hedelmällisyystestit?

babystart FertilTests hedelmällisyystestien tilaaminen on erittäin helppoa ja huomaamatonta. Pakkauksen sisältämät neljä testiä ovat myös hyvää vastinetta rahoillesi. Klikkaa vain ”Lisää ostoskoriin” -painiketta, ja aloita tilaaminen jo tänään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi