Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

FertilTests

Hedelmällisyystesti pariskunnalle

Yhteenveto

Babystart FertilTests on pariskunnan hedelmällisyystesti joka voi auttaa lisääntymiskyvyn selvittämisessä. Erittäin tarkka testi sisältää sekä miehen ja naisen hedelmällisyystestin. babystart FertilTests ei tarjoa vain tärkeää tietoa sinusta ja kumppanistasi, mutta se voi myös antaa sinulle mielenrauhan. Perheen suunnittelu ei ole usein niin suoraviivaista, kuin monet ihmiset ensin ajattelevat, mutta tämä helppo kotona suoritettava testi voi auttaa sinua viisastumaan ja pääsemään eteenpäin perheen suunnittelussa.

  • Hedelmällisyys testi miehelle ja naiselle
  • Yli 95% tarkkuus
  • Voi auttaa sinua päättämään, mikäli hedelmöityshoidot ovat tarpeen
  • Sisältää 2 x miehen hedelmällisyystestiä & 2 x naisen hedelmällisyystestiä
  • Edullisempi kuin klinikoiden hedelmällisyystestit

Mikä on babystart FertilTests?

babystart FertilTest hedelmällisyystestit ovat ensimmäisiä laatuaan. Tämä kotona tehtävien hedelmällisyystestien pakkaus on suunniteltu niille pariskunnille, jotka haluavat perustaa perheen. Testit ovat täysin CE-sertifioitu, ja pakkaus sisältää kaksi testiä kummallekin sukupuolelle. Näiden testien on suunniteltu antavan tarkat ja tehokkaat tulokset. Babystart FertilTests hedelmällisyystestien tavoitteena on ilmoittaa, mikäli pariskunnalle on suositeltavaa mennä lääkärin tai erikoislääkärin vastaanotolle keskustelemaan mahdollisista hedelmällisyyshoidoista.

Miten babystart FertilTests toimii?

Naisen hedelmällisyystestit on suunniteltu mittaamaan follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) tasoa. Tämän hormonin korkea taso voi olla yhdistettävissä hedelmättömyyteen. Voit nähdä, miten sinun tasosi muodostavat positiiviset ja negatiiviset linjat, jotka on nähtävissä sauvan keskellä. Sen avulla voit selvittää, oletko premenopausaalinen tai jos hedelmällisyytesi on alhainen.

Miehen hedelmällisyystesti toimii värjäämällä solut, jotka on saatu siemennesteen näytteestä. Siittiöidesi muodostaman värin voimakkuutta voidaan verrata viitteelliseen kaavioon nähdäksesi tuottamasi siittiöiden määrä. Näin voit selvittää onko määrä suurempi vain pienempi, kuin sen pitäisi olla. Tämä hedelmällisyystesti toimii Maailman Terveysjärjestön suuntaa antavien tilastojen perusteella, joissa standardi siittiöiden määrä on 15 miljoonaa per millilitra.

Jos saat myönteisiä tuloksia, tämä voi olla hyvä indikaattori, että lisääntymiskykysi on kunnossa. Jos tulokset sattuvat olemaan negatiiviset, älä huoli, se vain tarkoittaa sitä, että voit hoitaa hedelmättömyyttäsi ajoissa ja mennä asiantuntijan juttusille.

Miten käytän babystart FertilTests hedelmällisyystestejä?

Jos olet mies ja tekemässä hedelmällisyystestin, kerää siemenenestettäsi mukana tulevaan kuppiin. Miesten hedelmällisyystesti on 97% tarkka ja pyrkii tunnistamaan onko siittiöiden määrä suurempi tai pienempi kuin suositeltu 15 miljoonaa millilitrassa. Kun olet antanut näytteen, odota vähintään 15 minuuttia ja tämän jälkeen sekoita sitä mukana tulevan nesteen kanssa. Tulosten pitäisi olla luettavissa 15 minuutin kuluttua.

Jos olet nainen ja käyttämässä babystart FertilTests pakettia, poista ensin foliopussistakaistale ja dippaa se virtsanäytteeseen 15 sekunniksi. Tämän jälkeen on tärkeää, että asetat hedelmällisyystestin tasaiselle alustalle 5 minuutiksi, jonka jälkeen sinun tulisi alkaa nähdä tuloksia. Naisille tarkoitettu testi on jopa 99% tarkka ja kertoo follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) tason.

Miten voin tilata babystart FertilTests hedelmällisyystestit?

babystart FertilTests hedelmällisyystestien tilaaminen on erittäin helppoa ja huomaamatonta. Pakkauksen sisältämät neljä testiä ovat myös hyvää vastinetta rahoillesi. Klikkaa vain ”Lisää ostoskoriin” -painiketta, ja aloita tilaaminen jo tänään.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hyvä ja tarkka tuote. Suosittelen!!

K K
Verified Purchase

Selkeät ja tarkat tulokset ja helppo käyttää, oon käyttänyt jo monen kuukauden ajan ja se toimii.

E Elina
Verified Purchase

Olemme yrittäneet saada lasta mieheni kanssa jo jonkun aikaa, ja tämä tuote oli todellinen pelastuksemme. Emme voisi olla tyytyväisempiä.

H Hilla
Verified Purchase

Täys kymppi, ei voi muuta kuin kehua. Lämpimät suositukseni.

R R
Verified Purchase

Aluksi mulla oli vaikeuksia hahmottaa, että miten tää toimii, mut muutaman käyttökerran jälkeen sujuu kuin leikki ja toimii hyvin!!

B B
Verified Purchase

Ei hullumpi tuote. Toimii

A AP
Verified Purchase

Toimii. Suositteluni.

K K
Verified Purchase

Tosi tyytyväinen, iso kiitos.

R Riikka
Verified Purchase

Tää tuote on lifesaver. Toimii ku unelma ja auttaa meitä suunnittelemaan tulevaisuutta. Ollaan oltu miehen kanssa tosi tyytyväisiä.

A Ada
Verified Purchase

Olen nyt käyttänyt tuotetta useamman kuukauden ajan. Toimii ku pitääki.

S Suski

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä