Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Arvioi hedelmällisyytesi

Joidenkin miesten tarvitsee tehdä hedelmällisyystesti saadakseen tietoa siitä, kuinka paljon ja minkä laatuista siemennestettä he tuottavat. Yleensä hedelmällisyystestit tehdään niille miehille, jotka kärsivät hedelmättömyydestä. Kun parilla on vaikeuksia tulla raskaaksi, miehen hedelmällisyystesti on ensimmäinen, mikä heidän kannattaa suorittaa, sillä 30 %:lla tapauksista parien hedelmättömyydestä johtuu vähentyneestä sperman laadusta. Listasimme joitain diagnostisia testejä, joita käytetään miesten hedelmällisyystesteinä.

1. Sperman määrä

Tämä testi paljastaa, paljonko siemennesteessä on siittiöitä jokaista millilitraa kohden per ejakulaatio.

2. Sperman nesteytys

Tämä testi analysoi, kuinka kauan siittiöillä kestää ennen kuin ne nesteytyvät. Heti siemensyöksyn jälkeen ne ovat kuin paksua geeliä, mutta noin parinkymmenen minuutin kuluttua ne voivat olla taas nestettä.

3. Siittiöiden liikkuvuus

Tämä on menettely, joka laskee niiden siittiöiden määrän, jotka jatkavat matkaa kohdun sisään normaaliin tapaan. Tällä menettelyllä voidaan samalla laskea siittiöiden määrä, jota kutsutaan liikkuvuustiheydeksi.

4. Siittiöiden morfologia

Tämän testin avulla voit selvittää normaalisti muodostuneiden siittiöiden määrän.

5. pH-arvo

Tämä testi on suunniteltu määrittämään siemennesteen happamuuden, ja sen arviointina käytetään pH-arvoa.

6. Fruktoosiaste

Tämä testi mittaa siemennesteen luonnollisesti sisältävän fruktoosisokerin määrään.

Jos aiot mennä hedelmällsiyystesteihin, tulee sinun valmistautua siihen ajoissa. On suositeltavaa olla harrastamatta yhdyntää 2-5 päivään ennen prosessia. Tämä todennäköisesti takaa sen, että spermanäytteeseen tullaan saamaan riittävä määrä ja oikean laatuista siemennestestettä, jolloin tulos on todenperäisempi. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa pidättäytyä seksistä kokonaan pariksi viikoksi ennen testiä, sillä seksittömyys voi tehdä siittiöistä liikkumattomampia. Vältä myös alkoholia juuri ennen testiä.

Hedelmällisyystesti voidaan suorittaa kotona tai klinikalla. Yleisin tapa kerätä tarvittava määrä siemennestettä testiin on masturbaatio stimulaatiolla. Voit myös kerätä siittiönäytteen yhdynnän jälkeen kondomiin jäädystä siemennesteestä.

Voit parantaa siemensyöksyn voimakkuutta samalla kun parannat siemennesteen laatuasi ja tuotantoasi parilla helpolla päivittäisellä teolla. Ensinnäkin on tärkeää huolehtia kehon riittävästä nesteytyksestä. Jos kehosi saa tarpeeksi nestettä, se ei toimi hyvin sisältä päin ja voi huonontaa sperman laatua. Tarvitset vähintään 1,5 litraa vettä päivässä. Onkin hyvä muistaa, että mitä enemmän keho on nesteytetty, sitä parempaa siemennestettä se tuottaa. Toiseksi, jotkut luonnolliset miesten potenssivalmisteet voivat olla isoksi avuksi tuottamaan oikea määrä siemennestettä parantaen myös sen laatua. Prelox lisäravinteiden on kliinisissä testeissä todettu parantavan merkittävästi siemennesteen määrää, siittiöiden pitoisuutta, liikkuvien siittiöiden sekä normaalin morfologian osuutta.

Jaa