Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Arvet

Kukapa ei haluaisi hehkuvaa ihoa, jossa ajan merkit eivät olisi niin selvästi näkyvissä! Arpien häivyttäminen voi olla yksi keino saavuttaa nuorekkaampi iho. Häivyttävät voiteet ja seerumit voivat auttaa ihon kuorimisessa, ja nuorekkaamman ulkonäön saavuttamisessa. Arpien häivyttämiseen on tarjolla useita erilaisia tuotteita, ja viime aikoina niitä on tullut yhä enemmän myös kotikäyttöön. Tarjolla on tuotteita sekä yleisten arpien, että erityisesti aknearpien hoitamista varten. Olipa tavoitteesi arpien häivyttäminen, arpien poisto tai halu päästä eroon aknearvista, löytyy näihin kaikkiin runsas valikoima erilaisia hoitotuotteita.

Arvet ovat niitä sidekudoksen alueita, jotka korvaavat ihoa vaurioitumisen jälkeen, ja arpeutuminen onkin seurausta kehon kudosten luonnollisesta paranemisprosessista. Monet yrittävät peitellä näkyviä arpiaan, ja siksi ShytoBuy on ottanut valikoimaansa tehokkaita tuotteita, joilla voit häivyttää ja vaalentaa arpia pois näkyvistä. Onko arvet mahdollista saada pois kotikonstein? Uskomme, että on - siksi tarjoammekin monenlaisia tuotteita erilaisten arpien hoitoon.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kukapa ei haluaisi hehkuvaa ja kaunista ihoa jossa ei ole näkyvissä ajan merkkejä. Arpien poisto ja häivyttäminen voi olla keino saavuttaa nuorekkaampi iho. Häivyttävät voiteet ja seerumit auttavat ihoa kuoriutumaan ja saavuttamaan nuorekkaan ulkonäön. Arpien häivyttämiseen on tarjolla myös monenlaisia tuotteita, joista on tullut todella suosittuja apukeinoja nuorekkaan ilmeen tavoittelussa. Viime aikoina laitteita on tullut yhä enemmän myös kotikäyttöön, tarjolla on laitteita yleisten arpiin ja osa keskittyy erityisesti aknearpiin. Olipa tavoitteesi arpien häivyttäminen, arpien poisto tai halu päästä eroon aknearvista on kaikkiin tarjolla iso valikoima erilaisia tuotteita.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.